εχθες δεν εφαγα δευτερο κομματι παστιτσιο....θα την πνιξω τη μανα μου. ποτε δεν μου εδινε ταπερ.....
Printable View
εχθες δεν εφαγα δευτερο κομματι παστιτσιο....θα την πνιξω τη μανα μου. ποτε δεν μου εδινε ταπερ.....
Αχ αυτές οι μαμάδες!
αχαχχαχαα α ρε παιδια...τρως κ σου λενε μα μηηηηηη κ δε τρως κ σου λενε φαεεεεε, κ οταν κανεις σωστη διατροφη σε καμαρωνουν αλλα ψαχνουν κ ευκαιρια να σε μπουκωνουν!
xaxaxa ... auto akrivos!!!
δεν εφαγα ολη τη σοκολατα φραουλα.μονο 3 κομματια και δεν εφαγα ολο μου το κουλουρι.αλλα κατα τα αλλα δοκιμασα απο ολα!
Ρε παιδιά με έχει πιάσει με φοβερή επιθυμία ? λαχτάρα
Και δεν ξέρω που να πω τον πόνο μου?
Δεν έχει να κάνει με το τι θα φάω.
Ούτε με το τι έφαγα.
Αλλά ούτε και με το τι δεν έφαγα.
Πάντως θα τα γράψω εδώ γιατί δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να τα φάω? κλαψ?.
Λοιπόν τώρα θα ήθελα να είχα:
μακαρόνια με κιμά ή
γύρους ή
πίτσα ή
κλαμπ σάντουιτς
ή πάστα
ή παγωτό
η γλυκό κεράσι
ή ή ή ή ή ή??και γω δεν ξέρω τι.
Μια κατάσταση, πώς να σας εξηγήσω,
σα να θέλω να φωνάξω<<ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΩ>>
Αχ πως θα μου φύγει?????
Συγνώμη που σας κολάζω και σας, αλλά είπα να τα γράψω
μπας και μου περάσει??
Υ.Γ.
Δεν έγραψα όλα όσα μου περνούν απ το μυαλό???
Που είσαι badgirl μου? θέλω αγκαλίτσα?..
Και εκπέμπω sos??
είναι πλέον αργά.....δεν κρατήθηκα...
τώρα πρέπει να μπω να γράψω τι έφαγα....
όχι κάτι φοβερό αλλά την έκανα πάλι την στραβή?.
Αυτό που τρέμω είναι αυτά που δεν θα μπορέσω να μην τα φάω αύριο...Τσικνοπέμπτη!
Καλά το αύριο είναι μια πονεμένη ιστορία, αλλά θα το ξεπεράσουμε με λίγη καλή θέληση.
Επειδή η ημέρα είναι για ψητά γενικότερα, ε και με αρκετή σαλάτα κάτι θα κάνουμε.
αχου το! μια χαρα τα καταφερες ομως!Quote:
Originally posted by MKEH78
Που είσαι badgirl μου? θέλω αγκαλίτσα?..
Και εκπέμπω sos??
δεν ξερω ποσο θαντεξω ακομα...
αυτες τις μερες εχω τρελαθει...
παρανοικο αλλα...η μητερα μου εμφανισε ζαχαρο εδω κ λιγες μερες κ τρωει ολα τα ακυρα που πριν δεν ετρωγε...κ εγω τα λιγουρευομαι!!!!!
Δηλαδή τι τρώει? Αλμυρά και τέτοια?
δεν αγγιξα το ΤΡΙΤΟ κομματι παστιτσιο.........ελεος μανα....μη ξαναδωσεις ταπερ.........ταχα για τα παιδια το εδωσε και εγω το τρωω-δεν θελουν τα σκατουλια.........
και πεθερα σταματα να κανεις πορτοκαλι γλυκο.........παλι το ΤΡΙΤΟ δεν εφαγα χθες το βραδυ
Για γλυκό πορτοκάλι τρελαίνομαι και γω! γιουμ
τι να σου κανω που δεν εισαι κοντα....θα ερθεις ομως καμια φορα στους κουμπαρους ε?