Quote:
Originally posted by Irene_K
Γεια σας κι από μένα! Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβει προχθές. Το φροντιστήριό μου συστεγάζεται με τη Σχολή μπαλέτου της μητέρας μου που βρίσκεται στον 1ο όροφο. Είχαμε σχολάσει και οι δύο κι εγώ βρισκόμουν στην είσοδο του κτιρίου, κοντά στην ταμπέλα της Σχολής. Εννοείται πως η είσοδος έχει και την ταμπέλα και της δικής μου επιχείρησης...
Εκείνη την ώρα είχε τρελό μποτιλιάρισμα κι ακριβώς μπροστά μου βρισκόταν ένα φορτηγάκι, όπου εκτός από τον οδηγό, ο οποίος άνθρωπος ήταν αφοσιωμένος στην οδήγηση, κάθονταν και δύο εύσωμες "κυρίες", 50 χρόνων και άνω. Με κοιτάει λοιπόν η μία, γυρίζει στην άλλη και λέει "Κοίτα, Σχολή Μπαλέτου!!!" και σκάνε κι οι δύο σε φωναχτά γέλια! Αυτήν την ταμπέλα επέλεξαν να προσέξουν οι "κυρίες" βλέπετε. Έξαλλη εγώ! Τους λέω λοιπόν, "λυπάμαι, εγώ είμαι των Αγγλικών, όχι της Σχολής Μπαλέτου!". Κάγκελο οι "κυρίες"! Και φεύγω.
Ειλικρινά, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, ούτε για το βλέμμα, ούτε για το σχόλιο, ούτε για το γέλιο. Η μητέρα μου που βρισκόταν μαζί μου έγινε έξαλλη και στεναχωρήθηκε πολύ, θέλησε μάλιστα και να τις βρίσει... ʼδικος κόπος νομίζω.
Αυτό που με εκνεύρισε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι και οι δύο "κυρίες" ήταν ευτραφείς, αλλά πάντα κοιτάμε την καμπούρα των άλλων κι όχι τη δική μας! Και δεύτερον και σημαντικότερον, έστω ότι εγώ πήγαινα στη Σχολή γιατί ήθελα να γυμναστώ, δεν κατάλαβα δηλαδή, δεν θα'χα το δικαίωμα;;; Δηλαδή, πού μπορείς να συναντήσεις μόνο μια "χοντρή", σε σουβλατζίδικα, ταβέρνες και ζαχαροπλαστεία; Μόνο εκεί υποτίθεται ότι συχνάζουμε; Το γεγονός ότι μερικοί ανεγκέφαλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, θεωρούν ότι το μόνο που κάνουμε είναι να τρώμε και ότι δεν έχουμε δικαίωμα σε καμμία άλλη δραστηριότητα ή ενασχόληση, συνεχίζει και με βγάζει από τα ρούχα μου!
Εγώ πάντως, παίδες, αποφάσισα να απαντάω με το γάντι σε τέτοιου είδους ανθρωπάκια και να μη σκύβω πια το κεφάλι στεναχωρημένη! Γιατί μπορεί να είμαι χοντρή, αλλά κουφή και μουγγή ΔΕΝ είμαι!!!
Εύγε irene_k και εγώ το ίδιο κανώ δεν αφήνω κανέναν ανεγκέφαλο,που μου το παίζει έξυπνος και δήθεν να μου την πει.Μαύρο φίδι που τον έφαγε τότε,ακόμα θα τρέχει!Αν και για να είμαι ειλικρινής ποτέ ως τώρα στη ζωή μου δε με πρόσβαλε κανείς για τα κιλά μου(για καλή τους τύχη)χιχιχιιχι