ωω, ευχαριστώQuote:
Originally posted by BLiSS
τελειο!!!
νομιζω η alice ηταν κατατοπιστικη. χεχε!
τα στοιχακια σου πιο πανω, ειναι της ελεν κελερ, εκτος αν κανω λαθος οποτε διορθωστε με.
αυτό που έγραψα είναι της Ελεν Κέλερ
Printable View
ωω, ευχαριστώQuote:
Originally posted by BLiSS
τελειο!!!
νομιζω η alice ηταν κατατοπιστικη. χεχε!
τα στοιχακια σου πιο πανω, ειναι της ελεν κελερ, εκτος αν κανω λαθος οποτε διορθωστε με.
αυτό που έγραψα είναι της Ελεν Κέλερ
ναι αυτηνης ειναι οντος.
γεια σου κατερινα! καταρχην και εγω 65 κιλα ειμαι οπως κι εσυ, αλλα με αποδεχομαι. το προβλημα δεν ειναι τα κιλα σου. μπορεις να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου, να ζησεις την ζωη σου και να βρεις ανθρωπους που σε αγαπανε ασχετα απο τα ποσα κιλα εισαι.
Αυτο που προσπαθουν να προωθησουν τα σημερινα προτυπα, οτι για να ευτυχησεις και να αρεσεις πρεπει να εισαι αδυνατη, ειναι ενας μυθος. Και να σου πω τη αληθεια για εμενα ειναι πολυ αλαζονες και υπεροπτες οσοι θελουν να γινουμε σαν κι αυτους, λες και αυτοι ειναι οι θεοι και οι σωστοι. Οχι, δεν ειναι ετσι! Ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος, ξεχωριστος τοσο στο σωμα οσο και στην προσωπικοτητα. Για μενα το σωμα μου και ο εαυτος μου ειναι ιερο. Και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να το κακοχαρακτηρισει επειδη ειμαι διαφορετικη απο αυτον. Το θεμα ειναι να εισαι ο εαυτος σου κατερινα και να φροντιζεις το καλυτερο για εσενα, αποδεχομενη τις αποτυχιες και τις επιτυχιες σου. Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω, και να σου πω την αληθεια αυτο με ελευθερωνει. Οταν δηλαδη κανω βουλιμικα δεν ανησυχω για τα κιλα που θα παρω γιατι ξερω πως η ευτυχια μου ειναι μεσα μου, και οτι μπορω να ζησω.Ετσι, το αποδεχομαι και προσπαθω χαλαρα να βρω τι ηταν αυτο που με ωθησε στο φαγητο και τι μπορω να κανω την επομενη φορα.
Οσο για τις ενοχες σου με τους γονεις, θελω να σου πω πως δεν σε γεννησαν οι γονεις σου για να τους φροντισεις. Αυτο ειναι ενα λαθος στο οποιο πεφτουν πολλες απο τις σημερινες ελληνικες οικογενειες, με αποτελεσμα να γινονται ενοχικα τα παιδια και να πεφτουν σε διλληματα ( να ακουσουν τις επιθυμιες τους ή να κανουν αυτο που θελουν οι γονεις) Κανονικα τα παιδια ειναι ο καρπος του ερωτα και καποιου ειδους ολοκληρωσης των γονεων. Αλλα ως εκει..... γινονται απο την αγαπη των γονεων και αφηνονται ελευθερα να ειναι ο εαυτος τους και ως ενηλικες να ακολουθησουν τα δικα τους ονειρα και επιθυμιες, που μπορει να σημαινει την φυγη σε μια αλλη χωρα κοκ. Δεν ειναι εκει για να τους προσεξουν.
Παρεπιπτοντως, τρομερη η Ελεν Κελερ!
katerina pali ta idia kopela mou?sinel8e ola 8a pane kala mhn ponas allo ftanei.to paidi sou skepsou pos nio8ei ptan se vlepei etsi.plz ksexa!!!ksexna!!
NIKI,
έχεις δίκιο για όλα αυτά που λές (που θέλουν να μας περάσουν) έλα όμως που στην πράξη έτσι είναι. Πως αν δεν φοράς το 2 το medium δηλαδή, (εντάξει δεν έχω την απάιτηση για S) κάπως νιώθω υπό.
Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπαν ή απαίτησαν να τους φροντίσω μόνη μου δεν μπορώ να κάνω ή να νιώσω ευτυχισμένη αν μου έρθει στο μυαλό πως ίσως δεν τους βοήθησα. Εχω τύψεις δηλαδή να είμαι ευτυχισμένη
σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.Νιώθω παρέα και συντροφιά έτσι.Οτι κια να μου γράψεις.
Να είσαι καλά
φιλιά κατερίνα
Gourounitsa μου,
με ρίχνει κάτι με τραβάει προς τα κάτω. Δεν μπορώ να είμια ευτυχισμένη, νιώωθ τύψεις. Μόλις νιώσω καλά ή μόλις φροντίσω τονευατό μου, το μυαλό μου πάει συνέχεια στους γονείς μου και στον πατέρα μου για αυτά πυο τράβηξε, Νιώθω σαν να τους προδίδω, σαν να τους ξεχνάω αν είμαι ευτυχισμένη.....................
Προσπαθώ πάντως. Για χάρη του παιδιού και του άντρα μου (να έχει μία γυναίκα ευτυχισμένη) αλλά και για τους γονείς. Φοβάμαι να νιώσω καλά και ευτυχισμένη γιατί νομίζω πως έιμαι εγωίστρια κια κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου ενώ ο μπαμπάς πρόσεξε πολύ τους γονείς του και τα παιδιά του και θυσιάστηκε για εμάς.Πως να το εξηγήσω νιώθω όπως αυτοί για να έιμαι μαζί τους. Κάπως έτσι. Το παλεύω αλλά δεν φεύγει. Είναι χαζό το ξέρω
Σε ευχαριστώ πολύ που μου γράφεις. Νιώθω παρέα και συντροφιά.
