ναι προσπαθω να τα δω, ειδα τη μια μερα, μακαρι ολες οι κοπελες να γραφουν να μαθαινουμε κ να τα συζητατε!
Printable View
ναι προσπαθω να τα δω, ειδα τη μια μερα, μακαρι ολες οι κοπελες να γραφουν να μαθαινουμε κ να τα συζητατε!
κάτσε να κάνω κοπυ τα χθεσινά μου από το άλλο τόπικ και μετά γράφω και τα σημερινά
τα χθεσινά μου (υδατ.)
Σήμερα ξεκίνησα καινούργια διατροφή. Έφαγα
1 φέτα ψωμί με ταχίνι και μέλι
1 πορτοκάλι , 1μήλο
πατάτες φούρνου,ντοματοσαλάτα και 3 ελιές
1 πορτοκάλι
1 μερίδα χόρτα, 1κ. λάδι και 1 φέτα πολύσπορο
σήμερα (πρωτ.)
γιαούρτι με 1 κ. μέλι
1 βραστό αυγό
φιλέτο/μαρουλοσαλάτα με τριμένη παρμεζάνα
απόγευμα ? (μάλλον γιαούρτι πάλι)
βράδυ ? (μάλλον κοτοσουβλάκι)
BettyG το μελι επιτρεπεται και στις δυο φασεις?
Δεν ξέρω να πω την αληθεια.....θα μας πει η Δανάη, μάλλον όχι ε?
παιδιά νομίζω πως το μέλι είναι υδατάνθρακας.....
μάλλον έχεις δίκιo bomo
Θα περιμενουμε το αφεντικουλι μας!!!!!!!!!!!!!
Αντε καλο μας μεσημερι!!!
Φιλια!!!!!
το ψαξα, δισακχαρίτης είναι, άρα καραμπινάτος υδατάνθρακας
φιλιά Βασιλική καλή συνέχεια
λάθος μου, δε πειράζει δεύτερη μέρα είναι, θα μάθωQuote:
Originally posted by bomo
το ψαξα, δισακχαρίτης είναι, άρα καραμπινάτος υδατάνθρακας
καλέ εννοείται!! και κάποιος άλλος έκανε παρασπονδία και το "αφεντικό" είπε ότι δεν πειράζει για αρχή, μικρό το κακό. έχουμε να κάνουμε λάθη μέχρι να συνηθίσουμε, ουουου! να μη μας παίρνει από κάτω μόνο!!
όχι bomaki δε θα μας πάρει, αφού μας έχει φύγει η... μαγκιά στη δίαιτα, θα μας πάρει από κάτω λίγο μελάκι!!! χαχα
σ ευχαριστω!προσπαθούμε τι να κανουμε!Quote:
Originally posted by chocaholic
ευχαριστω πολυ semie μου!!τα εχασα ακολουθωντας τους γνωστους κανονες διατροφης που ολες ξερουμε (καθοτι βετερανες στη διαιτα...)!επειδη ακριβως δεν εκανα καποια συγκεκριμενη διαιτα οπου να ναι θα κολλησω και λεω να ακολουθησω την κυκλικη που απ ο,τι διαβαζω εχει πολυ καλα αποτελεσματα!!!
και εσυ παντως δεν πας πισω...5 κιλακια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα!συγχαρητηριααα!κα λη συνεχεια και σε σενα!!!
εεεεεετσι κορίτσαρε!!