http://www.3fatchicks.net/img/bar098...6/52/95,6/.png
Printable View
σας ζαλισα με τα 400 μου γραμμαρια! Αλλα ως γνωστον, ενα μακρυ ταξιδι ξεκιναει με ενα μονο βημα!
Ιδεα για να νιωσεις καλυτερα τα τελευταια κρυα βραδια πριν μπει για καλα η ανοιξη: ρξε στο νερο της μπανιερας ενα κομματι σαπουνι απο λαδι ελιας, μισο φλιτζανι γαλα, και απο 2 σταγονες απο τα παρακατω αιθερια ελαια: σανδαλοξυλο, τριανταφυλλο και καρδαμο και βυθισου μεσα... Ειναι η συνταγη για τουρκικο χαμαμ- χαιδευει σωμα και ψυχη
ʼφησα το αγαπημένο μου τόπικ και ομάδα R για το τέλος,ώστε ν'ασχοληθώ ενδελεχώς με την κάθε μία σας χωριστά!
Αλλά καθότι έχω από ώρα ξεπεράσει τις αντοχές μου(είμαι ήδη κάπου στις 14 ώρες εδώ μέσα άλλωστε! πωπωωωω!),
θα περιοριστώ σ'ένα ζουμερό φιλί χωριστά για την καθεμία σας,ένα πλατύ ευχαριστήριο χαμόγελο για την αγάπη σας,
μία ζεστή αγκαλιά για τα νέα μας μέλη κι επιφυλάσσομαι για ξυλιές,αργότερα με το καλό,που θα έχω αναλάβει και τις δυνάμεις μου...
Τέρμα το διάλειμμα-τα κεφάλια μέσα!Το προεδρείο κηρύσσει και πάλι έναρξη συνεδριάσεων και απαιτεί αύριο απαρτία!
Δε θέλω κατσουφιάσματα και δυσανασχετήσεις!Εσείς φαγωθήκατε να γυρίσω!Ας προσέχατε καλύτερα τι ευχόσασταν!
Και καθώς ξημέρωσε πια κι εγώ υποτάσσομαι αποκαμωμένη στον Μορφέα,εσείς να ξεκινάτε με χαμόγελο ακόμα μια δημιουργική μέρα!
Καλημερα,καλη εβδομαδα και καλη Σαρακοστη!Πως περασατε κοριτσια;Ναταλια καλωσηρθες πισω κοντα μας,γυρισες με μπριο και με σκερτσο,αρα πρεπει να φορτισες τις μπαταριες σου,μπραβο!Μας εκανε ωραιο καιρο και χαρηκαμε τα Κουλουμα,μαζι με ολα τα σαρακοστιανα μας.Εφαγα απ'ολα τα καλουδια που ειχα φτιαξει με τα χερακια μου,εμ πως!Απλα προσεξα τις ποσοτητες ιδιαιτερα,παντως απολαυσα τα παντα!Τωρα μια καινουργια εβδομαδα ξεκιναει,στους ρυθμους μας ξανα επιστροφη και γρηγορα.Καθε φορα που ηθελα να "χτυπησω"εναν πειρασμο με πολλες θερμιδες,κοιταγα το βραχιολακι μου και σκεφτομουνα"ντρουμπου ντρουμπου ντρουμπου ντρουμπουντρουμ,τα βραχιολια της βροντουν"και κρατιομουνα!(χα χα,δουλευει το R!).Barbarella μου,οικογενειακα περασατε;Πως εισαι,σου εκανε καλο το διαλειμμα;Hanellitsa,δωσε σημα κοριτσακι,ελπιζω να μην στερεισαι την κανονικη διατροφη,γιατι θα κολλησουνε τα κιλα σου καλο μου και θα σου παρει μερες μετα να επανελθεις.Να τρως,ζορισου λιγακι σε παρακαλω!Κlm,ηρεμησες ελπιζω λιγουλακι,καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.Εχω μιλησει με ατομα που εκοψαν το τσιγαρο,μου ειπαν οτι βασανιστηκαν απο νευρα ακρατα,για εναμιση περιπου μηνα,αρα μαλλον τελειωνει το μαρτυριο σου συντομα!Μαλινακι,ξεκινησες τελικα;Kαλη επιτυχια και στη Μαριλενα!Marikaki,ναι,δε νομιζω οτι εχει το Reductil αντενδειξη οσον αφορα το θυρεοειδη σου.Ποσα κιλα θες να χασεις;
