Originally Posted by
PositiveWave
Πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα. Εξαρτάται για ποια γυναίκα μιλάμε. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες γυναίκες που (αυτο)θεωρούνται high class γκόμενες, έχουν πολύ εύθραυστο εγώ. Αν τους κάνεις κοπλιμέντο δεν θα τους κάνει εντύπωση, γιατί ακούνε και διαβάζουν καμιά εκατοστή κοπλιμέντα. Άπαξ και αδιαφορήσεις και τις γράψεις ή τις πάρεις στο ψιλό και τους σπας τα νεύρα, σαν να τους χαλάς τη ρουτίνα. Αποδιοργανώνονται, τα χάνουν, τρελαίνονται. Και έτσι αρχίζουν να σε σκέφτονται.
Βασικά αν θεωρείς ότι σου πάνε κάποια πράγματα στραβά, κάνε το αντίθετο από αυτό που συνήθως κάνεις.
Είναι σαν αυτό που μου έλεγε ένας μαθηματικός στο λύκειο: "Βάλε ένα δελτίο με αγώνες στο στοίχημα διπλή ευκαιρία και εγώ θα βάλω τα αντίθετα ακριβώς. Μάντεψε ποιος θα κερδίσει." Άρα αν η συνταγή καλό παιδί δεν πιάνει, αναγκαστικά πας στη συνταγή κακό παιδί. Κάνεις το αντίθετο ακριβώς.
Επιπλέον, σκέψου το εξής: Ποια κράτη εμπνέουν σεβασμό, φόβο και θαυμασμό στο διεθνές στερέωμα; Τα πιο βίαια. Είτε μιλάμε για Αμερικανούς, για Άγγλους, για Ισραηλινούς, είτε για Ρώσους, είτε για Τούρκους, είτε για Κινέζους... Όσο πιο αλήτικα συμπεριφέρεσαι, τόσο πιο πολύ δημιουργείς αντικίνητρο στον άλλον να σε βλέπει μειονεκτικά και τον κάνεις να σε φοβάται. Του κόβεις τον αέρα.
Τι σεβασμό εμπνέει η Ρουάντα, το Μπουτάν και το Σουρινάμ; Κανένα σεβασμό, άσχετα ότι τα κράτη αυτά είναι φιλειρηνικά και φιλικά.
Όσο καλός και φιλικός και να' σαι, έρχεται μια στιγμή που η άλλη θα σε βαρεθεί γιατί θέλει θόρυβο. Και έπειτα η καλοσύνη στις μέρες μας είναι too good to be true. Δεν είσαι αληθινά καλός όταν έχεις κατά βάθος κίνητρο να την πηδήξεις την άλλην.
Καλά είναι τα λόγια θα μου πείτε, ίσως να ακούστηκαν πολεμοχαρή και μισογυνιστικά σε κάποιους όσα είπα. Η ουσία είναι πως σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα, τα άπιαστα, τα απαγορευμένα. Στους άντρες επίσης...
Μια γυναίκα άπιαστη και "κακή" πιο πολύ μας εξιτάρει, παρά κάποια που είναι διαθέσιμη, έτοιμη και καλή.