Μα γιατρέ μου σου λέω καλά είμαι. Δεν έχω πρόβλημα αυπνίας. Απλά όλα τα ρολόγια λένε λάθος ώρα
Printable View
Μα γιατρέ μου σου λέω καλά είμαι. Δεν έχω πρόβλημα αυπνίας. Απλά όλα τα ρολόγια λένε λάθος ώρα
Παιδια επρεπε να με δειτε σημερα...οταν πηρα τις εξετασεις για ηπατιτιδα και ηταν ολες αρνητικες...ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...επρεπε να με τραβουσαν βιντεο εκεινη τη στιγμη...εκτος των αλλων σκεφτομουν και πως θα πω στην κοπελλα μου οτι εχω ηπατιτιδα...αν ειχα...ειναι λιγο ιδεοψυχαναγκαστικη με την υγεια...φιλτρα νερου,γυμναστικη,καθαριοτη τα οτι μπορεις να φανταστεις....ουφ τι ηταν και αυτες οι μερες:)
Οχι οτι κολλαει και ετσι ευκολα πρπει να ειναι σε ενεργη φαση...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Α δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα...ωραια ας το κανουμε 100 σελιδες:D
Λολ...Είχαμε έμπνευση μανίτσα απόψε...
χαχα..συνάδελφος..Γυμναστικ ή,διατροφή,κρέμες κι έτσι...Βασικά με το θέμα υγεία ξεψυχαναγκάστικα προ πολλού.Ε,κάποια στιγμή βαριέσαι....και ψυχαναγκάζεσαι με κάτι νέο!χαχα...Τον ψυχαναγκασμό δεν τον χάνεις...Αν είναι από τις υποχόνδριες μην της πεις για ηπατίτιδα..Θα τρέχει να κάνει τα twinrix λες και τρώει καραμέλες....Φίλτρα νερού ε;;Το καλό με τους ψυχαναγκαστικούς είναι μάλλον ότι ψυχαναγκάζονται και με τον σύντροφό τους..Χαχα...Δεν ξεκολλούν!!!Οπότε τον έχεις δεμένο τον γάιδαρο Κηπ.....Quote:
Originally posted by keep_walking
Παιδια επρεπε να με δειτε σημερα...οταν πηρα τις εξετασεις για ηπατιτιδα και ηταν ολες αρνητικες...ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...επρεπε να με τραβουσαν βιντεο εκεινη τη στιγμη...εκτος των αλλων σκεφτομουν και πως θα πω στην κοπελλα μου οτι εχω ηπατιτιδα...αν ειχα...ειναι λιγο ιδεοψυχαναγκαστικη με την υγεια...φιλτρα νερου,γυμναστικη,καθαριοτη τα οτι μπορεις να φανταστεις....ουφ τι ηταν και αυτες οι μερες:)
Να δω την φατσα του πατερα μου το πρωι...μου λεει πηρες τσιγαρα για το πρωι γιατι εχω ξεμεινει...ναι του λεω του δειχνω γεματο πακετο...τωρα κοντευει να αδειασει:P
Καποιος να με σταματησει γιατι θα φλυαρω ασταματητα...
KEEP _writting,,,,, και αφήστε τους να αναρωτιούνται....
Κηπ με Betadine σε περνάει;;;
Βέβαια νομίζω ότι οι βαριά ψυχαναγκαστικοί δεν κάνουν σχέση....παρά μόνο με την καθαριότητα...Φαντάζεσαι να έχει φτάσει η άλλη σε τέτοιο επίπεδο και να σιχαίνεται να σε φιλήσει;;Τι σχέση να κάνει μετά;
Οχι δεν ειναι σε αυτο το σημειο:)
Ελα ντε...πως να κανεις σχεση...πραγματικα ασχημες καταστασεις,τωρα που το λες και το σκεφτομαι...αλλα και η νοσοφοβια ε?
Πηρα μια μικρη δοση της το τελευταιο καιρο.
Ρε τι θυμήθηκα τώρα. Πρέπει να είμασταν 5-6 χρονών και σε εκείνο το στενό το μικρό το ασσανσέρ μύριζε πάντα οινόπνευμα. Ηταν μία από τον 1ο όροφο. Τρεις τη μέρα το περνούσε με οινόπνευμα.
Τι να τραβούσε η καυμένη. Ήταν και μόνη της ήταν. ταλαίπωρη γυναίκα.
Πραγματικα δεν τον καταλαβαινω τον ιδεοψυχαναγκασμο...ευτυχως.
Πραγματικά τραυματική η εμπειρία του O.C.D ιασμένου!!!!Σκέψου ότι στήνει εμπόδια στον ίδιο....και δεν ήμουν πολύ..Σκέψου ήμουν ελαφριά περίπτωση αλλά δεν ξεχνάω το άγχος μου και τους φόβους μου...που ακόμα δεν έχω πλήρως λύσει......
Reality check. Ναι όντως και αύριο έχει δουλειά.
Αντε καληνυχτομέρα.
Να είστε καλά. Ή καλίτερα.
Το μονο ιδεοψυχαναγκαστικο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να διπλο-τριπλο τσεκαρω πολλες φορες κατι για να μην κανω λαθος...ενω οι περισσοτεροι ειναι πιο χυμα στο κυμα...