Ρε κοπελια...ξερεις τι μου θυμιζεις τωρα που το διαβασα αυτο πολυ εντονα; Αγγλικα ξερεις να σου βαλω ενα λινκ; Squish το λενε στο χωριο μου αυτο που παθαινεις...λολ. Σαν το crush, η το λεγομενο "τσιμπημα", χωρις το ερωτικο στοιχειο μεσα...Νιωθεις ελξη εγκεφαλικη σε καποιες γυναικες, νιωθεις χαρα οταν τις βλεπεις, τις θαυμαζεις, παθαινεις εμμονη, θελεις να τους μοιασεις, θελεις να τις βλεπεις, να τους μιλας, σου φαινονται πολυ ενδιαφεροντα ατομα, παθαινεις λιγο εμμονουλα σε βασανιστικο σχεδον βαθμο αλλα ολο αυτο δεν συνοδευεται απο σεξουαλικες φαντασιωσεις...ε; Πλατωνικος ερωτας ειναι, εξιδανικευση ανθρωπων που θαυμαζεις επειδη ισως βλεπεις σε αυτους στοιχεια στα οποια θα ηθελες να τους μοιασεις η στοιχεια που σου εχουν λειψει απο τη συναναστροφη σου με αλλες θηλυκες φιγουρες στη ζωη σου...απλα ειναι προτυπα. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι το τρομερο. Καπως ετσι νιωθεις; Η εχεις βρει τον εαυτο σου να κανει σεξουαλικες σκεψεις με αυτες τις γυναικες και να το ευχαριστιεται;
Προσωπικα δεν ξερω αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα αυτο, ειχα χοντρο κολλημα 3 χρονια στο γυμνασιο με μια καθηγητρια μου ετσι...απλα την θαυμαζα απεριοριστα ρε παιδι μου, με τραβουσε σαν ανθρωπος, σαν παρουσια, σαν αερας...ερωτικες σκεψεις ομως δεν μου πολυβγαινανε...
Μου ετυχε επισης να βρισκω πολυ γοητευτικο ανθρωπο και μια καθηγητρια που ειχα αργοτερα στη σχολη...
Προσφατα σχετικα αντιληφθηκα οτι επαθα το ιδιο με πρωην εργοδοτρια...το σκαλισα μεσα μου και καταλαβαινω οτι 1.προκειται για μεγαλυτερες γυναικες με στοιχεια που θαυμαζω, αρα ισως αυτη η "ελξη" εχει να κανει απλα με τις δικες μου φιλοδοξιες και το τι γυναικα θελω εγω να ειμαι, 2.ειναι σε θεση εξουσιας σχεδον παντα αρα πιθανον εχει να κανει με καποια υγιη, πιθανον μητρικα προτυπα που μου λειπουν και 3. Μπορει να αναγνωριζω το οτι εχουν μια γοητεια και να τις θεωρω ωραιες, ελκυστικες γυναικες μεσα και εξω, αλλα δεν μου βγαινει το ερωτικο. Καποτε ειχα αναρωτηθει κι εγω οπως εσυ μηπως ειχα τετοιες τασεις και προσπαθησα επιτηδες να τις φαντασιωθω ερωτικα, αλλα η αληθεια ειναι πως μπα...λογω της εγκεφαλικης ελξης ισως θα ημουν οκ με αυτο, αλλα καθαρα απο αποψη σεξουαλικης ορμης μιε, χλιαρα πραγματα, δεν μου το βγαζουν...
Το αστειο ειναι λοιπον πως καθαρα σεξουαλικα θα ελεγα οτι ειμαι στρειτ...αλλα καθαρα εγκεφαλικα/πλατωνικα μπορει και να "ερωτευτω" γυναικα. Μιλαμε απλα για μεγαλο θαυμασμο. Και λογω του καθαρα εγκεφαλικου χαρακτηρα και του οτι εχουν να κανουν με δικες μου "ελλειψεις", η με πραγματα που θαυμαζω, συνηθως αυτα τα συναισθηματα ειναι και πιο εντονα και καπως πιο "βασανιστικα" απο οτι με αντρα. Ενας αντρας δεν μπορει να μου τριβει στη μουρη το τι γυναικα θα ηθελα να ειμαι εγω, λολ...ειναι θεμα εσωτερικης αναζητησης ξερω γω. Ετσι το παιρνω. Αν και εχω νιωσει κατι παρομοιο και με αντρα καθηγητη στο παρελθον...παλι χωρις απαραιτητα να αισθανομαι σεξουαλικη ελξη.
Νομιζω οτι αισθανεσαι αυτο το πραγμα λοιπον κι εσυ, και καθεσαι και μπερδευεις τον εαυτο σου με ταμπελες και κατηγοριες...οποτε χωρις να δοκιμασεις πρωτα να κανεις καμια σχεση και σεξ, ειτε με αντρα ειτε με γυναικα, χωρις να δεις στη πραξη τι σε διεγειρει σεξουαλικα, δεν εχεις λογο να φρικαρεις. Τζαμπα βασανιζεσαι, απενοχοποιησου. Αλλο η σεξουαλικη ελξη και αλλο αυτος ο θαυμασμος...και οι αρχαιοι το ξερανε αυτο με την βαθια εγκεφαλικη και νοητικη "φιλια" η τον "πλατωνικο ερωτα" και τους παρεξηγησανε, λολ.
Βασικα ειναι πολυ ομορφο πραγμα αυτο...να θαυμαζεις καποιον τοσο εντονα σαν ανθρωπο και να νιωθεις ομορφα απεναντι του χωρις καυλες στη μεση...