Θα ηταν παντως αν οχι ενδιαφερον, ισως εν μερει βοηθητικο να υπηρχε ενα μερος που να καναμε συγκεντρωσεις. Αλλα δυστυχως μενουμε σε διαφορετικες πολεις ολοι και ΟΧΙ η Αθηνα δεν ειναι το κεντρο της Ελλαδος αγαπητοι μου πρωτευουσιανοι!!!! :p
Printable View
Θα ηταν παντως αν οχι ενδιαφερον, ισως εν μερει βοηθητικο να υπηρχε ενα μερος που να καναμε συγκεντρωσεις. Αλλα δυστυχως μενουμε σε διαφορετικες πολεις ολοι και ΟΧΙ η Αθηνα δεν ειναι το κεντρο της Ελλαδος αγαπητοι μου πρωτευουσιανοι!!!! :p
Θα σε στεναχωρησω αλλα ακομα κι γεωγραφικα η Αθηνα ειναι το κεντρο της χωρας μας¨) χεχε, ευχομαι να μην αρχισουν τωρα ολοι στο φορουμ κοντρες ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΑΣ!! ¨) ΧΕΧΕΧΕ θα ειναι το μονο παιδιαριστικο τσακομο που δεν εχουμε κανει ε?
Παντος ναι, εχεις δικιο θα ταν παρα πολυ ενδιαφερον να ερχομασταν σε επαφη οι του φορουμ , ενταξι δεν λεω χημα στο κυμα ,γτ. οπως καταλαβαινετε θα επεφτε πολυ ξυλο μεταξυ καποιον εδω μεσα ¨)¨) .
παντως ειναι πολυ λογικη η σκεψη σου howto dream8
Αχ ναι, οχι τσακωμοι μεταξυ των πολεων και εμεις εδω οι βορειοι ειμαστε ιδιαιτερα κομπλεξικοι με την πολη μας, δεν ξερω γιατι!!!! Γεωγραφικα παντως το κεντρο ειναι η Λαμία ή τα Τρίκαλα....χαχαχααχχαχα κάπου εκει τελοσπαντων....αλλα το θεμα ειναι οτι θα ηταν βοηθητικο για μας να καναμε ομαδικες συναντησεις....εσεις που ειστε περισσοτεροι απο Αθηνα γιατι δεν το κανονιζετε?
Σώθηκες τωρα... χαχαχα
Eπιμενω! επιμενω! χεχεχε :D το γεωγραφικο κεντρο ειναι η αττικη! γτ. βαλε οτι μεχρι την κρητη?? ειναι ποσα χιλιομετρα ρεσυ! ¨), αλλα μην κολαμε εχεις δικιο δεν θα ενωραιο!¨)
Κοιτα συναντησεις κανουν απο οτι θυμαμαι, κι συγκεκριμενα -αν θυμαμαι καλα - ειχε γινει καπου σε καποια μεγαλη πολυ της πελοποννησο. Οσο για Αθηνα δεν ξερω βρεσυ how to dream 8 , Παντως κι να εχει γινει εμενα δεν θα με καλουσαν για κανενα λογο, βλεπεις δεν τα πηγαινα καλα με τους παλαιους κι μονημους του φορουμ, δεν αφηνα κουβεντα να πεσει κατω , αμα μου λεγανε κατι ανταπαντουσα, κι ηταν κουραστικο γτ. ηταν 5-6 χχεχεχε, το θεμα ειναι οτι ειχα εξαφανιστη για λιγο, μετα εμπαινα σπανια ι χωρις να γραφω, κι τωρα - οπου χωρισα ,πριν μια βδομαδα δλδη ¨(- τωρα εχω ξανα μπει για να γρψω τον πονο μου μπας κι βοηθηθω! να βγαλω απο μεσα μου αυτα που με ποναν! κι ευτυχως υπαρχουν καποια παιδια που με καναν να βρω δυναμη ξανα!
Καλα, εσυ απο εξω δεν μας ηρθες? αν δεν κανω λαθος? , κι παλυ φευγεις? ξερεις η αλλαγες κι μετακομοισεις απο μερος σε μερος , απο πολυ σε πολυ ειναι απο τις καλητερες θεραπειες για το να μην βαριεσαι , για το να κανεις σχεδια καινουργια¨) καλη φαση!! σε ζηλευωωω!!
Παντος αν σε φερει ο δρομος σου απο δω ενοειτες κι θα περημενουμε! ,
Που θα πας?
τωρα αρχιζεις τις σπουδες σου?? ααα εισαι μικρουλα εσυ ρεεε!!! σορυ δεν το ξερα¨)
Να σου απαντησω και εγω με την σειρα μου, εχω την αισθηση πως απωθεις τους σοβαρους υποψηφιους:D Η συμπεριφορα σου δεν δειχνει πολυ φυσικη για Ελλαδα...