βρε πεννου εσύ είσαι μοντελάκι! με λίγα κιλάκια θα είσαι σούπερ!
Printable View
βρε πεννου εσύ είσαι μοντελάκι! με λίγα κιλάκια θα είσαι σούπερ!
στα ποδια δεν παιρνω με τιποτα....δυστυχως παιρνω κοιλια πλατη και στηθος....δες διαφορα στηθους να καταλαβεις....
Αχ εγω εχω μια γαμπα κοριτσια αστα να πανε, γιαυτο αποφευγω φουστες.
κι εγώ το ίδιο στο στήθος παίρνω, ευτυχώς που δεν έχω κοιλιά, κάνω πολύ κολύμπι γιαυτό, ούτε στα πόδια παίρνω.
μηπως το βλεπεις μονο εσυ αυτο???? και ειναι μια χαρα το ποδι σου?
Είδες όλες κάπου έχουμε πρόβλημα και μας αρέσει ότι δεν έχουμε! Λογικό το βρίσκω
Μπα ειναι αρκετα μεγαλη, παντα με πειραζε αυτο.Γενικα τα περνω παντου τα κιλα αλλα η κοιλια μου πχ δε τη βρισκω τοσο ασχημη οσο τα γονατα και τη γαμπα μου.Αφου δεν εχω καταφερει και αδυνατη που ημουν να βρω μποτες με κορδονια η φερμουαρ.(τι κακο κι αυτο).Αφου η διαιτολογος μου λεει να κοψω το αλατι τελειως μπας και ξεπρηστει.Αλλα αυτο δεν ξερω αν θα το ακουσω.:PQuote:
Originally posted by pennou
μηπως το βλεπεις μονο εσυ αυτο???? και ειναι μια χαρα το ποδι σου?
ακουσε το και κανε και ασκησεις για αυτο το σημειο....μην σου χαλαει τις ενδυματολογικες σου προτιμησεις....
και στην τελικη ωρες ωρες λεω και αν δεν τα βαλω τωρα ποτε θα τα βαλω????
Ax αυτο το λεω κι εγω πολλες φορες.Παντα το γονατο και η γαμπα μου τα θεωρουσα το χειροτερο μου σημειο.Ειναι και λιγο θεμα κατασκευης.Αλλα αυτο το αλατι δε μπορω να το κοψω ειδικα τωρα με τη διατροφη θελω να τρωω λιγο μεν αλλα νοστιμα.Ασκηση κανω περπατημα αρκετο καθημερινα, το εχω στο προγραμμα.Αντε να δουμε.Παντως οντως ολες κατι εχουμε και μας χαλαει και κατι που δεν εχουμε το λαχταραμε.
Παω σιγα σιγα ομως για υπνο.Καλα τα πηγα και σημερα με την εγκρατεια.Θα τα πουμε αυριο.:)
εσκεντεν εισαι θεα κυριολεκτικα...γιατι να χασεις αλλο? προφανως θαχεις τους λογους σου...αν θες πες μας...Quote:
Originally posted by MKEH78
παντως esceden πολύ θα ήθελα να είχα τα χέρια σου...
ακόμα και στα 52 (τα λιγότερά μου)τα είχα τα μπρατσάκια μου....
εγω αν ειχα τα μπρατσα σου κ την ανυπαρκτη κοιλια δε θα εχανα αλλο...
καλα τα μπρατσα σου δε θα τα εχω ποτε αφου συμβαινει κατι αντιστοιχο με ΜΚΕΗ...
κ στη φωτο που θα σας βαλω μολις βρω σκανερ, που ημουν πιο αδυνατη εχω μπρατσο θα το δειτε...
ενω ημουν μικρουλα (σιγουρα πριν 10 χρονια υποθετω λογω του οτι θυμαμαι την φιλη που με ειχε τραβηξει, μη πω κ παραπανω χρονια αφου δεν καναμε πολυ παρεα τοτε...)
Καληνύχτα κορίτσια κι από μένα. Αύριο νωρίς εγερτήριο, καλό σας βράδυ
αχ μακαρι να παω κ γω καλα με την εγκρατεια...μπηκα για να μη φαω...ή μαλλον ηρθα σε περιβαλλον με φαγητο για να σας γραψω κ ααν φαω καηκα χεχεQuote:
Originally posted by Constance
Ax αυτο το λεω κι εγω πολλες φορες.Παντα το γονατο και η γαμπα μου τα θεωρουσα το χειροτερο μου σημειο.Ειναι και λιγο θεμα κατασκευης.Αλλα αυτο το αλατι δε μπορω να το κοψω ειδικα τωρα με τη διατροφη θελω να τρωω λιγο μεν αλλα νοστιμα.Ασκηση κανω περπατημα αρκετο καθημερινα, το εχω στο προγραμμα.Αντε να δουμε.Παντως οντως ολες κατι εχουμε και μας χαλαει και κατι που δεν εχουμε το λαχταραμε.
Παω σιγα σιγα ομως για υπνο.Καλα τα πηγα και σημερα με την εγκρατεια.Θα τα πουμε αυριο.:)
Οσο για το αλατι δοκιμασε υποκαταστατο αλατος της φυτρο, τοχουν στ σουπερμαρκετ!
επισης μπετυ, δεν ειδα οτι εισασταν ονλαιν! εφυγα κ γω να μη φαω...
σε ευχαριστώ πολύ........Quote:
Originally posted by pennou
αχχχχ τι να κανω μπορω να κανω και αλλιως?????
πάω και εγώ να μαζέψω λιγο το σπίτι και μετά νανάκια....
φιλάκια