Αχου, κι εγω θα εσκαγα απο περιφανεια. Μπραβο ρε τασ, μπραβο και στην κορη σου. Να εισαι μια περιφανη μαμα, που το κακο? ποσο χρονων ειναι?
Αχου, κι εγω θα εσκαγα απο περιφανεια. Μπραβο ρε τασ, μπραβο και στην κορη σου. Να εισαι μια περιφανη μαμα, που το κακο? ποσο χρονων ειναι?
Είναι 6,5 χρ. ξανθιά, με μπλε-γκρι μάτια, λυγερόκορμη.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά στην προωθώ για νύφη...
Κοιτα συνπτωση. Εχτες τον ρωτουσα ποιες του αρεσουν και μου ειπε οτι του αρεσουν οι ξανθιες του δικου μου! χαχαχα Αντε συμπεθερα, εκλεισε το συνοικεσιο!
Εμενα την Τεταρτη θα το παιξει μοντελο ο δικος μου! Γινεται μια επιδειξη ρουχων απο την εταιρεια energy, miss sixty, δεν ξερω αν την ξερεις, στο \"Ακρωτηρι\" και θα τον παω να κανει το μοντελο στα παιδικα ρουχα... Ειναι κουκλος ο μπαγασας. Ειμαι σιγουρη οτι η κορη σου θα τον καραγουσταρει! χαχαχα
εχεις κι αλλη προσφορα!Quote:
Originally posted by Tass
Είναι 6,5 χρ. ξανθιά, με μπλε-γκρι μάτια, λυγερόκορμη.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά στην προωθώ για νύφη...
για πες ιντερ, αν και θα πρεπει να αλλαξω το θεμα!
το παιδι σου ομως αγορακι δεν ειναι?
Ολες οι προσφορές δεκτές αλλά ρε συ gramle με έβαλες σε πολύ μεγάλο πειρασμό τώρα! Την ξέρω την εταιρεία, πολύ ωραία ρούχα! Και την δικιά μου την έχουν ζητήσει κατά καιρούς κάποιοι για φωτογράφηση και τα σχετικά και οι αντιδράσεις όσων την γνωρίζουν είναι \"Πω, πω τι κούκλα είναι αυτή, τι μάτια, τι στόμα, να την βάλεις στις διαφημίσεις!\" αλλά δεν το προχώρησα ποτέ γιατί φοβήθηκα να σου πω μήπως και δεν της κάνει στην τελική και τόσο καλό. Ο δικός σου πως αντιδρά με όλο αυτό το σκηνικό του μόντελινγκ;
(και σόρρυ που πήγα το θέμα αλλού..)
Ο δικος μου δεν ηθελε με τιποτα, ειναι υπερβολικα ντροπαλος. Ασε μεγαλη ιστορια. Ο αδερφος μου ο μικρος (μικρος 44 χρονων γαιδουρι! τεσπα) εχει μαγαζι με αυτα τα ρουχα. Οποτε διαμεσωλαβησε μετα απο δικη μου πιεση να παρει ο γιος μου μερος σ\' αυτη την επισειξη. Για να τον πεισω τον γιο μου να παρει μερος ειδα κι επαθα. Δεν ηθελε με τιποτα γιατι ντρεποταν. Εγω πιο πολυ το εκανα για να του σπασω αυτη την ντροπη. να ανοιχτει λιγο σε κοσμο. Πηγα στην περσινη επιδειξη αυτης της εταιρειας και επαθα πλακα με τα μικρουλια. Ειχαν φοβερη πλακα, και ειπα απο μεσα μου \"τι καλα να εβλεπα και τον δικο μου ετσι ανετος να βγαινει στον κοσμο\". Τα καταφερα τελικα και μαλιστα χωρις να τον πιεσω καθολου αλλά έβαλα ολη μου την μαεστρια και πονηρια και τον καταφερα να με παρακαλαει κι ολας να παρει μερος. Ξερω οτι ψαχνουν κι αλλα παιδακια. Θελεις μηπως να πω και για την κορη σου? Αν θελεις πες μου
Κοίτα να δεις σύμπτωση... Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω μαζί της. Ντροπαλή μέχρι αηδίας, μέχρι βέβαια να πάρει μπρος και μετά δεν την σταματάει τίποτα. Ξέρεις κάτι; Δες την Τετάρτη πως θα πάει με τον μικρό και αν σου πει ότι του άρεσε και δεν ένιωσε άβολα τότε θα ήθελα να μιλήσεις και για την δικιά μου, γιατί όχι; Σε ευχαριστώ πολύ κιόλας για την πρόταση!
