τώρα που ξαναμέτρησα 17 είναι οι μέρες .....Καλέ πως πέρασαν έτσι !!!!!!!!
Printable View
τώρα που ξαναμέτρησα 17 είναι οι μέρες .....Καλέ πως πέρασαν έτσι !!!!!!!!
συγχαρητηρια και σε σενα χαμενη γατουλα! χαιρομαι που αυτος ηταν ο λογος που ησουν χαμενη αυτες τις μερες!!! δεν πειραζει που δεν πανηγυρισαμε μαζι τις 10 μερες, θα πανηγυρισουμε διπλα για τις 20 μερες!!!
η καθε μερα που περναει ειναι μια ακομη αποδειξη οτι μπορουμε και χωρις! με αμπρα καταμπρα ή χωρις, με οποιοδηποτε τροπο... το αποτελεσμα μετραει!!!
Καλημέρα!!!
***16 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ***:spin:
Τι βλέπουν τα ματάκια μου;:wow:
Kitty μου επέστρεψες;;!Τι χαρά!:tumble::tumble::tumble:
Και όχι απλή επιστροφή, καλέ εσύ ήσουν βράχος με τα όλα σου! ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟΟΟ!
Χαχαχαχα! Έτσι Φλο, τον φόβο μας να 'χεις!Quote:
Originally posted by florage
25!!!
με πολλα αμπρα καταμπρα εχθες , μερικα ωμμμμ την βγαλαμε την μερα...
αντε παμε γερα!!!!
μπειτε κι αλλες στο παιχνιδι...
δεν σας κρυβω οτι αυτο που με συγκρατησε εχθες τελικα ηταν με τι μουτρα θα εμφανιζομουν εδω σημερα... και δουλεψε!!! οποτε η 25η ημερα αφιερωμενη σε σας εδω!!!!
ΜΑΖΙ Δ Ε Ν ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
:tumble::tumble::tumble:
Αν και εντάξει εγώ πιστεύω ότι όλα τα κάνεις για το μεγαλύτερο στέμμα αλλά τεσπά...:P
Πωπω κορίτσι μου μια ανάσα απο τον μήνα! Τα πας τόσο τέλεια, δεν έχω λόγια! Είσαι καταπληκτική!:yes:
Έλα και πετάει η ομάδα!:tumble:
καλημερα!!!!
και την 26η μερα σε σας την χρωσταω!!! αχ αυτα τα σαββατοκυριακα ή καλυτερα τα παρασκευοσαββατοβραδα ειναι σκετοι πειρασμοι... ψηφιζω να ψηφισουμε να τα βγαλουμε απο την εβδομαδα... :P
οχι μονο για το στεμα ασημι, και για την ανθοδεσμη, την κορδελα κι ολο το πακετο... αμ πως;;;
ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα... ας περναει η καθε μερα επιτυχημενη ανεξαρτητα απο το κινητρο και τον τροπο...
συνεχιζουμε δυνατα!!!
στα χερια μας ειναι!!!!
καλημερα σας!!!!!!
προσπαθω και γω μαζι σας κοριτσια να παραμεινω πιστη στο προγραμμα μου και η αληθεια ειναι οτι με βοηθατε αρκετα χωρις να το
ξερετε γιατι βλεπω οτι και αλλοι κανουν τον ιδιο αγωνα με μενα αρα δεν ειμαι μονη.
Εσεις τι διατροφη ακολουθειτε; εγω τον τελευταιο μηνα κανω τον συνδυασμο τροφων (epworth) και πραγματικα δουλευει εως τωρα.
κανει καποιος αλλος αυτην την διατροφη;συγνωμη αν φευγω απο το θεμα αλλα θα με βοηθουσε να ξερω
Φλώρακο μου ΕΥΓΕ!:bigsmile:
Έχεις δίκιο ότι τα ΠΣΚ είναι τα δυσκολότερα αλλά εκεί αποδεικνύουμε και τη δύναμη μας ε; Δεν το ξεχνάμε αυτό!
Μεγαλύτερη πρόκληση -> Μεγαλύτερη νίκη.
Πέρα απο αυτό όμως πρέπει σιγά σιγά να το ρίχνουμε και λίγο έξω χωρίς να φοβόμαστε για υπερφαγικό και τύψεις. Για εμάς που δεν στοχεύουμε στην απώλεια αυτό είναι μεγαλύτερο βήμα απο το να αντισταθούμε.
Αλλά δεν μας φοβάμαι, εδώ θα είμαστε και αργά ή γρήγορα θα τα θυμόμαστε σαν περσινά ξινά σταφύλια!
Νίκη γειά σου και καλώς ήλθες!:grin:
Χαίρομαι που καταφέρνεις να βοηθηθείς απο εμάς αλλά σίγουρα κάνεις και εσύ καλή δουλειά.
Εννοείται ότι δεν είσαι μόνη σου, όλοι εδω μέσα πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε.
Εγώ δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή, προσπαθώ απλά να τρέφομαι όσο πιο υγιείνα μπορώ.
Ασημένια πολλα συγχαρητηρια και σε σενα! τα ξεχασα η γαιδουρα...
