για να αφήσω τον αντρα μου να με πάρει καλιτσούρι στην θάλασσα...
Printable View
για να αφήσω τον αντρα μου να με πάρει καλιτσούρι στην θάλασσα...
kasssan , θα νοιωσεις εται αλλα για λιγο!
οπως σωστα σου ειπε η smoke08 αν δεν αγαπησουμε εμεις το εαυτο μας ..........μη περιμενουμε απο τους αλλους!
Εχω δει υπερβαρα ατομα με υφος θεας στο δρομο και να συγκεντωνει και ολα τα βλεμματα και εχω ζηλεψει που τα εχει καταφερει!!!!
και τελος να σου πω .........οτι ο γιατρος μου οταν του ειπα θελω να αδυνατισω να βαλω δακτυλιο , να κανω πλαστικη ...........με κοιταξε και μου ειπε: ..........καντα αλλα σε δυο χρονια κατι αλλο θα σου φταει...........
Εκεινη την ωρα καταλαβα ποσο δικιο εχει ...γυρισα σπιτι κοιταξα το σωμα μου και ειπα μ΄αρεσω και ειλικρινα το πιστευα δεν ειχα το αλαβαστρινο σωμα χωρις ιχνος κυταριττιδα ,αλλα εγω μ΄αρεσω ..και θα προσπαθησω για μενα .μονο...και ειναι απλα αυτο που ολοι ξερουμε αλλα δεν το κανουμε...........αγαπαμε λατρευουμε τον εαυτο μας για αυτο που ειμαστε ..........και αλλαζουμε για μας.....οχι για να ειμαστε αρεστοι στους αλλους............
Γιατι βαρέ8ηκα να κάνω διαίτα...
Γιατί θέλω να μαζέψω πολλές, μα πάρα πολλές μασέλες, που θα φύγουν μαζί με το σαγόνι, μόλις με δουν ανανεωμένη και κουκλάρα! ΧΑ! (και ψωνάρα) ;) :P
γιατι θέλω να αγοράσω μια στενή μπεζ καπαρντηνα και να σφιξω και την ζωνη στη μέση!!! βαρεθηκα να φοραω ολα τα παλτο μου ανοιχτα!
για να μπω στην καφε Anna Riska ρεντικοτα μου
τι ειναι η ρεντικοτα?
είναι ένα είδος παλτό, αρκετά κλασικό στυλ, ελαφρος μεσατο, μεγαλοι γιακαδες, σταυροτο κουμπωμα, εχει την ριζες του στη Γαλλια και μιαζει με το φραγκο (αλλιως πιγκουινος) που φοραγαν καποτε, σημερα συνηθως ι ρεντικοτα ειναι δερματινη και υπάρχει σε όλα τα μήκη απο λιγο πανω απ'τ γόνατο εως και maxi...
για να φοραω σορτσακια το καλοκαιρι και παντελονια που να μην κανουν διπλες στο στομαχακι
για να ξαναφορέσω όσα ρούχα μου είναι νουμερο 50 σε αντιθεση με μένα που είμαι 54 προς 52 με το ζόρι!
για να κανω έρωτα χωρίς να σκέφτομαι οτι δε θέλω να με πιάσει στην κοιλιά... :(
1. Για να μην μαυρίζει η ψυχή μου κάθε καλοκαίρι που πρέπει να πάμε παραλία!
2. Για να μην πικραίνομαι κάθε φορά που κάποιος κομπλεξικός με σχολιάζει στο δρόμο!(Ας κοιτάζει τα μούτρα του.)
3. Γιατί το χρωστάω στη μάνα μου που "έφυγε" με το παράπονο (ας με δει από ψηλά).
4. Για να σταματήσω να χρησιμοποιώ το βάρος μου ως τη αιτία που δεν κάνουμε παιδιά με τον άντρα μου ενώ εκείνος έχει προβλημα, αλλά το δικό μου είναι εμφανές.