Quote:
Originally posted by Tass
Ολες οι προσφορές δεκτές αλλά ρε συ gramle με έβαλες σε πολύ μεγάλο πειρασμό τώρα! Την ξέρω την εταιρεία, πολύ ωραία ρούχα! Και την δικιά μου την έχουν ζητήσει κατά καιρούς κάποιοι για φωτογράφηση και τα σχετικά και οι αντιδράσεις όσων την γνωρίζουν είναι \"Πω, πω τι κούκλα είναι αυτή, τι μάτια, τι στόμα, να την βάλεις στις διαφημίσεις!\" αλλά δεν το προχώρησα ποτέ γιατί φοβήθηκα να σου πω μήπως και δεν της κάνει στην τελική και τόσο καλό. Ο δικός σου πως αντιδρά με όλο αυτό το σκηνικό του μόντελινγκ;
(και σόρρυ που πήγα το θέμα αλλού..)
αγορι εχω
ξανθο,πρασινα ματακια κ 1.20 στα 4,5!κιλα 18
δεν πιστευω να εχεις προβλημα που ειμαστε μικροτεροι?????!!!
Εγω τον προετοιμασα πολυ. Καταρχας του εδειξα το dvd με την περσινη επιδειξη. Καταενθουσιαστηκε. Μετα του ειπα οτι θα ηθελα πολυ να τον διαλεγανε κι αυτον να παει φετος αλλά ειναι πολυ δυσκολο γιατι περνουνε μονο τα πολυ ομορφα παιδακια, εκει τσιμπησε και σκεφτεται \"εγω δεν ειμαι ομορφος?\" και του λεω για να δουμε θα σε διαλεξουνε? ενω εγω τα ειχα κανονισει ολα. Οταν βεβαια του ειπα οτι τον διαλεξανε απορησε που τον ειδαν και του ειπα ψεματα οτι εστειλα φωτογραφια του. Και μενα ειναι μεχρι να παρει μπρος. Μαλιστα χτες εκανε και προβες πως θα περπαταει. Και το σκατο εκανε και ποζες. Ειχε πολυ πλακα!
Εννοεις για του χρονου? εγω εννοουσα για τωρα να την φερεις. την Τεταρτη. Ισως να ειναι δυσκολο για σενα τελευταια στιγμη. Δεν ξερω σκεψου το. Ειναι παντως φανταστικα. Εγω ξετρελλαθηκα με την περσινη.
Την ώρα είναι την Τετάρτη; Θα ήθελα πολύ να έρθουμε, να δει και εκείνη πως είναι και με την προϋπόθεση ότι θέλει και κριθεί κατάλληλη να λάβει μέρος τότε ναι, για του χρόνου έλεγα. Πάντως το χειρίστηκες με πολύ μαεστρία πρέπει να πω.
Ιντερ, η ηλικία δεν μας χαλάει, τουναντίον! Ε ρε γλέντια, στο τέλος θα γίνει σφαγή μου φαίνεται, χααχαχαα..
Δεν τιθεται θεμα καταλληλοτητας οπως μου την περιεγραψες. Ειναι στις 10 ιωρα το βραδυ.
Η ώρα είναι ιδανική. Χρειάζεται πρόσκληση;
νομιζω πως ναι. Αν φυσικα επαιρνε μερος η κορη σου δεν θα χρειαζοσουν αλλά τωρα δεν ξερω πως θα μπορουσες να την προμηθευτεις
Μακάρι να έπαιρνε μέρος τώρα, αν όμως της το έλεγα και μάλιστα τώρα τελευταία στιγμή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εισέπρατα ένα ηχηρότατο όχι και με το δίκιο της. Θα ήταν σαν να την πετούσα στα βαθιά να κολυμπήσει χωρίς σωσίβιο.
Υπάρχει περίπτωση να το δούμε για του χρόνου; Εντωμεταξύ θα έχουμε και την δυνατότητα να γνωριστούμε και εμείς, αν θα ήθελες και εσύ.