ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΡΜΑΤΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ
Printable View
ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΡΜΑΤΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ
Ναι αυτο φανταστηκα και εγω.
Καλο αυτο γιατι ετσι θα προσεχεις την υγεια σου σε σχεση με τις παρενεργειες των φαρμακων.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΠΗΓΑΙΝΩ Κ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΧΑΛΑΛΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ
Καλο ειναι να υπαρχει επικοινωνια...αλλα παω τοσο καλα που πραγματικα δεν τον χρειαζομαι τον γιατρο...τα φαρμακα να μου γραφει και ενταξει.
Θα την παρω τηλεφωνο αυτες τις ημερες για να την ρωτησω σε τι εξετασεις πρεπει να υποβληθω σχετικα με την σωματικη μου υγεια και τα φαρμακα.
Μηπως εσυ ξερεις?
ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΧΑΠΙΑ
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΑΧΑΡΟ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΙΤΟς ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 2 ΦΟΡΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ναι καλο αυτο...αν πηγαινεις καλα οσο το δυνατον λιγοτερα χαπια τοσο καλυτερα.
ΜΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ
ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ
Εμ ναι εχω διαβασει για αυτην αλλα δεν ξερω τι ακριβως ειναι για ριξε μια ενημερωση...τι επηρεαζει?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ναι καταλαβαινω...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙς ΣΧΕΣΗ?