Εσύ ρε τι πετάγεσαι???? Θα πέσω μόλις τη δω... βιαστικέ...:P:P:P:P:P:P:P:P:PQuote:
Originally posted by krino
τι συγγνωμη??
εδω να πεσεις γονυπετης και το βλεμα στο πατωμα....
Printable View
Εσύ ρε τι πετάγεσαι???? Θα πέσω μόλις τη δω... βιαστικέ...:P:P:P:P:P:P:P:P:PQuote:
τι συγγνωμη??
θα θαμπωθεις οπως λεει και η κασσι???
Quote:
τι συγγνωμη??
Υπεράσπισέ με...Πρόταξε τα στήθια σου σαν άντρας στο αδύναμο θηλυκό πλάσμα που πολεμάται και βάλλεται.Άντα βάλε τον στην θέση του.....!!!!!!!
Τους θαμπώνω;;Ε,τότε να φέρουμε ένα Azax...Μανίτσα τζάμια την είδατε;Έχω ακούσει πολλές τρελές φαντασιώσεις αλλά πρώτη φορά για τζάμια.....Είπα λίγο ξανθό μαλλί,καμιά πενηνταριά πόντους παραπάνω και ένα πράσινο μάτι και είμαι φτυστή η Ζιζέλ.....Ψιλοπράγματα.....Κι εσύ Κρίνο καμιά 25αριά πόντους παραπάνω λίγη ξανθιά φυτική βαφή,λίγο πράσινο μάτι και \"κατάτι\" παραπάνω γραμμωμένους κοιλιακούς ίδιος ο Ντι Κάπριο...Quote:
θα θαμπωθεις οπως λεει και η κασσι???
Για να μάθεις να με περιπαίζεις.....
....λοιπον εγινε η συναντηση στην Αθηνα η οχι;μην διαβαζω απο την αρχη...αν οχι συναντηση στου Μπακακου στην Ομονοια και παμε για καφε η ριζογαλο στη ’’Στανη’&#8 217; διπλα στο Κοτοπουλη οκ;
Η συνάντηση έγινε αλλά θέλαμε και περισσότερους, αν προτείνεις νέα συνάντηση πες ημερομηνία και ώρα και είμαστε μέσα.
Quote:
Originally posted by Alkmeon
....λοιπον εγινε η συναντηση στην Αθηνα η οχι;μην διαβαζω απο την αρχη...αν οχι συναντηση στου Μπακακου στην Ομονοια και παμε για καφε η ριζογαλο στη ’’Στανη’&#8 217; διπλα στο Κοτοπουλη οκ;
Xaxa...Στην Στάνη;Τα απολλολώτα πρόβατα...Free ψυχοθεραπεία;;;;Κάνει κι ένα καλό αυτό το σάιτ....
Ε άμα εχει και ρυζογαλάκι...........Quote:
Originally posted by Alkmeon
Γούτσου,γούτσου..Θα σε δούμε επιτέλους;;;
Αλκ περιμένουμε ώρα και ημερομηνία.....Φυσικά Παππάς και Κρίνο δεν θα παραλείψουν να έρθουν έτσι;;;;
Πάντως πρώτη φορά ακούω ραντεβού για ρυζόγαλο...Πρωτοτυπούμε σε αυτό το σάιτ...Θα σε ταΐσουμε ρε ex...Τι άλλο θες;
.....αααα για ακουστε ’’Η Στανη’’ ειναι στην Ομονοια στην οδο Κοτοπουλη [στον πεζοδρομο]και κανει εξαιρετικο ρυζογαλο και γιαουρτι προβειο!Αλλωστε εδινε ραντεβου εκει ο...Αυλωνιτης!Εχει και κρεμες!Παραδοσιακα πραγματα οχι ολο mojito και μαργαριτες!
Κοίτα να δεις....Στάνη στην οδό Κοτοπούλη....και γιαούρτι πρόβειο έτσι;Ε,τότε είμαι μέσα for sure...Πάμε να χτυπήσουμε παράδοση...Αν έδινε εκεί ραντεβού ο Αυλωνίτης τιμή μας και καμάρι μας....Η Liber είναι μέσα..Το ίδιο και ο Ex κι εγώ...Λογικά και τα δύο αγόρια..Θα ρωτήσω για επιβεβαίωση.....Οπότε περιμένουμε να μας βιοσυντονίσεις στην σωστή μέρα και ώρα....Να δω να μας ταΐζει ψυχίατρος ρυζόγαλο και κρεμούλα και τι στον κόσμο...
θες αγορια εσυ ετσι???
αντε να μην σου χαλασουμε το χατηρι...
;)
Μπράβο χρυσό μου...Πάντα(????) βασιζόμουν on you!!!!
Οπότε για πάμε άλλη μία...Γράφω λίστα κι όποιος είναι την διαψεύδει ή την επιβεβαιώνει...Α!Εγώ λέω για αυτό το Σ/Κ κάτι αν μπορούν κι οι άλλοι...Και τις καθημερινές προσωπικά δεν με χαλάει αρκεί να είναι απόγευμα....
Ελπίζω Αλκ η πρότασή σου να ισχύει όντως και να μην ψαχνόμαστε στου Μπακάκου άδικα....
Ex_hus
Liberchild
Κρίνο
Kassi
Περιμένουμε και άλλες συμμετοχές....
Να τονίσω ότι πέραν των αμφιβολιών που αρχικά διατηρούσα για τέτοια συνάντηση και μόνο κατόπιν της συζήτησης στο τσατ με το Μιχάλη έχω αλλάξει γνώμη και πλέον το συζητώ ώς ενα γεγονώς που μπορώ να παρεβρεθώ, έχω και 1000 χιλιόμετρα να καλύψω και άλλα τόσα για γυρισμό. Δύσκολο το κόβω για Αθήνα. Μόνο αν τύχει και βρίσκομαι εκεί για επαγγελματικούς λόγους που και αυτό απίθανο γιατί δε πολυκατεβαίνω. Όσο και αν τελικώς θέλω να γνωρίσω κάποια άτομα από κοντά ειναι και οι αντικειμενικές δυσκολίες
Για θεσσαλονίκη αν κανονισθεί κάτι θα το ήθελα