ναι ρε γαμωτο... και γω ηλπιζα σε ροζ σκανδαλο!! χεχεχε
Printable View
Ευχαριστω Αρν, αλλα θα ειναι σαν της Σωσως ???? Χιονια στο καμπαναριο και δηλητηριο ? χεχεχεχε
Μη σε ρίχνουν αυτά....:) Χέσ'τους μωρέ... αν και κανονικά θα έπρεπε να σου "κακιώσω", γιατί κάτι είπες για τον Αιγόκερω.... :p
Θεωρώ ότι είμαι ο,τι πιο ξενέρωτο και άνευρο, όσον αφορά το συνδυασμό ζωδίου - ωροσκόπου... Πολλή σταθερότητα, προγραμματισμός (αυτό δεν το έχω στην πράξη), πολύ των τύπων, πολύ ξενέρωτος, άχρωμος, άγευστος, άοσμος......... :P
Ο Ερωτας ειναι Ιδεα... και κινει τον κοσμο.
Εγω νιωθω ερωτευμενη με οσα δεν εχω ανακαλυψει ακομα. Οχι τη Κιντερ εκπληξη...
Αρν σε ευχαριστω πολυ για την καλη σου σκεψη. Σουπερ ειναι το προφιτερολ. Γκαλοου με γυναικες αιγοκερους συνενοουμαι, με αντρες ακατορθωτο. Ρεα φυσικα και του λειπεις ... αλλα πως να στο δειξει ?
* μη μου πεις να στειλει καμια παραγγελια... οχι... εισαι σε προγραμμα διατροφης. Για καλο σου.
Σοβαρα τωρα, θα το ομολογησω.
Θα ηθελα καποια στιγμη στη ζωη μου να λαμβανα λουλουδια ως ενδειξη ερωτα, εχει χαθει αυτο
σταματιστε! κιντερ - προφιτελορ... θα σας κανω αναφορα ρε... θα σας δειξω εγω ...θα δειτε τι θα πάθετε!!!
ΩΠ. Σωστη η ρεα... κοιτα ομως εχουμε συνδυασει Ζωδια- Ερωτικη ζωη- Παιδικη χαρα/ Λουνα παρκ ... και φαι.
Τυχαιο ?