Γιάννη καλησπέρα, μας έλειψες. Ελπίζω για καλό να σημείωσες απουσίες ε;;;
Printable View
Γιάννη καλησπέρα, μας έλειψες. Ελπίζω για καλό να σημείωσες απουσίες ε;;;
γιαννη εχω κολησει με αυτον με καιει ακομη και ειμαι χαλια.και δε μπορω να κανω τιποτα γι αυτο..τιποτα.δε θελω τιποτα.
ποση μοναξια μπορω να νιωθω?κανεις δε μπορει να καταλαβει.δε θελω τιποτα πια.ολοι τον εαυτο τους κοιτανε και οχι μονο αυτος .αυτος ηταν ειλικρινης τουλαχιστον .οι φιλοι.σκατα φιλοι ειναι ολοι
Καίτη σβήνεις μηνύματα;
Βασικά καλό θα ήταν να τον συναντήσεις απο κοντά. Μπορεί και να ξενερώσεις τελείως στην προσωπική επικοινωνία. Μην το απορρίπτεις.. Και στην τελική χαζή δεν είσαι, άμα δεις οτι δεν μπορείς να το διαχειριστείς τότε σκέφτεσαι πως να ξεκολλήσεις. Στο λέω γιατί στο ίντερνετ η επικοινωνία είναι πάντα πιο εύκολη... και μπορεί απο κοντά να μην είναι έτσι όπως νομίζεις....
Κατα τ'άλλα ξέρω οτι σου ακούγεται πού κοινότυπο αλλα το παιχνίδι παίζεται στην πραγματική ζωή και όχι μπροστά στον υπολογιστή...!
η επικοινωνία είναι πιο εύκολη στο ίντερνετ γι αυτον που κατέχει την τέχνη της, δλδ να προκαλεί το ενδιαφέρον για το άτομο του και να ελκύει. το ότι κατέχει την τέχνη της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αξιόλογο άτομο για να το γνωρίσεις ή/και να κάνεις σχέση μαζί του.
συμφωνώ μαζι σου ότι το παιχνίδι παίζεται στην πραγματικη ζωη και όχι μπροστα στον υπολογιστή, μόνο που εγω το λέω κατόπιν εμπειρίας. κι εγω μιλούσα με καποιαν για 25 μερες καθημερινά στο ιντερνετ μέχρι που ανακάλυψα ότι ήταν πολύ κατώτερη απ αυτο που μου παρουσίαζε ότι ήταν, κι από τοτε ψάχνω μόνο στην πραγματική ζωή.