Γιατί το ότι χώρισα οριστικά μπορεί τελικά να βγει σε καλό!!!! Επεξήγηση : Προσπά8εια χωρίς τον ¨καλό μου" να με πιέζει, αααχχχ χωρίς άγχος και αποκλειστικά και μόνο για μένα
Α και επειδή με αυτήν την μόδα με τα παντελόνια σωλήνες και ίσια δεν μπορώ να βρω ενα παντελόνι που να με κάνει να αισθανθω θεα βρε αδερφέ και πρέπει να γίνει κάτι για να δέιχνω θεά σε ότιδήποτε ( από ημίθεα εννοειτε... χαχαχαχα.... Αχχχ τι διαολεμένο κέφι είναι αυτό σήμερα!!!!)
1 για να μπορω να κανω ερωτα χωρις να ντρεπομαι να δειξω το κορμι μου στον συντροφο μου
2 για να μπορω να παιζω ανετα με τον γιο μου και να μην μου βγενει η γλωσσα απο λαχανιασμα
3 για μου πηγενει οτι κιαν φοραω ακομα κ αχαρα ρουχα
4 για να μπορω να πηγενω στην 8αλασσα χωρις να ντρεπομαι
5 τελος παντον για να ξανανιοσω 8υλικη και γυναικα και οχι να αισ8ανομαι σαν ανρα
Υ.Γ εγω απο τα παιδικα μου χρονια μεχρι που γεννησα ειμουν ΠΑΝΤΑ αδυνατη.ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου και τωρα νιο8ω παρα πολυ ασχημα.
Γειά σας παιδιά. Σήμερα ανακάλυψα την όμορφη και με ψυχή παρέα σας. Εχω από το πρωί που σας διαβάζω και έχω κλείσει αρκετές ώρες διαβάσματος, με διαλείμματα βέβαια.
Σας βρήκα αναζητώντας στο google τις λέξεις "χημική δίαιτα" και όχι δεν θα την κάνω...
Λίγα λόγια για μένα έχω ύψος 1,72 και είχα φθάσει μετά από μια θεραπευτική αγωγή 80 κιλά λίγο πριν τις γιορτές.Τόσα κιλά πάλι, ήμουν τελειόμηνη στην δευτερη εγκυμοσύνη μου.
Εχω ξεκινήσει δίαιτα -μεσογειακή διατροφή- εδώ και 10 μέρες και φαίνεται πως πηγαίνω καλά, θα ανέβω στη ζυγαριά μόλις περάσουν οι 15 μέρες. Μαζί μου την ίδια διατροφή κάνει και η μικρή μου κόρη που είναι 13 χρονών, η οποία είναι παχουλή και πάρα πολύ λαίμαργη. όπως καταλαβαίνετε το κίνητρο μου είναι ισχυρό όχι μόνο να χάσω τα επιπλέον κιλά αλλά και να τα διατηρήσω, υιοθετώντας πιο υγιεινό τρόπο διατροφής για να βοηθήσω και την μικρή μου.Φιλικά Καλή επιτυχία ο καθένας σας στο στόχο του.
καλησπερα
θελω να τα ξεφορτωθω τα παραπανω μου κιλα γιατι απλα με βαραινουν!!
δεν αισθανομαι ουτε ανετα ουτε τα αντεχω αλλο, η λαιμαργια μου με εφτασε σ'αυτα.
θα προσπαθησω μεσω της στηριξης που προσφερεται ολη σαν παρεα να ελεγξω αυτην μου την ταση..
ηδη τοσο καιρο που σας διαβαζω καθημερινα μου παρεχεται αυτην την τοσο σημαντικη στηριξη!! σας ευχαριστω!!!!
ΥΓ (pearl καλως ηρθες, και εγω με την κορη μου 11 χρονων το ιδιο προσπαθω να βλεπει εμενα και να τρεφεται σωστα.. , οποτε και εξαιτιας αυτης προσπαθω και επιβαλομαι και σε μενα .. κακα τα ψεματα οτι βλεπουν τα παιδια να τρωμε εμεις τρωνε και αυτα,\ τωρα που τρωω πολλες σαλατες ,δημητριακα και φρουτα τ αβλεπω τα παιδακια μου και να με ακολουθουν!!
καλη επιτυχια σε ολες και ολους μας!!