Quote:
Originally posted by koralaki
ασε για κλαμματα ειναι η κατασταση,
να σκεφτεις σημερα δε μετρησα θερμιδες, δεν σκεφτηκα καν τι θα φαω,
μαγειρεψα απιστευτα γρηγορα (μακαροναδα)
κ τελικα αφου κ κατεγραψα οσα εφαγα ειδα οτι εχω φαει πιο σωστα απο ολες τις μερες
χωρις καν να το επιδιωξω
τελικα μηπως παραψαχνοντας το καπου το χανουμε?
μηπως ειναι ολα απλα κ εγω τα δυσκολευω?
βασικα νομιζα θα με ξαλαφρωνε ο διαιτολογος εφοσον θα μετρουσε θερμιδες εκεινος αντι για μενα,
αλλα απτην αλλη ειμαι εξυπνος ανθρωπος, χαζο δεν ειναι να τον πληρωνω γιαυτο?
δεν ξερω ειλικρινα...δεν εχει κ προδιαγραφες για κατι αλλο στο νησι...
απλα επειδη εχω πολλα κιλα ακομη θαθελα καποιες αλλαγες, εναλλαγες,
που οποτε τολμω να τις κανω με θερμιδες ξεφευγω γιατι τρωω βλακειες.
δε θελω μονο να κανω διαιτα αλλα κ οι τροφες που τρωω να ειναι παντα ποιοτικες για ενα διαστημα,
ετσι ειχα χασει τα 20 πρωτα κιλα...κ χωρις θερμιδες...
Είδες που μπορείς και μόνη σου?Όσο για τις τροφές που τρως νομίζω ότι ξέρεις και μόνη σου πλέον τι είναι ποιοτικό,και τα πολλά κριτσίνια και κουλουράκια κλπ του διαιτολόγου δε νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο,ούτε κάτι διαφορετικό.Οπότε μη φοβάσαι να το ψάξεις!Δεν μπορώ καθόλου τους διαιτολόγους ακριβώς για το γεγονός ότι δεν θα έχω αυτές τις εναλλαγές που λες!Αντί γι'αυτό ξέρεις τι κάνω?πειραματίζομαι!Λατρεύ ω γενικά τη μαγειρική οπότε παίρνω έναν τσελεμεντέ και μετατρέπω όποιο φαγητό μου αρέσει σε λαιτ!μέχρι και σοκολατόπιτα έκανα μόνο με κακάο και λίγες θερμίδες και την ευχαριστήθηκα κιόλας γιατί την έφαγα χωρίς τύψεις!Γνώμη μου είναι να μην το φοβηθείς καθόλου!και πιστεύω ότι χωρίς αυτούς τους περιορισμούς στο διαιτολόγιο ίσως σου φανεί και πιο εύκολη η συνέχεια!Εγώ απλά μετράω θερμίδες και σχεδιάζω από την προηγούμενη στο περίπου τι θα φάω.και μέχρι στιγμής πιάνει μια χαρά!