κ εγω ετσι πιστευω να μη τα ριξεις γιατι μετα τι να το κανεις?το θεμα δεν ειναι να εισαι με καποιον.το θεμα ειναι να εισαι με τον σωστο.
(τον ανδρα τον σωστο τον προστυχο!χαχαχαχαχα)!!!!!!
Printable View
κ εγω ετσι πιστευω να μη τα ριξεις γιατι μετα τι να το κανεις?το θεμα δεν ειναι να εισαι με καποιον.το θεμα ειναι να εισαι με τον σωστο.
(τον ανδρα τον σωστο τον προστυχο!χαχαχαχαχα)!!!!!!
ναι??? cool :thumbup: και εγώ υδροχόος είμαι!!! :wink1: μόνο μεταξύ μας καταλαμβαινόμαστε οι υπόλοιποι είναι πολύ ρομαντικοί!!!! lol :tumble:Quote:
Originally posted by bouliana
που το κατάλαβες ρε μαίρη οτι είμαι υδροχόος.??ουαου:crazy:
Πιστεψε με δεν εχω καθολου ψηλα τον πηχη.Quote:
ζωίτσα.θα βρεις μόλις ρίξεις τα στάνταρ σου η μόλις κάνεις πεφτουλιά.άμα δεν θες να κάνεις πεφτουλιά,περίμενε μέχρι να στη πέσει κάποιος που να ανταποκρίνεται στα στανταρ σου η μέχρι να πέσουν κ άλλο τα στάνταρ σου.
λεφτα στο Κράτος?η για προσωπικά?υπομονή ρε Constance, δε μπορεις να κανεις κατι.μην ανησυχεις κ εμεις καταχρεωμένοι ειμαστε απλα το χω κανει delete στο μυαλο μου και οπως βλέπεις συνεχίζω..Quote:
Originally posted by Constance
Ειναι να πληρωσουμε πολλα λεφτα που δεν τα ειχαμε υπολογισει και θα μεινω και εγω και η μητερα μου ταπι.Αν τυχει κατι το χειμωνα δεν ξερω τι θα γινει...Σκεφτομαι σοβαρα να βρω μια δευτερη δουλεια οτι να ναι.Να δω ποτε θα κοιμαμαι μονο...Επισης υπαρχει θεμα με το σπιτι στο χωριο.Ολα στραβα πανε και συνεχιζουν να πανε στραβα.Το εχω συνηθισει πλεον.
δευτερη δουλεια πακέτο κ εγω το χω σκεφτει αλλα ολο διστάζω γιατι στο τέλος δε θα χεις καθόλου χρόνο ουτε για ύπνο.
Για το κρατος.Και να σκεφτεις οτι νομιζαμε οτι τελειωσαν τα εξοδα.Ουτε ξερω ποσες χιλιαδες ευρω εφυγαν ηδη για κηδειες, μνημοσυνα,ταμεια,ετακ, σκατακ, εφοριες μαλακιες!Δε θα εχω χρονο ουτε για υπνο ουτε για τη σχεση μου, αλλα αν ειναι να βλεπω τη μανα μου να υποφερει πιο πολυ...ειμαστε που ειμαστε δυο ρακη μεσα στο ριμαδοσπιτο.Χεστα κι αστα.
Constance, από άτυπο γκάλοπ που έκανα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα χρήματα βγαίνουν με υπερβολικά πολύ κόπο. Ή που θα φας τα χεράκια σου, ή που θα στίψεις το μυαλουδάκι σου, γενικώς αν δεν πέσεις ξερή, δε ζεις τη σήμερον ημέρα. Κουράγιο και προκειμένου να χρωστάς, βρες και δεύτερη δουλειά. Πάντα προκύπτουν έξοδα, που δεν τα είχαμε υπολογίσει. Για έσοδα πάλι, δεν θα το' λεγα..
:sniff::sniff::sniff: εχεις τοσο δικιο!
να παμε να μεταναστευσουμε στη Σουηδια. μπορουμε?
πφ......................
Το Κράτος είναι πλέον ένας μηχανισμός είσπραξης. Και κινείται τόσο σπασμωδικά τον τελευταίο καιρό, που καταντά γελοίο..