Ζυγιστηκα σημερα το πρωι για να δω τι μου αφησε εξτρα το Κουλουμοφαγοποτι και με εκπληξη ειδα οτι το εξαρι φανηκε στη ζυγαρια για πρωτη φορα.Μακαρι να το ξαναδω την Παρασκευη,γιατι συμφωνα με το BMI μου,μονο οταν πεσω στα 68 θα διασχισω το οριο του υπερβαρου bmi στο φυσιολογικο.Βεβαια,στην ψυχολογια μου εχει κανει ηδη τρομερη διαφορα οτι χωραω σε καποια απο τα ρουχα που ειχανε μπει σε μαυρη λιστα,ειναι υπεροχο συναισθημα(ειναι ακομη πολυ λιγα και αρκετα τσιτωμενα,αλλα εχω υπομονη).
Σας φιλω στη μουρη ολες σας!!!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή Σαρακοστή. Nadine, χάρηκα πολύ που επέστρεψες...όταν έκανα την πρωτη μου καταχωρηση είχε ήδη φύγει και δε πρόλαβαμε να τα πουμε. Sabe μου, όντως τελειώνει το χρον. διάστημα του 1,5 μήνα, για να δούμε θα σταματήσουν και τα νεύρα. Το τριήμερο σίγουρα δεν τήρησα πρόγραμμα δε μπορώ όμως να πω ότι έκανα και φοβερές γουρουνιές. Νομίζω κρατήθηκα σε ικανοποιητικό επίπεδο, πιστεύω όμως όχι χάρη στο ρεντουκτίλ, όσο στη δική μου θέληση. Πάντως κορίτσια, αν τελικά σταματήσω το χάπι (γιατί νομίζω ότι αδίκως το παίρνω)θα εξακολουθήσω να γραφω στην ομάδα R, να το ξέρετε...Εγώ εδώ θέλω να μείνω γιατί μου αρέσει η παρέα σας. Σας φιλώ.....όλες
Sabe, ξέχασα να σου πω ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6!!!!!!!
καλημερα κοριτσια. μετα απο ενα τριημερο με φοβερη ξεκουραση (δεν εκανα τιποτε απολυτως ολες αυτες τις ημερες-ουτε μια σκουπα δεν εβαλα) επανερχομαι στο γραφειο για φοβερη κουραση. Μολις τελειωσα τα κατεπειγοντα και πριν παω στα επειγοντα ειπα να πω μια καλημερα και να δωσω το στιγμα μου. η ομαδα R μεγαλωνει βλεπω και χαιρομαι ιδιαιτερως. Δεν προλαβαινω να γραψω τιποτε παραπανω.
Nadine, καλως γυρισες πισω.
Γεια σας κοριτσακια μου ομορφα...Θα λειψω για λιγο και μπορει να μην μπορω να γραφω καθε μερα.Nadine and Sabe θα σας σκεφτομαι συνεχεια,σας αγαπω πολυ!!Να μεινετε ολες πιστες στο στοχο σας και στην φοβερη ομαδα R!!!Φιλια πολλα σε ολες σας!!!
Αλαλουμένια μου,αδυναμία μου εσύ!Το ένστικτο δεν πέφτει καθόλου έξω τελικά...
Θα δηλώσω και δημόσια πως δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη και 10 κιλά ελαφρύτερη.Μήπως μας δουλεύεις;
Πάντως αν και σε είδαμε λίγο εκείνο το απόγευμα,ήταν ωστόσο πολύ συγκινητικό που μας έβαλες προτεραιότητα
και ήρθες παρά το άρρωστο καμάρι σου και τις δικαιολογίες που χρειάστηκε να επικαλεστείς...Τιμή μου μεγάλη!
