Quote:
Originally posted by imagine
Ok, σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει αυτό που λες πχ ο άντρας που στην αρχή της σχέσης είναι καλός με την κοπέλα και \" αχ ο χρυσός μου με αγαπάει πολύ και γιαυτό ζηλεύει\" και μετά απο κάμποσους μήνες της ξηγιέται ανάποδη σφαλιάρα και μαύρο μάτι απο μπουνιά \"γιατί κοίταξες λοξά εκείνο τον τύπο στο μπαρ\". Κανονικά το έντιμο θα ταν να της πει \" κοίτα κούκλα, βασίλισσα θα σ έχω αλλά θα σε δέρνω κιόλας γιατί είμαι παθολογικά ζηλιάρης\"
Ή αυτό με την παρορμητικότητα που λες΄. Οκ, καλό είναι να το πεις απο πριν \"όταν με βλεπεις έτσι, μη μου δίνεις σημασία, δεν ξέρω τι κάνω\"
Βέβαια, επιμένω ότι ο παρορμητικός και επθετικός θα φανει και χωρίς δήλωση και πολύ νωρίς μάλιστα. Αρκεί να χεις το μυαλό σου στο κεφάλι να το προσέξεις.
ενταξει το να ξερεις ολα τα ελαττωματα σου ειναι θεμα αυτογνωσιας, πχ μπορει να μην ξερεις οτι εισαι παθολογικα ζηλιαρης και να το ανακαλυψεις στην πορεια. παρα πολλα βγαινουν στην επιφανεια μεσα απο μια σχεση, πραματα που πιθανον ουτε ο ιδιος δεν τα ξερες. δε μπορει να εισαι και μεντιουμ να ξερεις ολα τα αρνητικα σου στοιχεια. το θεμα ειναι αυτα που ηδη γνωριζεις για τον εαυτο σου οτι ειναι καθαρα αρνητικα να τα δουλευεις ωστε να εξαφανιστουν. Εμενα δε μου λεει τιποτα να μου πει η αλλη \'\'εχω αυτο κι αυτο το ελαττωμα\'\' χωρις να κανει κατι γι αυτο, το θεμα ειναι να το πει ωστε να μην του ερθει σαν κεραυνος εν αιθρια του αλλου μια μερα η συμπεριφορα του συντροφου του. Και συμφωνω οτι και να μη τα πεις στον αλλον θα τα ανακαλυψει μονος του, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα γιατι λεγοντας τα σημαινει οτι εχεις μια σχετικη αυτογνωσια και οτι εισαι προθυμος να δουλεψεις πανω στα αρνητικα στοιχεια του χαρακτηρα σου, κατι που δειχνει σεβασμο στον εαυτο σου και στον αλλον.