ρε συ ΚΕΝΟ, δεν λέω καλά τα λες, αλλα ρίχνεις πολύ την (ήδη ριγμένη) ψυχολογία ρε πστη μου...
Printable View
ρε συ ΚΕΝΟ, δεν λέω καλά τα λες, αλλα ρίχνεις πολύ την (ήδη ριγμένη) ψυχολογία ρε πστη μου...
[QUOTE=KENO;338527]το ειπες μονη σου, τα συζητατε μεταξυ σας, οχι με τους αντρες σας. μονο που η μεταξυ σας συζητηση δεν βοηθαει, ειναι απλα σχολιασμος ενος γεγονοτος, κουτσομπολιο και κατιναριο οπως ειπα. νομιζω πως οι γυναικες ειναι αυτες που γενικα βλεπουν το σεξ σαν αγγαρεια κι οτι μας κανουν χαρη. δεν ειναι συνεργασιμες, απλα στηνουν κωλαρακι και περιμενουν να νιωσουν ηδονη. ειναι και οι ψευτικοι οργασμοι κι ολας οταν υποκρινονται για να επαληθευσει ο αντρας οτι την ικανοποιησε και να κοιμηθει ησυχος. και μετα η γυναικα που δεν εχει ικανοποιηθει γιατι δε μπορει ειλικρινα να πει οτι θελει κι αλλο ή θελει κατι αλλο, μεσα της νιωθει ασχημα και ετσι βγαζει και γκρινια. ασε που μπορει να παει και με αλλον γιατι δε χορτασε. αντι να κατσει να το συζητησει με τον αντρα της και να ειναι ειλικρινεις, ακολουθει την υπογεια μεθοδο, της ψευτιας μη κακοχαρακτηριστει *******, νυμφομανης κι οτι αλλο. οι αντρες ομως να σας ικανοποιησουν θελουν, βλεπεις κι εδω στο διαδικτυο τοσα και τοσα λιγουρια παρακαλανε, ειναι δυνατον να μη θελουν να κανουν κουβεντα γι'αυτο ? απλα εσεις δε τους βοηθατε, εισαστε και πιο ευαισθητες και η παραμικρη συζητηση για το θεμα λογο φοβιας καταληγει σε λανθασμενα συμπερασματα, "μηπως δε με θελει", "μηπως δεν ειμαι ομορφη", "μηπως εχει αλλη" και λοιπα. ετσι κι εδω καταληξατε στο μηπως ειναι gay, λολ.
εσυ πως εισαι σιγουρος πως ετσι ειναι τα παραγματα?
.....πραγματα??
ναι .αυτη ειναι υποβιβαση της και πες οτι θες.
μα τί κακία ρε Καίτη είν' αυτή! Και μετά σου λένε φταίνε οι γυναίκες! Καλά το είπε το Χρυσάκι! Σοφή και μεγάλη η ρήση!
Αν ο άλλος δεν μπορεί να σου κάνει έρωτα πρώτα στο μυαλό, το μόνο που κοιτάς είναι να του δώσεις μιά ευκαιρία για
"ξεπέτα"! Τώρα αν δεν κάνει ούτε και για "ξεπέτα" ε άιντε στο καλό χριστιανέ μου. Τί να πω η γυναίκα!!! :p
θελω να ζητησω δημοσια συγνωμη που καποιες γυναικες θελουμε απλα να ικανοποιησουμε ενα ενστικτο μας σεξουαλικο που το χουν οι ανθρωποι και κυριως οι αντρες -ετσι ακουσα καπου-μαλλον δεν ισχυει και μαλλον υπερεχει η αγαπη στους αντρες. ειναι συναισθηματικοι και τα λοιπα.προφανως ειμαστε αναισθητες και θελουμε μονο σεξ δε νιωθουμε τιποτα μαρκελα μονο αυτο θελουμε.τα συμπερασματα ειναι του καθενος.δε μπορω να πω κατι παραπανω θα προκαλεσω επιθεση παλι και δεν εχω τη διαθεση.
απο εδω δυο με τρεις κοπελες το χουν..
ουφφφ..παλι παρεξηγηση.εννοω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας να ικανοποιει ΚΑΙ το σεξουαλικο θεμα.οχι μονο αυτο ,και αυτο.
Το όποιο ένστικτο σεξουαλικό, είτε στον άντρα είτε στη γυναίκα, αποκτά άλλη αξία και ικανοποείται καλύτερα όταν γίνεται με σεβασμό σε αυτόν που έχουμε απέναντί μας.
Όταν δεν το σέβεσαι καθόλου τον άλλον, ανεξάρτητα από το αν του αξίζει ή όχι η έλλειψη σεβασμού σου, το όπλο είναι πάντα η αρνητική έκθεσή του προς τα έξω, σε φίλους γνωστούς κλπ.
Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο πρώτος που εκτίθεται είναι αυτός που εκθέτει.
Γιατί σε τέτοιας φύσεως θέματα, ο κοινός νους ασυναίσθητα - και καλώς για εμένα- τείνει πάντα να προστατέψει τον εκτιθέμενο.
Εννοείται ότι η ικανοποίηση στο σεξ είναι ανάγκη και πρέπει να την επιδιώκουμε και να συζητάμε αλλά πάντα να κρατάμε και τα όρια. Είναι πανεύκολο να ξεφτιλιστεί ένα τέτοιο θέμα. Σημασία έχει πως τίθεται εξαρχής. Τώρα οι "sex and the city " κουβέντες μεταξύ γυναικών ή αντρών, τι να πω..ανωριμότητα πλήρης.
Το σεξ αφορά μόνο τους δύο εμπλεκόμενους και κανέναν άλλον (εκτός κι αν είναι παρτούζα, εκεί πάω πάσο).
ποιος ειπε κατα παραγγελια?αν θες διαβασε το θεμα καλυτερα και μη λες οτι σου κατεβει
σκοπος δεν ειναι ο ξεφτυλισμος του αλλου,αλλα ο προβληματισμος