Ελπίζω επιτέλους να έγινε καλά το μωρό και να μπορέσατε να χαρείτε το τριήμερο σας κι εσείς!Δε θα σε μαλώσω για ό,τι έφαγες
(εξάλλου στα ίδια έμεινες απ'ό,τι διάβασα)γιατί τα βλέπω καθαρά πλέον τα μάτια τα παραπονιάρικα και με λυγίζουν...
Μη χρειαστεί ν'ανακαλέσω,ε;Σήμερα Τετάρτη περιμένω την εμφάνιση σου και τη συνέχιση της προσπάθειας μας!
ʼσε που με άγχωσες με τις θέσεις στο θέατρο και τελευταία στιγμή έκανα πίσω και δεν πήγα ούτε εγώ τελικά...
Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!Τέλος πάντων...ʼντε,να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί μπήκε πάλι η άνοιξη χωρίς να μας ρωτήσει...
Φιλάκιααααααααααααααα
Χανελέλι μου,δε νομίζω να την κάνεις μ'ελαφρά πηδηματάκια,ε;
Τι θα πει"θα λείψω για λίγο και μπορεί να μην μπορώ να γράφω κάθε μέρα;"
Να φέρεις δικαιολογητικό από γιατρό αλλιώς δε γίνεται δεκτή η απουσία σου!
Μπαίνεις στη ζωή μας,την αναστατώνεις με τις καταπράσινες ματάρες,τη χάρη και τα προσόντα σου
και μετά νομίζεις πως με δυο φιλιά και δυο γραμμές έχεις ξεμπερδέψει από εμάς...Αμ,δε!
Λοιπόν,ό,τι κι αν συμβαίνει,είναι καλύτερο να το μοιράζεσαι με τους φίλους σου και το ξέρεις καλά!
Έχουμε κι έναν ιερό σκοπό γι'αρχές καλοκαιριού!Μην ξεχνιόμαστε,ε;Την αγάπη σου δεν τη δεχόμαστε από μακριά!
Μας τα'παν κι άλλοι αυτά...Εδώ,μαζί στον κοινό αγώνα και σε όλα!Ελπίζω να τρως τίποτα και να σε προσέχεις!Μάκια του!
Φλογερή κοκκινομάλλα με την τσαχπινιά και την έντονη σου προσωπικότητα!Ναι,εσένα λέω,γητεύτρα Σαμπίνα!Βλέπω,πετάει η ομάδα!
Και το εξαράκι είδαμε(έστω κλεφτά καθότι δε ζύγωσε ακόμα Παρασκευή)και τα παλιά σέξυ ρούχα μας φοράμε και πάλι
και σ'όλα μας τα καταφέρνουμε μια χαρά!Μάνες,σύντροφοι,κόρες, φίλες,μαγείρισσες,καλλιτέχ νες,επαγγελματίες,υποστηρί χτρες...
Δώστε μας πρόκληση μόνο!Ελπίζω να πέρασε η αρρώστια που τελευταία μας ταλαιπώρησε και να χαρήκαμε την καθαρά Δευτέρα!
Πήγατε τελικά και με τα παιδιά στο Αττικό Πάρκο ή όχι τελικά;Πάντως είχε ωραία μέρα τη Δευτέρα(ίσως όχι για χαρταετό...)
Χαίρομαι που το φυλαχτό επιτελεί το σκοπό του(είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο εξάλλου-δεν κάνουμε τίποτα τυχαία εμείς!)
αλλά δε σε βλέπω να το χρειάζεσαι και πολύ γιατί ήδη έχεις μπει στη διαδικασία"μαθαίνω από τα λάθη μου και συμμορφώνομαι!"
Εντάξαμε το πρωϊνο,παρατηρούμε πώς τρώμε κι αυτό είναι πλέον συνειδητό κι ελεγχόμενο,σταδιακά θα κάνουμε και τα υπόλοιπα...
