Τα πρώτα χρόνια είναι έτσι μετα συνιθηζεισ αρκεί να παίρνεις τα φάρμακα
Printable View
Τα πρώτα χρόνια είναι έτσι μετα συνιθηζεισ αρκεί να παίρνεις τα φάρμακα
και δηλαδη απλα θα συμβαινουν αυτα αλλα θα μπορεις να λειτουργεις με αυτα ή απλα θα συνηθισεις τη μοναξια και το κλεισιμο στο δωματιο μακρυα απο ολους και απο ολα?
Θα συνιθισεισ να ζεις έτσι απλά που κ που θα φρικαρεισ θα πεφτεισ θα κοιμάσαι κ την άλλη μέρα πάλι κ που κ που θα το ξεχνάς τελείως αλλά θέλει προσπάθεια καθημερινή για καιρό
αχ Boo, εχω φαει ξυλο του κερατα επειδη ελεγα οτι δε νιωθω οτι με παρακολουθουν...
Και μου ελεγε οτι αφου δε νιωθω οτι ΜΑΣ παρακολουθουν, σημαινει οτι ειμαι με το μερος τους...
Το αγχος, πιστευω, ειναι αυτο που φουντωνει το feeling οτι σε παρακολουθουν...
Και η ακραια αγωνια να τα ελεγξεις ολα. Και ο φοβος μη σε φανε χωρις να το καταλαβεις. Αρα νιωθεις και αναγκασμενη να προστατευσεις τον εαυτο σου.
Καλο γιατρο να σε ρυθμισει εχεις??
κι εγω ετσι νιωθω.οσοι δεν παρακολουθουνται παρακολουθουν αλλους.
δε ξερω πως ξεκινησε.κραταει απο το φλεβαρη αυτη η τελευταια κατασταση.ειμαι καλυτερα αλλα πανε μηνες που αρχισε
στη γιατρο αυτη παω 2.5 χρονια.με ξερει αρκετα.κοιτα στο παρελθον τα ειχε εξαφανισει ολα με το αλοπεριντιν.μου το εκοψε και μετα πο λιγο καιρο αρχισε η κατρακυλα.ειμαι καλυτερα τωρα
Περαστικά σου μαρα θα το ξεπεράσεις είμαι σίγουρος γυμναστική θέλει κ διατροφή
Μπου ποτε δεν φανταστηκα οτι με παρακολουθουν μοναχα αν γυρναγα νυκτα σε σκοτεινα μερη γιατι να μας παρακολουθουν τι ειμαστε διασημοι, πλουσιοι , εχουμε μηπως εξουσια;;; μας κυνηγουνε οι δημοσιογραφοι; αλλα καταλαβαινω πως ολα αυτα ειναι συμπτωματα μιας ασθενειας αλλα τι ασθενεια ειναι αυτη εχει διαβασει τα απαντα του οργουελ; απορω που αυτες οι φωνες μιλανε μονο αρνητικα η σου λενε πως σε παρακολουθουν; οτι σου λενε παντως ειναι ψεμα δεν εισαι αχρηστη, ουτε σε παρακολουθει κανενας ! Εισαι ενα θαυμασιο παιδι
Πως παρακολουθει η γατα το ποντικι για να το αρπαξει και να το καταβροχθισει??
αυτο εννοουν!!
αχ βρε Ελισαβετ... ειμαι? ή παριστανω?? αναρωτιεμαι...
Απο αυτα που ειπα...Και να σκεφτεις οτι κολλημα με μετρημα και καθαριοτητα δεν εχω.
Αναγκη να μετραω ναι! να μετραω 2-3 φορες οταν κανω κατι ναι αλλα μεχρι εκει.
Τελειομανης ειμαι μεχρι αηδιας. Πιεζομαι πολυ να κανω διαφορα. Εχω τεραστια αναγκη να ελεγχω οτι κατι θα παει καλα. Εχω καποιες σκεψεις που με ενοχλουν, περνουν σφηνα απο το μυαλο μου και δεν μπορω να τις σταματησω. Η σκεψη μου τρεχει πολυ. Συν το θολο μυαλο συν η αδυναμια να δουλεψω και να μαζεψω τον αλητη νου...
Αυτα κυριως... μεσα απο περιστατικα που ελεγα προεκυψαν.
Αλλα οκ, μια δαταραχη του αγχους ειναι. Και αν σκεφτω τι εχω βιωσει και οτι μπορει να ειχα καταληξει με κατι πολυ βαρυτερο και δυσχερεστερα αντιμετωπισιμο, λεω παλι καλα...
@Mara.Z
ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα.ενας φιλος μου ειχε ιδψ με στοιχεια ψυχωσης.το ξεπερασε.εκατσε και σκεφτηκε τι γινεται.πηρε και καποια φαρμακα και τωρα ειναι καλα απο ιδψ.ολα καλα θα πανε
@take a break
εχουμε ειδικες ικανοτητες.γι αυτο μας παρακολουθουν
Τώρα είπες μεγάλη κουβέντα! Αυτόν τον προβληματισμό τον είχα παλιότερα για τον εαυτό μου πολύ έντονα.
Νομίζω οτι είσαι! Άσχετα από το τι παριστάνεις και το τι μάσκα διαλέγουμε ο καθένας για τον εαυτό του, στις πράξεις μας φαίνεται τελικά η αλήθεια. Κι εσύ έχεις περάσει πολύ δύσκολα όπως λες κι από καταστάσεις που άλλοι δεν θα άντεχαν. Άρα είσαι δυνατή Mara... κυρίως γιατί πέρασες αυτά που πέρασες και δεν το έβαλες κάτω!
Προσωπικά πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι έχουμε τεράστια αποθέματα δύναμης μέσα μας, απλά μερικοί έχουν μάθει να τα χρησιμοποιούν και μερικοί όχι και τόσο. Εσύ νομίζω οτι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία.