Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε !
Printable View
Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε !
Προσπαθώ... Αλλά όλο και κάτι συμβαίνει και να τα πάλι τα νεύρα, να το άνχος, να την την στεναχώρια.....
Να σου πω την αλήθεια περιμένω πως και πως να μπω μέσα.... μπορεί να έχω πόνους, και όλα αυτά που θα έχω τέλος πάντον, αλλά θα είμαι μακριά από όλα....
Μονη σου το λες : μακρια απ΄όλα ¨" Πωλινα ηρεμια σου χρειαζεται και ακομα και το νοσοκομειο το βλέπεις σαν μεσο για να χαλαρωσεις ........... δεν βοηθας το ευατο σου με τοσο αγχος ......Στο λεω εγω που εχω καει ......
Και τί να κάνω βρε Αλμα μου? να τα γράψω όλα και όπιον πάρει ο χάρος? Δεν γίνετε αυτό.... Οκ έχω κάνει πρόοδο και έχω γράψει λίγο το σπίτι, δεν το καθαρίζω όπως παλιά και προσπαθώ να μην δείνω συμασία στις δουλιές που φωνάζουν "κάνε μας, καθάρισέ μας".
πως εισαι σημερα? ηρεμησες?
Πώς είμαι ε..... Αγρυπνη αφού ο μικρός δεν κοιμήθηκε καθόλου χτες από τον βήχα το καιμένο.... Οκ τον ανέλαβε και λίγο ο αντρας μου αλλά και πάλι πως μπορείς να κοιμηθείς άμμα ακούς το μωρό να βήχει συνεχώς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Ξεκίνησα πρωί πρωί να πάμε νοσοκομείο, πήγαμε, αν και ήμασταν από ΄πολύ πρωί εκεί, έγινε 10 να τελειώσουμε, μέχρι να τον παω σχολείο, να του δώσουμε τα φάρμακά του και να έρθω δουλιά έγινε 11. Και μετά άρχισε εδώ η αφεντικίνα τα δικά της, μου φόρτωσε 4 εταιρείες που θέλουν 1 βδομάδα η κάθε μια να γείνει, και εγώ μόνο 2 βδομάδες έχω περιθώριο και το ξέρει...οκ δεν ξέρει ακριβής ημερομηνία αλλά ξέρει πρώτη βδομάδα του Μάρτη.... Τώρα πρέπει να σχολάσω στις 4 επιδή ή μαμά μου έχει να πάει στο γιατρό της και δεν υπάρχει κανείς να κρατίσει τον μικρό, αυτή εδώ δεν την βλέπω να με αφήνει να φίγω.... Εχω και να μαγειρέψω χρονοβόρο φαγητό σήμερα.... Αστα. Θες κιάλλα? Καταλαβαίνεις πως είμαι....
υπομονη, σου πεσαν δυσκολες μερες μαζεμενες. δε θα ειναι ολες ετσι.
περαστικα στο μικρο!
ο βηχας στα παιδακια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.
Μακάρι να είναι όπως τα λες... Αλλά δεν με βλέπω καλά!!!!! Θέλω να πάω με άδια να υσηχάσω....
Πωλινάκι πρεπει να κανεις υπομονη .Περαστικα στο μικρουλη, ξερω οτι ειναι δυσκολα . Εγω εχω την μικρη μου που ειναι αρρωστη αλλα χαιδευεται και γενικα ειναι δυσκολο! Παντως πωλινα μερικες προταιρεοτητες δεν θα ηταν και ασχημα ........ Εισαι εργαζομενη , εχεις αρρωστο μικρο παιδι , εχεις ενα χειρουργειο που επεται και σου δημιουργει και αυτο αγχος ...........το να μην προλαβεις να μαγειρεψεις δεν ειναι τοσο τραγικο . Σε μια οικογενεια ενα ζευγαρι θα πρεπει πανω απο ολα να εχει κατανοηση σε τετοια θεματα και ο καθενας να συμβαλει οσο μπορει ........ Δεν εχει σημασια αν ειναι αντρας ή γυναικα ........... Το μοντελο γυναικα υπερπαραγωγη εχει καταρευσει ............. χρειαζεσαι μεσα σε ολο αυτο το γολγοθα και μιω ωρα δικη σου να πιεις ενα καφε να χαλαρωσεις . Το οφειλεις στον εαυτο σου ..............
Ουφ τελείωσα..... Μόλις έκανα και το μπανάκι μου και τώρα έκατσα στον καναπέ. Η γούρνα είναι γεμάτη με πιάτα αλλά θα τα πλείνω αύριο... δεν μπορώ τώρα....
Ναι Αλμα μου συμφωνώ, αλλά το μαγείρεμα είναι κάτι που δεν μπορώ να αφίσω πίσω, όχι τόσο για μας, ο άντρας μου είναι πολύ εύκολος, λίγο ψωμί, ντομάτα και τυρί να φάει δεν θα πει όχι. Απλά θέλω πάντα να έχω φαγητό για το μωρό. Και για το βράδυ, αλλά και για την επομένη στο σχολείο. Δεν γίνεται να μείνει χωρίς φαγητό, σωστά?
Οκ ο λόγος που ανχώθηκα σήμερα για το φαγητό είναι γιατί είχα σχετικά δύσκολο, ή μάλλον χρονοβόρο φαγητό να φτιάξω. Αλλά οκ, τελείωσα και τώρα κάθομαι... Δεν μπορώ να ξαπλώσω, νιώθω τόσο κουρασμένη που δεν πρόκειτε να κοιμιθώ. Ο άντρας μου ανέλαβε και κοίμησε τον μικρό και έτσι τώρα υρεμώ....
Ειδες που άλλη μια δυσκολη μερα περασε ?
Θέλετε να σας δείξω το πιάτο της βραδιάς?
πολινακιιιι ουουοπυουου μερες εχουμε να τα πουμε καλα εισαι?ο μικρος καλυτερα?
Είσαι στο φεισμπουκ να μπω να τα πούμε? ο μικρός απόψε ήταν καλύτερα, ελπίζω να μην αρχίσει πάλι τα χθεσινοβραδυνα