Νικη Παπ δεν την γνωριζω την συγκεκριμενη διατροφη, απορω πως μου εχει διαφυγει... αν οστοσο ειναι κατι που μπορει να προσαρμοστει στους ρυθμους ζωης σου και στις γευστικες σου προτιμησεις ωστε να μπορει να ακολουθηθει μακροπροθεσμα χωρις να σε κανει να στερεισαι τοτε εχει τις προδιαγραφες να σε οδηγησει στην επιτυχια...
εγω ακολουθω ισοροπημενη διατροφη μακρυα απο ζαχαρη και επεξεργασμενους υδατανθρακες με πρωταρχικο στοχο να βρω τις ισοροπιες μου και να εξαφανισω τις υπερφαγικες μου τασεις και μακροπροθεσμα θα ηθελα να διωξω 3-4 κιλακια καποια στιγμη αλλα χωρις να βιαζομαι και να αγχωνομαι...
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας εδω δεν μπορεις να φανταστεις τι κινητρο δινει...
καλησπερα κοριτσια μου και γεια σου Νικη Παπ! 18 ημέρες ταραταταν..... Μπράβο κορίτσια πετάμε !!!!!! εγώ λέω αντι για τα σαββατοκυριακα να καταργήσουμε τα γλυκά από τον πλανήτη :) χαχαχα τέλειο ποστ ασημένια
Πολύ ωραίες μέρες μας κάνει. αχ μπράβο μας κορίτσια και εγώ πάντως χθες όλο αμπρα καταμπρα ήμουν.
λοιπόν Νικη Παπ εγώ ακόμα δεν κατάφερα να κάνω δίαιτα με την έννοια συγκεκριμένου πλάνου και γενικά το μόνο που θέλω είναι να μάθω να ελέγχο την ποσότητα. νομίζω ότι μόνο έτσι θα ελευθερωθώ από την ψυχαναγκαστική υπερφαγία :) αν και σε 2 εβδομάδες που θα θέσω καινούργιο στόχο (ελπίζω να καταφέρω τον τωρινό πρώτα) θα προσπαθήσω να τρώω πολύ σαλάτα ψάρια κοτόπουλα, σωστά δημητριακά :)
florage μου έχεις απόλυτο δίκιο, και κουράγιο και κίνητρο :bouncy::yes:
αχ ασημένια μου θα το πιστέψεις ότι η απογοήτευση που δεν μπορούσα να συμμετέχω εδώ ήταν μεγαλύτερη από το να φάω παχυντικά.... και αυτό γιατί πάντα τα παρατούσα με το που γινόμουν λίγο καλύτερα οπότε τώρα φοβόμουν μην τυχόν και το αφήσω πάλι. ειλικρινά ακόμα με ενοχλεί το νούμερο τον ρούχων μου και με τρομοκρατούν τα καλοκαιρινά αλλά αυτή την φορά θέλω να με δώ ευτυχισμένη και ζωντανή όπως θα πρέπει να είμαι και να είναι κάθε άνθρωπος στον κόσμο.
τις προάλλες έκανα μία βόλτα και τράβηξα κάτι φωτογραφίες που μου άρεσαν και είπα να τις ανεβάσω!! Φιλάκια πολλά :love:
δυστυχώς είναι πολύ μεγάλα αρχεία για να ανεβούν, δεν πειράζει, πάντως ήταν πολύ ωραίες χαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!
***17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ***
(Εντωμεταξύ έχω ταυτιστεί τόσο πολύ που λέω μόνο 17; Που είναι ο μήνας μου; χαχαχα Φλο όπως καταλαβαίνεις εσύ μας οδηγείς!:yes: :starhit: )
Κίττυ μου έχεις δίκιο και εγώ το σκέφτομαι πολλές φορές έτσι. Δεν θέλω να 'προδώσω' αυτό το τόσο επιτυχημένο παρεάκι! Απο την άλλη όμως μη λέμε χαζά, όοοο,τι και να γίνει εδώ οι αγκαλιές είναι ανοιχτές. Δεν έχει ντροπές, απογοητεύσεις και τέτοια...
Κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε τις φωτο σου. Μήπως αν τις μίκραινες;
η 27ημερα κυλησε πολυ ευκολα κι αβιαστα εντελως φυσικα...
ευχη μου να κυλησει ετσι ολη η εβδομαδα για ολες μας!!!
αξιζουμε πολλα μπραβο κοριτσια! να το λεμε καθε πρωι στον καθρεφτη μας!!!
πολλες καλημερες και μια χαρουμενη κι ισοροπημενη εβδομαδα για ολες!!!
καλησπέρα !!!!!! σε όλη την παρέα 19 !!!!!! και περιμένω το 20 αύριο με χαρά και ενθουσιασμό!!! μπράβο σε όλες μας :D καλή δύναμη και μην ξεχνάτε αμπρα κατάμπρα !!! φιλακια πολλά:kiss:
καλέ ασημένια τι ωραία που είναι τα ποστ σου ......τα κλέβω :)
καλημεραααα!!!!!
28 μερες απολυτα συνειδητοποιημενες διατροφικα!!!:bouncing::bouncing::bounci ng:
2 ανασες πριν το μηνα!
:tumble::tumble::tumble:
γατουλα θα πανηγυρισουμε σημερα για τις 2 10αδες;
ασημενια κατι εορταστικο για σημερα....:spin::spin::spin:
Hello girls!!!!!
18 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑΙΙΙΙΙΙ:tumble::tumble::tumble:
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ σκίζουμε :wow:, φτου μας!