έχουν και πολύ ωραία σχέδια! ξεφεύγεις απο τα συνηθιεμένα σχέδια των μεγάλων μεγεθών! πολύ καλό σε ευχαριστώ!
Printable View
έχουν και πολύ ωραία σχέδια! ξεφεύγεις απο τα συνηθιεμένα σχέδια των μεγάλων μεγεθών! πολύ καλό σε ευχαριστώ!
ναι, αυτο με τραβηξε και μενα. νεες γυναικες ειμαστε ρε γ...το γιατι να πρεπει να ντυνομαστε σαν τη θεια μου την καλλιοπη? :) εδω ειναι ο πινακας των μεγεθων http://www.bonprix.gr/bg/sizing_hersmall.htm
Λοιπον εμενα μου ηρθε σημερα η παραγγελια απο το yours..
3 παντελονια 7 μπλουζες και 1 ζακετα πλεκτη 66 λιρες!! Και εχουν και μια εκπτωση 10% και ουσιαστικα τα μεταφορικα ηταν τζαμπα :D
Μονο μια μπλουζα ηταν λιγο πιο στενη αλλα ολα τα υπολοιπα ηταν τελεια
Εννοειται πολυ συντομα θα κανω κι αλλη παραγγελια
σημερα περιμενω κ εγω την παραγγελια μου απο τα laredoute!!!!
παραγγειλα τελικα εκεινο το παντελονι τζιν που ηταν 3 ποντους μικροτερο.... 2 βδομαδες τωρα εχω χασει τους 2 ποντους... οποτε με εναν λετε να ειναι καλο??? αχ εχω μεγαλη αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
και τα ρουχα της laredoute εχουν μεγαλες φορμες, πολυ καλη πελατισσα και σε αυτην χεχεχε... λοιπον για να μην ανησυχεις για το τζινακι, να σου πω οτι εγω 106 κιλα ειχα καταφερει να φορεσω τζιν ελαστικο laredoute νουμερο 48, μετα βιας βεβαια μου κουμπωνε, στα 91 δε κιλα σου λεω οτι το συγκεκριμενο μου επλεε και ειχα καταφερει να κουμπωσω πανω μου ενα νουμερο 46, αλλα τελικα με προλαβε η εγκυμοσυνη..
μου το ειπε κ μια φιλη μου αυτο που λες...
ειχε παρει το 48 που υποτιθεται πως θα της εκανε οριακα βαση των διαστασεων και τελικα φοραει το 44 με 46.... θα δουμε... 12:00 με 17:00 θα μου ερθουν!!! περιμενω πως κ πως!!!!!!!!!!!
με γεια!!!! κι εγω συνηθως ολο κ απο καποιο καταλογο περιμενω παραγγελια χαχαχαχαχαχα! παντως απο τη στιγμη που εγινες πελατισσα της laredoute θα σε βομβαρδιζουν συνεχως με προσφορες, για να σε κρατανε. ολο απο αυτες τις προσφορες ψωνιζω εγω
βασικα ειχα κανει αιτηση να μου στελνουν τον καταλογο και ειναι οπρωτη φορα που παραγγελνω ενω εχω λαβει πανω απο 10 καταλογους! κ εγω με προσφορα εκανα την παραγγελια με 30% εκπτωση και δωρο ενα ολοκληρωμενο σετ πετσετες μπανιου... χιχι
εχουν πολυ ωραια ρουχα, απλα εγω φοβομουν το μεγεθος... αν οντως εχει καλη εφαρμογη, θα αρχισω κ εγω να ψωνιζω απο κει!!!!
αυτο το τζιν το λατρεψα πραγματικα, γιατι ειναι ανοιχτο γκρι (το χρωμα μου), δεν ειχα δει αλλο ιδιο σχεδιο στο εμποριο, οποτε εκανα το πειραμα....
παραλαβη θα κανει η θεια μου... δε βλεπω την ωρα να γυριζω σπιτι!!!!
αντε κοριτσάρα μου ΜΕ ΓΕΙΑ!σου ευχομαι να ναι τελειο πανω σου και να το χαρεις!!!!!
ακου να δεις τωρα συμπτωση, το συγκεκριμενο τζιν 48 νουμερο που σου λεω, ηταν ανοιχτο γκρι και ειχα παθει ερωτα! οσο για τον καταλογο των εκπτωσεων με δωρο τις πετσετες τον εχω μπροστα μου κ ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια χαχαχαχα
χαχα
αν δεις στον καταλογο αυτο, νομιζω 50κατι σελιδα το εχει το τζιν που πηρα....!!! μονο σε αυτο τον καταλογο τον βρικα με τις εκπτωσεις!!!!!! ενα γκρι μονο του!!!!! δεν ειναι εκει που εχει ολα τα τζιν μαζι... θεϊκο δεν ειναι???????????? εγω το λατρεψα! πρωτη φορα θα ρισκαρω ανοιχτοχρωμο παντελονι και πρωτη φορα θα ρισκαρω παραγγελια με αυτο τον τροπο...
για να δουμε, πρωτη και καλη...???? :)
ναι το ειδα ειναι οντως υπεροχο! εγω ελπιζω παλι απο την αλλη να μη μου δημιουργησει προβλημα το κουριερ γιατι τωρα τελευταια μου κανουν νερα, τον καλοκαιρινο καταλογο μου τον "φαγανε" και μια παραγγελια που ειχα κανει τα χριστουγεννα ηρθε μεν, και ενω τους ειπα οτι θα περασω την επαυριο να την παρω (ενω ειναι υποχρεωμενοι να μου τη φερουν σπιτι) πηγα και την ειχαν στειλει πισω! τα νευρα μου!!!
αχ μη μου λες τετοια μη και δεν ερθει...!!!!
περασαν χθες βασικα απο εμενα αλλα δε με ειχε ειδοποιησει κανεις και ετσι δεν εκανα παραλαβη και μου εστειλαν sms να τους καλεσω να κλεισω νεο ραντεβου...
για να δουμε.....!!! θα σας πω το βραδυ τι παιζει!!!
μπα μην ανησυχεις, αυτο συμβαινει με το συγκεκριμενο κουριερ, πριν μετακομισω και ερχοταν μεσω αλλου γραφειου (αν και της ιδιας εταιριας) δεν ειχα κανενα προβλημα. περιμενω εντυπωσεις!!! :)
εν το μεταξυ, παραγγειλα και μια ζακετα, αλλα μπηκα στο site και ελεγε πως ειναι σε αναζητηση απο το στοκ και στην τιμη που μου ειπαν απο το κουριερ δε την εχουν βαλει.. οποτε μαλλον θα ειμαι μονο με το τζινακι....
πηρα και για τον αντρα μου ενα καπρι παντελονι που μου αρεσε αλλα αυτο δεν ειμαι καθολου σιγουρη για το μεγεθος.. μετρησα ενα παντελονι του κ βλεπουμε... βαση διαστασεων πανελονιου, φορα το 36 (το πιο μικρο)... για να δουμε...