-
Δαναη αποψε μου ανακοινωσαν οτι καλο θαταν να μεινω αλλη μια βδομαδα για τις πρωτες προβες...απελπιστηκα αφου εχω κουραστει χωρις γυμναστηριο κ τα νευρα μου εχουν τσιτωσει...κ τοτε μου ειπε κατα τυχη μια γνωστη οτι εχει σχεδον διπλα μου γυμναστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι αυριο πρωι πρωι ψωνιζω ενα ζευγαρι αθλητικα, ο Θεος να τα κανει (φτηνα θα παρω...δε λεει ακριβα), φοραω το παντελονακι που εχω για μες το σπιτι κ ενα φανελακι του ανδρα μου κ εφυγα για γυμναστηριο μολις βρω κενο!!!
Στην επομενη προβα θα ερθω οργγανωμενη με τα καλα αθλητικα κ φορμα να μη λενε οτι δεν εχω :D:D:D:D axxxxxxxxxxx ανακουφιση
Ετσι ξαναρχισω κ διαιτα απο αυριο με ορεξη!
Το μονο κακο οτι χανω το ραντεβου με το διαιτολογο...θα κανω δικες μου αλχημειες :D
-
Χαχα, είδες κοριτσάκι; Όταν ψάχνεις βρίσκεις :)
Με τη δίαιτα θα τη βρεις την άκρη είμαι σίγουρη, κινήσου πάνω σε αυτά που ήδη ξέρεις και δημιούργησε το δικό σου μενού. Σε τετοιες περιόδους κάνουμε πρόβα για το πως θα είναι η ζωή μας χωρίς το διαιτολόγο.
Πάντως μου αρέσει που μπήκε η γυμναστική στη ζωή σου και την έχεις τόσο ανάγκη. Νομίζω πως είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσουμε καλό βάρος. Απορώ με αυτούς που δεν γυμνάζονται και πρέπει να τρώνε τόσο λίγο. Εμένα αν μου βάλεις ένα τόνο με μαρούλι ας πούμε, θα με πιάσει κατάθλιψη και θα αναζητήσω το πλησιέστερο σουβλατζίδικο. Μόνο κανονικό φαγητό μπορώ να τρώω και μάλιστα νόστιμο.
Μην ξεχάσεις να μας πεις περιγραφή του νυφικού!
-
Θεου θελοντος θα παω αφου τελικα εχουμε πενθος...απροοπτο@@ τουλαχιστο ειμαι ηρεμη, προς το παρον. Διαιτα ααρχισα μια πολυ στερητικη που την εμπλουτισα μεβαση τις δικες μου αναγκες, ειπαμε ναδυνατισουμε οχι να πεσουμε κατω. Οσο για τη διατροφη εχω ακομα μελλον...αλλα 3 κιλακια να φτασω εκει που ημουν 3 χρονια πριν που με γνωρισε ο αντρας μου (83 κιλα) κ μετα θελω να χασω κι αλλα...μη σκασει κανενα μωρο...ουφ
-
Τι έγινε; Τι πένθος; Αχ τι να πω, κουράγιο και να είστε όλοι καλά.
-
νασαι καλα κοπελα μου...ηταν ξαφνικο απτο πουθενα...ειδα να την παιρνουν μεσα στο σεντονι αλλα ακομη δεν το εχω συνηδητοποιησει ηταν πολυ ξαφνικο...ανακοπη
-
Συλλυπητήρια τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Οι άνθρωποι που αγαπάμε ζούνε πάντα μέσα στις καρδιές μας σαν να μην έφυγαν ποτέ...
-
στο θέμα μας.. δανάη έχω διάδρομο στο σπίτι αλλά δε μπορώ να αφιερώσω πάνω απο 45 λεπτά 5 φορές την εβδομάδα. αυτό που κάνω είναι διάδρομος 30 λεπτά - 3χιλιομετρα και μετα τη μια μέρα ασκήσεις για τα πο΄δια την άλλη μερα κοιλιακους και ραχιαιους και την άλλη μερα βαρακια για τα χερια και παντα κλεινω με διατασεις. τι λες?
