Αααα θελω να κανω στο αυτι
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=558
αυτο το Τ που ειναι το κρικακι
Ηδη εχω 6 στο ενα αυτι,5 στο αλλο (αλλα τα 2 τελευταια χρονια δεν φοραω) στη μυτη και στον οφαλο
Printable View
Αααα θελω να κανω στο αυτι
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=558
αυτο το Τ που ειναι το κρικακι
Ηδη εχω 6 στο ενα αυτι,5 στο αλλο (αλλα τα 2 τελευταια χρονια δεν φοραω) στη μυτη και στον οφαλο
στο Τ θελω κι εγω και στο Η !!
αχ τι ωραια
aYTA TA 2 ONOMAZONTAI tragus kai helix αντοιστιχα! στο αυτι εννοω!
ελα βρε κλικακι τι να αντεξεις? εχω ελαφρυ χερι μια τσακ ειναι , το πασχα θα σου κανω τραγο αμα θεςςςςςςςςςςςςς :D
α ναι ξεχασα να σε ρωτησω ειπες πως ειχες στα αυτια και βαρεθηκες λογο που δεν εθρεφαν η καταλαβα λαθος? τι σκουλαρικια φορουσες? ασημι? σε τρυπησαν με ''πιστολακι?'' (εχει απαγορευτει απ την ευρωπαικη ενωση) σχεδον καταστρεφει το δερμα μας!!!!
με πιστολακι ναι. και ηταν ενα υλικο ασημενιο στο χρωμα, αλλα δεν ηταν καθαρο ασημι, καπως αλλιως λεγοταν. θα το ξερεις εσυ
Δηλαδη αυτο το Τ λεγεται tragus και γινεται με βελονα;Εγω και στη μυτη πριν 7μιση χρονια,με βελονα μου το εκαναν!!
πολυ κακως, γιαυτο ειχες θεματα με την επουλωση! συνηθως αυτα τα σκουλαρικια που χρισιμοποιουν στα ''πιστολια'' ειναι μιγμα ασημι με χαλκο, ο χαλκος κανει αρκετες αλλεργιες.
κανονικα χρεισιμοποιουμε ΜΟΝΟ τιτανιο και χειρουργικο ατσαλι! ειναι 100% φιλικα με το ανθρωπινο δερμα και δεν προκαλουν αλλεργιες, και με βελονα και μονο φυσικα!!!!!!!!!!!
με βελονα ειναι αργο και βασανιστικο????????:dork:
οχι τσακ μπαμ! ενα click ειναι :P :P :P
αντε αντε ετοιμασου δεν θελω τετοια! χαχαχαχαχα
κοιτα αμα γινει το τατου, σιγα μη σκαλωσω στις τρυπες. δεν παιζει.
μετα θα μου φαινονται χαδι
μια χαρα θα τα πας! μην ξεχναμε πως εχουμε και μια γεννα στο προγραμμα! μουαχαχαχαχαχ!
ωωωωωωωωωωωωχχ εχει γουστο να σε πετυχω σε περιοδο που οι ορμονες θα βαρανε κοκκινο, θα σου λενε καλημερα και θα ριχνεις χαστουκι
τζιζουυυυυυυς
Κλικ δεν πονάει καθόλου αν αυτός που στο κάνει ξέρει!
το τατου???????????????????:shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by Cherie
Κλικ δεν πονάει καθόλου αν αυτός που στο κάνει ξέρει!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! οχι ρε δεν εχω ουτε ειχα ποτε προβλημα με νευρα! το μονο καλο που εχω ομολογω! :P
Όχι το piercing!Για το tattoo να μην πω και ψέματα,από αυτά που ακούω τουλάχιστον πονάει...