ποτε δεν ενδιαφερονται για μενα το μονο που τους νοιαζει ειναι να παιρνω τα φαρμακα μου
τοτε ειναι ολοι ησυχοι
ησυχοι αφου ειμαι προβατο
Printable View
ποτε δεν ενδιαφερονται για μενα το μονο που τους νοιαζει ειναι να παιρνω τα φαρμακα μου
τοτε ειναι ολοι ησυχοι
ησυχοι αφου ειμαι προβατο
Ειπαμε αλλο καλοσ αλλο προβατο αυτο πρεπει να καταλαβεισ
@ελις ναι συμφωνώ αλλά δεν μίλησα για καλοσύνη
Δεν υπάρχει καλοσύνη
Υπαρχει αλλα δεν ειναι οπωσ τη φανταζεσαι
ναι αλλα αυτα τα φαρμακα δεν σε κρατανε σε καταστολη και σε κανουν ηλιθιο
Αυτα ειναι δικαιολογιες. Κινδυνευει ανα πασα στιγμη να μεινει ειτε τυφλος ειτε κουφος ειτε παραλυτος και να καταληξει κατακοιτος ή αργοτερα και να πεθανει. Και τα φαρμακα που υπαρχουν μεχρι σημερα δε θεραπευουν τη σκληρυνση και επιβαρυνουν παρα πολυ τα ζωτικα οργανα και καθε τοσο τρως και κορτιζονη οταν ειναι σε εξαρση της αρρωστιας. Στην καλυτερη παιρνεις προγνωση 20 χρονια ποιοτικης ζωης, μετα αγνωστο.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ οτι ειναι λογικο να λες εσυ για τα φαρμακα και οχι αυτος?
Δε σε βλεπω να γραφεις σαν ηλιθια, κανονικα γραφεις τις καχυποπτες ιδεες σου. Σου εξηγω ομως οτι για πολλες ασθενειες δεν εχει βρεθει θεραπεια και τα φαρμακα εχουν τρομερες παρενεργειες. Οποτε αυτο που λες οτι ασχολουνται μονο μαζι σου και οτι εσενα ειδικα θελουν να κανουν ηλιθιο προβατο, δεν ισχυει.
Η φωνη στα λεει αυτα?
ξερω καλα απο σκληρυνση μιας και εχει το αγορι μου.. και ειναι πολυ καλα χωρις θεραπεια μονο με βιταμινες και οι μαγνητικες του ειναι κουκλες
επισης δεν υποτιμησα την ασθενεια και λογω του λεπονεξ εχω προβλημα στην καρδια και παιρνω χαπια ειχα τικ και παιρνω ακινετον και μου χειροτερεψε και την επιληψια
μετα μου λες οτι κανουν καλο; ηδη δυο γνωστοι μου ο ενας πιο μικρος απο μενα πεθανε απο λεπονεξ
δεν τους νοιαζει να ειμαι καλα ρε σαβαταζ.. φοβουνται μονο μην ειμαι επικινδυνη
Ο φιλος σου ειναι απο τους πολυ τυχερους. Ο αντρας της αδελφης μου εχει πολλες εστιες στον εγκεφαλο και παιρνει βαρια αγωγη.
Καταλαβαινω ολα οσα μου λες, αλλα σου εξηγω οτι ΑΚΟΜΑ δεν εχουν βρεθει καλυτερα φαρμακα, οπως και για τη σκληρυνση και για πολλες αλλες ασθενειες.
Το οτι ακομα η ιατρικη δεν εχει φτασει σε σημειο να θεραπευσει καποιες ασθενειες ή εστω να παραγει φαρμακα χωρις τοσες βαριες παρενεργειες, μας στεναχωρει πολυ ΟΛΟΥΣ. Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να σκεφτεσαι οτι καποιος θελει να σε κανει ηλιθια. Στο ιδιο λουκι ειμαστε χιλιαδες και χιλιαδες ανθρωποι.
θελω να τα κοψω
αν πω οτι θελω να μεινω εγκυος λετε να μου τα κοψουν;