Quote:
Originally posted by psychangel
Δεν είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στον άλλον ...
είναι ο ΤΡΟΠΟΣ και ο ΧΡΟΝΟΣ που θα το πούμε ...
κι ενδιαφέρον (κατά τη γνώμη μου πάντα) για τον άλλον σημαίνει
(μεταξύ των άλλων και) το να μπαίνω στον κόπο να βρω τον κατάλληλο
ΤΡΟΠΟ και ΧΡΟΝΟ που ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ άνθρωπος που θέλω να βοηθήσω/υποστηρίξω
θα ΄πιάσει΄ το μήνυμά μου και θα ωφεληθεί απ\' αυτό ...
Στην αντίθετη περίπτωση, τι νόημα θάχει πρακτικά αν πούμε ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ και σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ.
Τι νόημα θάχει αντί τελικά να υποστηριχτεί -μέχρι να ξεθολώσει το μυαλό του- να τον αποθαρρύνουμε , έστω κι αν μέσα
μας έχουμε ΚΑΘΕ λόγο να πιστεύουμε ότι κάναμε Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ για κείνον ;
Το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να κάνουμε Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει ΕΚΕΙΝΟΣ ανάγκη να κάνουμε ...
κι αυτό περνάει μέσα απ΄τη συνάρτηση ΤΡΟΠΟΣ/ΧΡΟΝΟΣ
Διαφορετικά, θα λέμε τη γνώμη μας (άλλωστε Δημόσια συζήτηση κάνουμε ... ) χωρίς να εξετάζουμε και το πρακτικό μέρος του ... αποτελέσματος που στο χώρο αυτό εξ΄ορισμού (και εκ προθέσεως των δημιουργών του) είναι η ... θεραπευτική/υποστηριχτική συμβολή για άτομα που τόχουν ανάγκη ..
... και για να μη παρεξηγηθώ να διευκρινίσω οτι ΔΕΝ απευθύνομαι στη Θεοφανία κατ΄ ανάγκη αλλά ακόμα και σε μένα την ίδια αν με κάποιο τρόπο κάτι που έχω ήδη πει (ή θα πω ) λεχθεί με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ...
διαλεγω αυτο το ποστ γιατι ειναι το πιο προσφατο και μια χαρα διατυπωμενο για κατι που νομιζω οτι πολλοι πιο πριν υποστηριξαν και σιγουρα θα συμφωνουν και ολοι αυτοι, για να απαντησω στον προβληματισμο η ισως την εντονη αντιρρηση που εχει προκληθει.