Έλα ντε? Δεν αποκαλύπτω τις πηγές μου.. Ειναι άνθρωπος μυστήριο... Αλλά μπορεί και να τον ξέρεις :p
Printable View
Επανέρχομαι μετα από καιρό γιατί το εχω απορία ...
Απο τη συνάντηση που έγινε και ενώ έκανα και ψεύτικο προφίλ στο φεις δεν δέχτηκε τελικά ούτε το ψεύτικο ούτε το αληθινό !!! Απόρριψη εις διπλούν πλάκα πλάκα ..
Ωστόσο όσο μπορώ να δω φαίνεται να μην έχει μπει καθόλου μέσα στο προφίλ του από τότε ...
Εγω απο ο.τι φαίνεται δεν μπορώ να κάνω κάτι πια περισσότερο παρα μόνο μήπως και μπει καποια στιγμή και δεχτεί επιτέλους το αίτημα. .
Αισθάνομαι χαζή λίγο με όλο αυτό βέβαια.. ������
Επανέρχομαι μετα από καιρό γιατί το εχω απορία ...
Απο τη συνάντηση που έγινε και ενώ έκανα και ψεύτικο προφίλ στο φεις δεν δέχτηκε τελικά ούτε το ψεύτικο ούτε το αληθινό !!! Απόρριψη εις διπλούν πλάκα πλάκα ..
Ωστόσο όσο μπορώ να δω φαίνεται να μην έχει μπει καθόλου μέσα στο προφίλ του από τότε ...
Εγω απο ο.τι φαίνεται δεν μπορώ να κάνω κάτι πια περισσότερο παρα μόνο μήπως και μπει καποια στιγμή και δεχτεί επιτέλους το αίτημα. .
Αισθάνομαι χαζή λίγο με όλο αυτό βέβαια..
Χα χα ε όχι και ετσι...
Εντάξει εμμονικο δεν ειναι πιο πολύ ως απογοήτευση το βιώνω. .
Αν έπαιζε κάτι άλλο στον ορίζοντα αν υπήρχαν άλλες επιλογές προφανώς και δεν θα ασχολούμουν τόσο η δεν θα το σκεφτόμουν τόσο.
Οι άντρες αν χάθηκαν λέει?
μαρα μου μπορω να μαθω την ηλικια σου?
Ειμαι παιδικό ανώριμο δεν αρμόζει με την ηλικια μου... Το ξέρω...Πρώτη φορά κάνω τέτοιες βλακειες ...33 ειμαι
Γιατί πρώτη φορά χρειάζομαι κάτι κάποιον μια ουσιαστικη αλλαγή εχω περάσει παρα πολλές δύσκολες καταστάσεις και τπτ δεν πηγαίνει καλά αρκετά χρονια τώρα...
Απλά αυτο ήταν μια ελπίδα αν θέλεις ενα κίνητρο κάτι να εχω να περιμένω ...
πηγαίνετε σε κάνα ινστιτούτο περιποίησης έχει πόλους άντρες εκεί .....
σε κάνα γυμναστήριο να χτυπιούνται να κάνουν κοιλιακούς και να πίνουν μόνο ανθρακούχου και να τρώνε κοτόπουλο
τεστοστερόνη στα κόκκινα
κατά κάποιων τρόπο εσείς τα βάλατε αυτά τα στάνταρ....εμάς τους άπλα άντρες δεν προσέχετε :p
δεν εχει νοημα να κατακρινεις τον εαυτο σου, χρειαζεται πάντα πολυ θαρρος για να κανεις την πρωτη κινηση και το εκανες.. σε θεμα υπέρβασης ανεξαρτητως αποτελεσματος θα επρεπε να επιβραβευσεις τον εαυτο σου.. διεκδικησες κατι για σενα και πρεπει να συνεχισεις να διεκδικεις πιο δυναμικα .. αυτα που θελεις στην ζωη σου.ξερεις τι θελεις και το τολμας..αυτο για μενα τουλαχιστον δεν ειναι ποτε λαθος.
wow
και ευνουχισμένοι .....
όχι ρεα μου απλά αλλάξανε οι ρόλοι
όχι δεν θα πάω να κλειστό σε gym και να κάνω 10 μάσκες προσώπου για να με προσέξεις..
θα σε δω και θα σε πλησιάσω θα σε κεράσω ένα ποτό και θα σου προτείνω ραντεβού
αν μου πεις όχι απλά θα σεβαστώ την γνωμη σου και θα φύγω....