Originally Posted by
Macgyver
Αν εσυ , αγαπητη pillow θελεις να πεθανεις , εγω δεν θελω !! οσο για την ελπιδα για το μελλον , που ξερεις οτι την εχεις , εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει , κι εσυ ξερεις τι θα γινει σε μερικες δεκαετιες ? το μονο που εχουν καταφερει αυτοι οι αχρηστοι / αλαζονες / μαθητευομενοι μαγοι ειναι να μας διχασουν ( και μαλιστα για το τιποτα ) , να μας βαλουν να πλακωθουμε μεταξυ μας , να .... δεν ξερω τι αλλο . Ψηφισε οχι , αλλα ετοιμασου για μαχες , πλεον θα μιλησουν τα οπλα , εδω που μας εφτασαν , και αν οχι τα δικα μας , του ιδιου του στρατου . Εδω ο Τσιπρας απαγορευσε στους αστυνομικους να κανουν δημοσιες συζητησεις περι του ναι-οχι, σου θυμιζει κατι αυτο ? ησουν αγεννητη τοτε , αλλα εγω τα θυμαμαι , αν και δεν καταλαβαινα τοτε την σημασια τους , πιτσιρικας ημουν .
Για σκεψου αν την αλλη βδομαδα με ενα οχι , οι συνταξιουχοι , και οχι μονον , δεν εχουν πλεον συνταξη/χρηματα /φαγητο , πως νομιζεις ναντιδρασουν ?
Αν το παιδι σου ( που δεν εχεις- δεν εχω ) δεν εχει να φαει , μεχρι που θαφτανες ? Μπορει ολα αυτα νακουγονται υπερβολικα , αλλα αν σου λεγανε προ 5 ετων οτι δεν θαχεις δουλεια και λεφτα θα το πιστευες ?
Ας ψηφισει ο καθεις κατα το δοκουν , αλλα βαδιζουμε σε αχαρτογραφητα μερη , ποιος ξερειτην καταληξη ?
Ο δρομος προς την Ιθακη μας , θαναι ομαλος , η γεματος δαιμονας και λαιστρυγονας ?
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ-Η !!!!