Να υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης...Μη μείνουμε στάσιμοι και χωρίς στόχους,ε;ʼντε,σ'αφήνω τώρα να πιάσω τη Barbie μας...
Εξάλλου εσύ δε χρειάζεσαι απειλές και παρακάλια για να είσαι καθημερινά παρούσα,σαν μερικές μερικές(ονόματα δε λέμε,υπολήψεις δε θίγουμε...)
Φιλούρες από χαλκό και ξύλο,παραθαλάσσια ξεβρασμένο!
Barbie μου,εμείς τώρα δηλαδή είμαστε μια ειδική κατηγορία ανάμεσα στα κατεπείγοντα και τα επείγοντα;
Μάλιστα...ελπίζω τουλάχιστον να μην μας διεκπεραιώνεις εξίσου καταναγκαστικά...Απαιτώ κατηγορία φυλλάδια προσφορών!
Μετά λύπης μου διάβασα πως σου πήραν άλλοι την παρθενιά στο τσατάρισμα...Και μάλιστα κατευθείαν στα όργια...Και σου άρεσε κιόλας!μμμμ
Προπαντός συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη απώλεια της προηγούμενης εβδομάδας!Τελικά αποδίδει και ο διάδρομος και όλα!
Αυτό πάντως που κρύωνες πριν τον ύπνο κι είπες να ρίξεις ένα δίλεπτο διάδρομο να ξεχαστείς,ειλικρινά μ'εντυπωσίασε!
Έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται;ʼσε που έκανες επιπλέον άλλα 8 λεπτά!Εγώ πάντως κοιμάμαι με τρία παπλώματα!Δε θα με χαλάσεις εσύ!
Όσο για το παλιό επεισόδιο στο καφέ και την καρέκλα που πήρες φεύγοντας,πολύ κακώς που δεν ξαναπάτησες!Έπρεπε να πας
άλλες πέντε φορές να την βγάζαμε την τραπεζαρία!Δεν ήταν χαμένη ευκαιρία αυτή;Επειδή δεν είναι εκτυπωμένη;Πολύ κακώς!
Γέλασα πολύ με τον παρκαρισμένο γιο στην πεθερά,συγκινήθηκα πολύ με τη φροντίδα της κόρης!( άλλο πράγμα οι κόρες,ε; )
Και σταδιακά να φεύγεις πάνω από το κεφάλι της.Να της δώσεις χώρο ν'αναπτύξει εμπιστοσύνη στον εαυτό της
κι αν χρειαστεί κάτι να μάθει να ζητάει βοήθεια.Είμαι σίγουρη πως θα το χαρεί κι η ίδια πολύ που θα διαπιστώσει πόσο καλά
τα καταφέρνει μόνη της!Με το άλλο ζήτημα τι κάνουμε;Ο μπαμπακούλης μας πώς το πήρε το θέμα που λέγαμε;
Εννοείται πως θα συναντηθούμε κι από κοντά!Έχω και κάτι δικό σου που πρέπει να φτάσει εγκαίρως στα χέρια σου...
Εσύ κυρίως θα ορίσεις πότε μπορείς να έρθεις Θεσ/νίκη και κάπως θα τα βρούμε.Κάτι μου λέει πως μόνο Κυριακή δε θα προτείνεις...
Λοιπόν,εν αναμονή της Μαρτιάτικης ελπίζω συνάντησης μας σε αφήνω με δυο ζουμερά φιλιά!Μάτσς-μουτσς!
Καλωσορίζω επίσημα πλέον( τι τα φοράμε τα γαλόνια; )τις Ολλανδικές Βασιλικές Αερογραμμές στην παρέα μας!
Μετά τη Φιλανδία προσχωρούν κι οι Κάτω Χώρες στην ομάδα μας!Καλά είμαστε και πολύ διεθνείς,λέμε!
Εμένα πάντως μου φαίνεσαι πολύ γλυκιά και δεν μπορώ να σε φανταστώ να φωνάζεις στην οικογένεια σου...
Μάλλον η καλύτερη οξυγόνωση θα φταίει ή πάλι εκείνοι...Σ'εμένα πάντως συμβαίνει αυτό,να φταίνε δηλαδή πάντα οι άλλοι!
