Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ενω διαβαζω τα διαφορα τοπικ πολυ καιρο πριν μπω,ανοιγω οσα νομιζω οτι με αφορουν.Αυτο το ανοιξα κατα λαθος ενα πρωι,μου κεντρισε το ενδιαφερον το πρωτο ποστ με αποτελεσμα να κατσω να το διαβασω ολο αργωντας μαλιστα 1 ολοκληρη ωρα απο τη δουλεια μου.Σημερα βρηκα ευκαιρια να καταθεσω τισ δικες μου σκεψεις κ τα συναισθηματα που μου προκαλεσε διαβαζοντας το.Δεν με ενδιαφερει αν το κοριτσι λεει αληθεια η ψεμματα,αν σπουδαζει ιατρικη η οχι,το ποτε ακουγεται η καρδια του μωρου(δεν το θυμαμαι ετσι κ αλλιως πια)μ'ενδιαφερει οτι καποιος χρειαστηκε βοηθεια.Κ ψεμματα να ελεγε για να θελει να τραβηξει την προσοχη καποιο λογο θα ειχε.Μοναξια?Αν μια στις 1000 ελεγε αληθεια κ ηθελε απλα να πει καπου το προβλημα της?Γιατι πιστευω οτι ηταν αληθεια.Οτι ηταν ενα χαζο,ανωριμο,καλο/κομαθημενο,χαιδεμενο παιδακι,σαν ολα αυτα που μεγαλωνουμε.Της ηταν τοσο αδιαφορο ενα παιδι μεσα της που ηταν απλα λιγο αιμα.(δεν το θυμαμαι ακριβως πως το λεει).Ειμαστε εδω για να προσφερουμε βοηθεια ο ενας στον αλλο,οχι να κρινουμε ακομη κ αν αυτο που λεει ο αλλος δεν μας αρεσει η δεν συμφωνουμε.Ειμαστε ολοι ανθρωποι κ αξιζουμε κατανοηση κ σεβασμο,ακομη κ αν δεν αξιζουμε εκτιμηση.Οποτε κουβεντες για τρολ,φονους κ ειρωνειες ειναι περιττα.Αν αυτο το παιδι ηταν το δικο μου οχι μονο δεν θα την προετρεπα να το κρατησει αλλα οσο μπορουσα θα της επεβαλα να κανει αμβλωση.Δεν θα την αφηνα να καταστρεψει τα ονειρα της,τη ζωη της,ακομη κ την καριερα της για ενα λαθος της στιγμης.Να κρατησει ενα παιδι μαλλον απο καποιον συμφοιτητη της πιο ανωριμο κ ασχετο απο την ιδια.Ενα παιδι πρεπει να ερχεται στον κοσμο συνειδητα,απο αγαπη,καρπος της ολοκληρωσης της σχεσης.Αν δεν θελουμε να γινονται φονοι να παρακαλεσουμε τον καλο Θεουλη να μην παθαινουν καρκινο αξιολατρευτα μωρα κ παιδια που χαριστηκαν μετα απο πολυ λαχταρα σε ανυποψιαστους τρισευτυχισμενους γονεις που τα μεγαλωναν με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Εχω κανει αμβλωσεις κ δεν εχω νιωσει ουτε μια στιγμη τυψεις γιατι ηταν κατι ξενο προς εμε,κατι που δεν ηθελα.Κ μην βιαστουν να με κακολογησουν οι Κασανδρες.Ποτε δεν εκανα ελευθερα,ειχα κ σπιραλ μαλιστα τη μια.Κ μην πειτε ειχες τα παιδια σου,αυτη μπορει να μην μπορει να κανει μετα παιδι.Κ αλλες δεν εχουν κανει κ εχουν προβλημα.Η φιλη μου εκανε μωρο με την 13 εξωσωματικη,την τελευταια που της επετρεπε ο γιατρος.Κ επιπλεον αυτες οι επεμβασεις ειναι ρουτινα για ενα καλο γιατρο.Δεν θα την κανει με την πρακτικη κρυφα στο σπιτι.Αυτη που Δεν μπορει να κανει παιδι εχει το προβλημα της.Το ιδιο ομως κ αυτη που εχει μεσα της ενα παιδι που δεν θελει,η δεν μπορει να το κρατησει.Δεν θα τη λιθοβολησουμε.Ειπε καποια οτι κ τα αναπηρα παιδια ειναι δωρο Θεου.Δεν εχει ζησει το προβλημα.Δεν υπαρχει μεγαλυτερο εγκλημα,με τα σημερινα μεσα,απο το να φερεις ενα αρρωστο παιδι στον κοσμο.Να βασανιζεται αυτο,οι γονεις,τα αδελφια,οι γυρω του.Ξερω περιπτωση πελατισσας μου που το αλλο τους παιδι βλεποντας το αρρωστο παρουσιασε ψυχοσωματικα προβληματα.Ψυχολογοι κ γιατροι τους υποχρεωσαν να το βαλουν σε ασυλο ανιατων να μην αρρωστησει κ το αλλο.Το αποτελεσμα ειναι καθε πρωι μολις το μεγαλο παει σχολειο η μητερα να τρεχει σαν τρελλη στη Σπαρτη,1ωρα δρομο,να δει το παιδι κ να ειναι πισω πριν σχολασει το αλλο.
Αλλα βγηκα απο το θεμα που ξεκινησα κ ηθελα να τονισω.Εγω θα ειμαι παντα εδω να βοηθω οποιον το εχει αναγκη,αληθινα η ψευτικα,κ ας γελαει μπροστα στην οθονη του.Θα γινομαι καλυτερος ανθρωπος.Κ ας αισθανομαι καποιες φορες χαζη κ αγαθη.Κ αν κατι "βρωμαει" παρα πολυ το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι αδιαφορια γιατι οτι δηποτε αλλο μειωνει εμας πρωτα.
:thumbup: