Originally Posted by
howtodream8
Συμφωνω οτι ειναι σημαντινο να εισαι ο εαυτος σου! Και το πρεσβευα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και εχω αλλαξει πολλες πολλες φορες look, αλλα το μεσα μου ηταν το ιδιο. Και με εντυπωσιαζε το ποσο διαφορετικη αποδοχη επαιρνα απο τα ιδια ατομα, πριν και μετα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, επειδη τυχαινει να εργαζομαι (εθελοντικα βεβαια) σε αθλητικους χωρους και να ειμαι συνεχεια σε κινηση,ποτε δε μακιγιαρομαι ή δε φτιαχνω τα μαλλια μου, γιατι πολυ απλα φαντασου να εισαι σε ενα κολυμβητηριο για παραδειγμα και να τρεχει το μακιγιαζ....γελοιο.....οπως καταλαβαινεις, εαν βγω εξω φτιαγμενη, ατομα που στον αθλητικο χωρο δε θα με κοιτουσαν, θα με κοιταξουν εαν τυχει να βρεθουμε ενα βραδυ εκτος εργασιας. Ενω στην πραγματικοτητα ειμαι ακριβως το ιδιο ατομο. Παντα οι πιο ομορφοι/ομορφες και αντιστοιχα εντυπωσιακοι εχουν καλυτερες και περισσοτερες ευκαιριες. Ετσι λειτουργει ο κοσμος. Και σουπερ εξυπνος, καλοσυνατος και ενδιαφερων χαρακτηρας να εισαι, στο τελος θα νικησει η εντυπωσιακη ξανθια καουκα :-Ρ. Ασε που απ'οτι ακουω δεξια αριστερα σε ανδροπαρεες, τους αρεσει να ειναι και λιγο χαζη η κοπελα. Δε χρειαζεται να ξερεις πολλα πολλα, ουτε να εχεις κανενα τελειο χαμογελο. Ωραιο σωμα να εχεις και στα υπολοιπα λιγη σημασια δινουν...αυτο τουλαχιστον βλεπω να συμβαινει γυρω μου.