Πολύ κακώς Ζωή μου γιατί είσαι μια κουκλίτσα!! Είναι άσχημο να ρίχνεις τα στάνταρ σου. Προτιμώ να είμαι μόνη μου , παρά σε μια σχέση ανάγκης... Εκεί η μοναξιά είναι είναι ακόμα μεγαλύτερη.Απο προσωπική μου εμπειρία εχω να πώ μόνο πως ανοιξε λιγάκι τα μάτια σου μπορεί να είναι δίπλα σου και να μην το βλέπεις και επίσης Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΠΩΣΗ που λένε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!Quote:
Originally posted by zwhtsa
Πιστεψε με δεν εχω καθολου ψηλα τον πηχη.Quote:
ζωίτσα.θα βρεις μόλις ρίξεις τα στάνταρ σου η μόλις κάνεις πεφτουλιά.άμα δεν θες να κάνεις πεφτουλιά,περίμενε μέχρι να στη πέσει κάποιος που να ανταποκρίνεται στα στανταρ σου η μέχρι να πέσουν κ άλλο τα στάνταρ σου.
constans υπομονή.
καλέ δεν είπα οτι έχεις υψηλά standart ούτε οτι πρέπει να τα ρίξεις.λέω απλά πως λειτουργεί το πράμα κυνικά κ χωρίς να βάζω ρομάντζο. φυσικά δεν είναι πάντα έτσι.αλλά εγώ όταν ήμουν μόνη μου μετά από καιρό σταμάτησα να σκέφτομαι ρομαντικά κ άρχισα να κάνω τον έρωτα μαθηματικά. ούτε κ αυτό λειτουργεί για πλάκα τα λέω.
πάντως σκέψου την πεφτουλιά!εγώ έχω κάνει πεφτουλιές.το παραδέχομαι.αλλά πάντα μένεις με την απορία αν θα σε διάλεγε ποτέ ο καλός σου από την μάζα (ξες ένα σωρό όμορφες ελεύθερες κοπέλες κ εσύ κάπου ανάμεσα χαμένη)
έχει τύχει ναμαι εγώ κ μια φίλη μου δεσμευμένη κ να προτιμούν να την πέφτουν σε αυτήν παρόλο που το ξέρανε οτι είχε σχέση. επίσης έχει τύχη να μου την πέφτουν επίμονα παρόλο που υπήρχαν γύρω άλλες πολλές διαθέσιμες κ καλύτερες από μένα.αυτό είναι το ιδανικό αλλά δεν σημαίνει οτι μόλις φύγει απτον άλλο η εμμονή δεν θα σε βαρεθεί κιόλας.πρέπει ναχεις να κάνεις με ώριμα άτομα.
σημ.όταν λέω πεφτουλιά δεν εννοώ να πας να μιλήσεις σε έναν άσχετο σε μπαρ.
Τα λεφτα θα τα βρω,28 χρονων ειμαι θα δουλεψω παραπανω θα τα βγαλω...τον πατερα μου που θα τον ξαναβρω παλι δεν ξερω...
δεν έχεις κάποιον ρε συ constans να σας στηρίξει προσωρινά λίγο οικονομικά? κάποιον που να μην το βλέπεις ως υποχρέωση.
θα μου πεις δεν είναι κ ότι καλύτερο.το να στηρίζεσαι στα δικά σου χέρια είναι εξαντλητικό αλλά τουλ έχεις την ανεξαρτησία σου.
Αχ, πουλάκι μου, κόντεψα να χάσω το δικό μου και έχω μία μικρή ιδέα από όσα περνάς. Και δε φτάνει το πένθος και το πρόβλημα του κόσμου, έχει και τις χίλιες δύο γραφειοκρατικές μαλακίες, που πρέπει να διεκπεραιώσει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εργασιοθεραπεία? Σου άφησε κανένα ακίνητο, να πουληθεί και να ξελασπώσετε? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, από ενδιαφέρον ρωτάω.
ελπίζω ναχεις ηθική στήριξη από το περιβάλλον σου να καλύπτονται τα κενά του πατέρα σου. αν κ η απώλεια είναι τεράστια.
ελα βρε κουκλα μου..μη σε παιρνει απο κάτω..ξέρω πως οτι κ να σου πούμε εμείς μονο οποιος εχει περάσει το ίδιο καταλαβαίνει απλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και γίνεσαι χάλια.καντο για τη μαμά σου που τώρα σ εχει πολύ ανάγκη.Quote:
Originally posted by Constance
Τα λεφτα θα τα βρω,28 χρονων ειμαι θα δουλεψω παραπανω θα τα βγαλω...τον πατερα μου που θα τον ξαναβρω παλι δεν ξερω...
εισαι ενα κορίτσι με χαρίσματα,ομορφο,ευγενικό και σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη.ολα θα πανε καλα στο ευχομαι μεσα απ την καρδιά μου.