Πάντως αναφορικά με τα χάπια μας κι εγώ συνέχεια πεινάω και δεν είμαι σίγουρη αν τελικα με πιάνουν ή εγώ συγκρατούμαι καλύτερα.
Υπόψιν εγώ παίρνω των 15 mg.Αλλά άμα το πάμε με τα κιλά,μάλλον δύο χαπάκια χεριάζομαι ημερησίως αντί για ένα...
Βρε,ας πηγαίνουμε καλά εμείς κι ας ευθύνεται και το φιλικά προσκείμενο πλανητικό σύστημα!Τι μας νοιάζει τάχα;
Ασφαλώς και θα παραμείνεις στην παρέα μας ακόμα κι αν δε χαπακώνεσαι κάθε πρωί!Τώρα που περνά κρίση και η Ολυμπιακή...
Εξάλλου το σύστημα παρακολούθησης δε λειτουργεί ακόμα...Είτε τα παίρνεις είτε όχι,εμάς μας νοιάζει η ενεργή συμμετοχή σου!
ʼσε που δεσμεύτηκες πως θα παρίστασαι πρώτη και καλύτερη στο ζύγισμα της Παρασκευής!Εεσένα,την καλή μαθήτρια θα διώξουμε;
Λοιπόν περιμένουμε αύριο τα νέα σου...Κράτα γερά με το παλιοτσίγαρο να μην το ξαναπιάσεις!ʼμα μάλιστα ζεις Αθήνα ή κάπου εκεί κοντά,
πέρνα μια βόλτα από την Τεχνόπολη να δεις στην έκθεση bodies τα καρβουνιασμένα και διογκωμένα πνευμόνια που πνίγουν την καρδιά
σε αντίθεση με τα παστέλ,τα καθαρά από πίσσα τσιγάρου,που σε διακριτικό μέγεθος απλά την πλαισιώνουν,χωρίς να την επιβαρύνουν!
Αυτά να τ'ακούν και μερικές μερικές άλλες,ξανθές και κυρίως κοκκινομάλλες,που σφυρίζουν αδιάφορα αυτή τη στιγμή...
ʼντε,χαιρετώ και ασπάζομαι με χειροφίλημα,όπως άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο για την Αυτού Μεγαλειότητα Σας!
Cool Wool,καλώς μας ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!
Για πότε ρώτησες για τα χάπια,για πότε πήρες και το πρώτο...Πήρε φωτιά ο κ#λος μας βλέπω...
Βέβαια,δεν είναι και το καλύτερο αυτό που έκανες,ξέρεις...Εμείς δηλαδή που τα παίρνουμε,πέρα του ότι μας τα συνέστησε γιατρός,
κάναμε προηγουμένως και τις απαραίτητες εξετάσεις,τις οποίες μάλιστα πρέπει ανά τακτά διαστήματα να επαναλαμβάνουμε...
Τουλάχιστον διάβασε καλά τις οδηγίες,τις παρενέργειες,αλλά κυρίως τις αντενδείξεις(ελπίζω να μην έχεις υπέρταση,γιατί τότε αντενδείκνυνται)
Δε θέλω να σε αποπάρω,αλλά ως πρόεδρος έχω και μία ευθύνη απέναντι σου!Να σε προσέχεις πολύ στενά και να μην τα πάρεις για πολύ!
Εύχομαι καλά αποτελέσματα,χωρίς παρενέργειες(εξάλλου μόνο δέκα κιλάκια σε χωρίζουν από τον επιθυμητό σου στόχο)
και περιμένουμε και τα δικά σου καθημερινά νέα κατά προτίμηση μ'ελληνικούς χαρακτήρες!(είναι άλλωστε μοναδικός όρος του φόρουμ)
Είπαμε πως είμαστε διεθνείς,αλλά επίσημη γλώσσα πάντα έχουμε την ελληνική!Καλά,είμαι σίγουρη πως μ'έχεις καταντιπαθήσει!