μη τις αποφυγεις κ πολυ
εγω καθε σαββατο καθομαι στ αυγα μου κ το φιλοσοφω...
Printable View
μη τις αποφυγεις κ πολυ
εγω καθε σαββατο καθομαι στ αυγα μου κ το φιλοσοφω...
ναι...................................
Θα μου λέγατε τα ίδια,αν είχα σωματάρα και φοβερή εμφάνιση?
Κοριτσια και αγορια, καληνυχτιζω, μαγδαληνη μου καλη ξεκουραση, Ρεα μου σε ενα τεταρτο το σαββατο ειναι ληξαν, φλερ μου μιλαμε ξανα οπως και δηποτε, περασα πολυ ευχαριστα αποψε σας ευχαριστω ολους για τον διαλογο !!!!!
Γεια σου κορίτσι!
Σας χαιρετώ κι εγώ σιγά σιγά, πλησιάζει η ώρα της κατηφόρας μου! χαχα! Καλό βράδυ σε όλες και σε όλους!
να σου πω ειχα ενα γνωστο μου που ηταν γυμνασμενος κ τον εβλαπα με ζωη με φωτομοντελα που ειχα χασει το λογαριασμο στο ποσα ηταν οταν ομως τα χρονια περασαν τα φωτομοντελα εξαφανηστηκαν αφου δε σκεφτηκε ουτε ενα τροπο να κρατησει εστω κ μια κοντα του απο ολες αυτες που ειχε συναντησει μια ζωη..
οστοσο κοροιδευε εμενα που καθομουν αναπαυτικα στη πολυθρονα μου κ το φιλοσοφουσα αντι να κανω αυτο που εκανε αυτος...
ομως εγω ηξερα οτι με την εμφανιση τρως κολημα προσωρινο σημερα με τη μια αυριο με την αλλη μεθαυριο με τη παραλη κ παει λεγοντας..
με το μυαλο ομως τρως κοληματα των κοληματων που αντεχουν στο χρονο.
μολις τελειωσα την αναγνωση αυτων που εστειλε ο νουμακ!!!!!...noymak εισαι εδω?
Το θέμα είναι να μπορεί να συνδυάζει όμορφη εμφάνιση και μυαλό η γυναίκα!Αυτό αναζητώ!
Μάγκας πάντως ο γνωστός σου!Ήταν ωραίος και είχε ωραίες!Λόγω εμφάνισης πολύ απλά!