2 ερωτηση αν κανω 3 χιλιομετρα σε 30 λεπτα με σταθερη ταχυτητα δεν ιδρωνω και δε κουραζομαι, αν αυξομειωνω την ταχυτητα γινομαι μουσκεμα τι απο τα δυο να κανω ? γενικα εχω εντονες καμπυλες και θα ηθελα να μαζευτω στο πανω μερος τον γοφων μου (γυρω απο τα κοκαλα της λεκανης)
-
νασαι καλα
στο θεμα σου, αν κ δεν ειμαι ειδικος, θα εκανα αυτο που με ιδρωνει...
-
Στο πρώτο ερώτημα: μια χαρά τα κάνεις και είναι αρκετές και οι ώρες που αφιερώνεις
στο δεύτερο: να γίνεις μούσκεμα, εννοείται :)
-
λες ε ? και τι στοχο να βαλω να κανω τα χιλιομ σε λιγοτερο χρονο, ωστε μετα απο ενα διαστημα στα 30 λεπτα να κανω 4 χλμ η να αυξησω τον χρονο ? αλλα ειπαμε οτι εχω προβλημα με το χρονο , 30 λεπτα μαξιμουμ διαθετω για διαδρομο
-
Αφού δεν μπορείς να αυξήσεις το χρόνο θα αυξήσεις την ταχύτητα. Γνώμη μου είναι να μην περάσεις στο τρέξιμο αλλά να κάνεις γρηγορότερο το περπάτημα σου κάθε φορά. Αν κάποια στιγμή σου πέφτει λίγο, γιατί έτσι θα γίνει αν συνεχίσεις. Μπορείς να κάνεις άλλο ένα 30' το βράδυ ας πούμε ή κάποια άλλη στιγμή της μέρας.
-
δηλαδη 30 λεπτα δε θα ειναι αρκετα ? αν εχω σαν στοχο να διανυω ολο και πιο μεγαλη αποσταση μεσα στο 30λεπτο αυτο δεν ειναι καλο για αδυνατισμα ?
-
κορίτσια έχω καιρό να μάθω νέα σας και σας διάβασα με πολύ ενδιαφέρον. Κι εγώ έχω ένα θεματάκι με το διάδρομο. Κάποιες φορές είμαι τόσο κουρασμένη που σέρνομαι, αλλά κάνω διάδρομο στο 5 δηλαδή κάπως αργά και προσπαθώ να κάνω μία ώρα, βέβαια δεν ιδρώνω και πολύ αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα από το να μην κάνω. Κάποιες φορές κάνω μόνο βάρη και κοιλιακούς γιατί βαριέμαι να κάνω διάδρομο. Δεν ιδρώνω βέβαια καθόλου και νιώθω σαν να μη γυμνάστηκα. Τώρα τελευταία ακούω από γνωστούς και φίλους ότι αδυνάτισα ένώ δεν έχω χάσει κιλά. Νομίζω ότι με βοήθησε η γυμναστική.
-
Ναταλία 30' είναι μια χαρά. Σιγά σιγά θα το συνηθίζεις, αυτό είπα και θα σου φαίνεται περίπατος. Εκεί κάτι πρέπει να κάνεις ή αυξάνεις το χρόνο ή την ταχύτητα.
mag
η γυμναστική σε δείχνει πιο αδύνατο γιατί σφίγγει το σώμα. Μπράβο σου που συνεχίζεις.
Γενικά παιδιά μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, στην αρχή. Κάνουμε όση ώρα μπορούμε και χωρίς να εξαντλούμαστε και σιγά σιγά ανεβάζουμε γκάζια. Αυτός είναι ο κανόνας.
-
Danai20 , ωραία τα λες, σημασία έχει να κινούμαστε, με διάδρομο, περπάτημα, χορό ή ό,τι άλλο να ξεκολάμε από τον καναπέ. Εσύ πώς τα πας;