Νόμιζα ότι σας ζάλισα. και θα με βαριόσαστε όλο τα ίδια και τα ίδια. Νιώθω πολύ ευάλωτη που σαν ανοίγομαι, και ότι δεν θα με θέλετε εμ αυτά που λέω.
φιλάκια gourounitsa μου.
...δηλαδή αν αδυνατίσω κια γενικότερα αν ΄φροτνίσω τον ευατό μου, θα είμαι πολύ ευτυχισμένη και ενάντια σε αυτά πυο είχα συνηθίσει από τους γονείς μου, τα γνώριμα.Ετσι θα τους προδώσω κατά κάποιο τρόπο θα είναι σαν να μην τους αγαπάω....
κατερινακι μου τι λες? ποιες τυψεις?
εγω ξερω πως αν καποιος ειναι ευτυχισμενος κάνει και τους άλλους ευτυχισμενους, τους το μεταδίδει
ειναι καλυτερο δηλαδη να σε βλεπουν οι αλλοι μουτρωμενη και σκυθρωπη?
ενα μεγάλο χαμόγελο για να πάει η μερα μας καλυτερη
ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ
ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ...... ετσι να βλέπεις τα πράγματα
φιλια
οκ alice123!Δίκιο έχεις.
φιλια
κατερινα οχι να μην νιο8εις τυψεις οταν εισαι ευτιχησμενη γιατι εχεισ κα8ε δικαιωμα να εισαι.κ στο κατω κατω ολοι οι γονεις που αγαπανε τα παιδια τους τα δινουν ολα γιαυτα.δεν τους πιεσε κανεις κ αν μιλαγες ασχημα λιγο στον πατερα σου αν8ρωποι ειμαστε κανουμε λα8η δεν εισαι ρομποτ να εισαι τελεια.μονο που νιο8εις τυψεις αυτο κ μονο διχνει ποσο αγαπουσες τους γονεις σου κ ποσο ευεσ8ητη και ψυχουλα εισαι.οι γονεις σου αν ζουσαν 8α ηταν περιφανοι για σενα κ 8α χεροντουσαν που εισε ευτιχησμενη.μην νιο8εις κα8ολου τυψεις εχεις το διακιωμα να εισαι ευτιχησμενη.δεν στερεις σε κανεναν τπτ με το να εισαι χαρουμενη.και να ξερεις οτι αν σε βλεπανε να νιο8εις ετσι κ να εισαι δυστιχισμενη δεν 8α χεροντουσαν.Κατερινα αυτοι φυγανε εσυ εμεινες κ ετσι ειναι το σωστο να φευγουν οι γονεις πρωτα .Αξιζεις κ εχεις κα8ε διακιωμα ευτιχιας να το καταλαβεις πριν ειναι ......αργα.!!Σε νιο8ω οτι ειναι παρα πολυ μα παρα πολυ βαρυ που εχασες τους γονεις σου τοσο νεα αλλα 8α το ξεπερασεις.και κοιτα να δωσεις στο παιδι σου οτι εσυ στερι8ικες να μην περασει κ αυτο τα ιδια.οι σωστοι γονεις τα δινουν ολα για ολα στα παιδια τους χωρις ανταλαγμα κ συνχορουν τα παιδια τους οτι κιαν κανουνε.κ να 8θμασε οτι οι γνεις πρεπει ν α φευγουν πρωτα και οχι εμεις τα παιδα τους.κουραγιο.
Και σχετικα με τα οσοα τραβιξε ο πατερας σου ειμαι σιγουρη οτι δεν εφταιξες εσυ σε τπτ.Τους ξεχνας που εισαι δυστιχισμενη οχι χαρουμνη κατερινα.
Gourounitsa είσαι γλύκα!!!!!!!!
Σου εύχομαι ένα υπέροχο απόγευμα!
φιλάκια
κατερινα
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
σήμερα είμαι καλά.
Εβαλε κια το χεράκι της η gourounitsa και τα υπόλοιπα παιδιά. Αποφάσισα από εχθές να κάνω μία νέα αρχή ένα πιο φυσιολογικό τρόπο σκέψης,
Για να δούμε θα κρατήσει? Η ζυγαριά μου σήμερα έδειξε 65 ακριβώς.
Και αποφάσια να πάω έως το πάσχα στα 62-63. Θα το κάνω γιατί το αξίζω το αξίζουν οι γονείς μου να έχουν ευτυχισμένο παιδί όπως εγώ θα θέλω αύριο για την κορούλα μου
Φιλάκι σε όλους
καλή δύναμη
Η ζωή τελικά δεν είναι και άσχημη!!!!!!!!!!!
ετσι κατερινα μπραβο σου τωρα μαλιστα.δεν στερεις την ευτιχια κανενος με το να εισαι εσυ υτηχησμενη το αξιζεις!
Gourounitsa gourounitsa
εισαι μια μικρη κουκλιτσα
με βοηθησες πολυ
τωρα που εχω την μικρη
η βοηθεια σου ηταν μεγαλη
θελεις ένα πορτοκάλι?
Gourounitsa μου γλυκεια
θα σου δωσω δυο φιλια
Gourounitsa σε λατρευω
αχ θελω να μαθω να χορευω
Gourounitsa μου ψυχουλα
εχεις μια καρδουλα
που χωραει ολο τον κοσμο
κεφτεδακια με το δυοσμο.........
IXIXXIXIXI τελειο ευχαρηστω που εκανες ποιηματακι για μενα.