Originally Posted by
μαρκελα
Αν.. σε ειδικό δεν απευθύνονται μόνο αυτοί, που έχουν κάτι σοβαρό, αλλά κι αυτοί, που θέλουν
να μαθαίνουν, γιατί είμαστε σε πορεία δια βίου μάθησης, για να γίνεται η ζωή πιο ευχάριστη και λειτουργική.
Σίγουρα όλα δεν μπορούμε να τάχουμε και πρέπει νάμαστε, μέσα σ' αυτό το χάλι, που μας φτιάξανε
για ζωή κάπως ευχαριστημένοι, αλλά αυτοί, που περνάνε καλύτερα είναι σίγουρα αυτοί,
που συνεχίζουν και δεν σταματάνε να εξελλίσονται..
Μέχρι λοιπόν να δυναμώσεις και να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό κι αυτό για να δεις,
ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να νιώσεις καλύτερα και να ξεφύγεις απ' όλ' αυτά
τα δύσκολα που σε καθηλώνουν, λύσεις, που δεν μπορείς να τις δεις τώρα, γιατί είσαι μπερδεμένη,
από σήμερα κιόλας, όπως πολύ σωστά σου είπε και BloodyKate, θα κάνεις ευχάριστα πράγματα
μόνο για σένα, γιατί αυτό χρειάζεται κι οφείλεις να κάνεις!
Αυτή λοιπόν την στιγμή σηκώνεσαι πάνω και σαν να πρόκειται να δεχτείς την κολλητή σου, που σήμερα
όμως σε χρειάζεται ή έρχεται για να περάσετε μαζί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο,
αρχίζεις να περιποιήσαι τον εαυτό σου, όσο καλύτερα μπορείς!
Σ' αυτήν την φάση δεν χωράνε τα δεν μπορώ ή δεν έχω διάθεση.
Πολύ απλά γίνεσαι λίγο πιο απαιτητική με τον εαυτό σου και λες, μέσα μου τα έχω όλα..!
Και δύναμη και διάθεση!
Έπειτα για παράδειγμα κάνε κάποιες αλλαγές όσο μπορείς στο σπίτι κι όσες μπορείς.
Ακόμα και να μετακινήσεις ή και ν' αλλάξεις θέση σε κάποια πράγματα, από κει που τάχες μέχρι σήμερα,
είναι κι αυτό κάτι. Μετά πάρε τον αγαπημένο εαυτό σου, που του αξίζει το καλύτερο
και βγείτε μαζί μια βόλτα..
Σ' αυτήν την βόλτα όμως έχεις κι έναν σκοπό σήμερα.
Ν' αγοράσεις 2 καταπληκτικά βιβλία, που ίσως αλλάξουν την ματιά, που μέχρι τώρα βλέπεις τον κόσμο!
Μην με παρεξηγήσεις έχω τρέλα με τα βιβλία!
Το ένα λοιπόν είναι του Πάουλο Κοέλο " Άλεφ " εκδόσεις Λιβάνη και το άλλο είναι από την αγαπημένη μου
συγγραφέα νομικό και ψυχολόγο Μάρω Βαμβουνάκη "Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης" εκδόσεις Ψυχογιός.
Στα προτείνω ανεπιφύλακτα, γιατί κάπου περιγράφουν όλ' αυτό που ζεις και ζητά διέξοδο.
Απόλαυσέ τα!