-
viola17583 δωσε ενα παρον και τα φωτα σου,σε παρακαλω!!!!!!!
Πες μας μετα απο 3 χρονια εαν δεν κανω λαθος τι μπορεις να μας πεις για τον δακτυλιο?
Καλα και κακα.
Τεθηκε θεμα ποτε οτι πρεπει να αφαιρεθει?
Πως τον αισθανεσαι?
Εισαι καλυτερα απο την τελευταια φορα?
Περιμενω νεα.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
-
-
Eισαι Θεοοοοοοοος,ηλιος καλοκαιρινος!!:P :P
Eυγε!!
-
VIOLA!!!!!!!!1Που εισαι βρε αγορι?!?!!
Χαθηκες!!!!
Σε βλεπω οτι πιο συχνα εισαι στο forum και χαιρομαι!!!
Καλα εισαι φοβεριστικος!!Εαν πεις να απαντησεις σκληρα τα δινεις ολα!!!(καταλαβες εσυ !!)
Θελω νεα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
ξεκίνησα γυμναστήριο φούλ...με 30 λεπτά τρέξιμο βαράκια κλπ. με προσωπικό γυμναστή...όλα καλά...σφιγγουμε σιγά σιγά για να πάω για πλαστική στήθους τον φεβρουάριο
-
Αντε αγορι με την δυναμη του φεγγαριου!!!!
Και μετα περιμενω καινουργια φωτο πριν και μετα πλαστικη στηθους!!!
Εισαι παραδειγμα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
μπραβο.....1-1 διορθωνονται ολα τα προβληματακια..καλη συνεχεια viola!
-
-
μπραβο βρε βιολα!
πηρες την ζωη σου που σε ειχε στην γωνια, στα χερια σου και της εδωσες και καταλαβε!!!!
πολυ σε χαιρομαι, ολα θα πανε καλα...
-
συνεχίζουμε με πλαστική την επόμενη παρασκευη θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχει...ίδωμεν/...
-
-
να πω ενα μεγαλο μπραβο στο viola
Διαβασα ολα τα μυνηματα απο την αρχη αντε και σου ευχομαι να γινεις οπως ακριβως θελεις!!
Συγχαρητηρια και κουραγι σε ολους τους αλλους μπραβο σου!!!!!!!
Τελος του μηνος θα ζυγιστω και εγω και θα σας πω τι εκανα!
Μονο που εγω δεν κανω και καλα πραγματα τελος παντων δεν μπορω να κανω αλλιως!!!
-
VIOLA17583,"ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ",ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ,
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΟΥ!
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ...,ΩΣΤΟΣΟ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Σ'Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!
-
μπραβο κι απο μενα πατριωτακι
αντε και ολοι να ακολουθησουμε και να σταθεροποιηθουμε
περιμενω να ακουσω αποτελεσματα της πλαστικης
στη λαρισα την εκανες?
-
σας ευχαριστώ πολύ....
τζένη στην λάρισα θα την κάνω την άλλη παρασκευή στην κλινική του "Πατσιδη"