Καλά,Μητσάρα,μόνο καλό;Αχ!Εσείς οι άντρες!Παντού ευνοημένοι!Και στο κέρδος και στην απώλεια!
Αλλά αφού πετάει η ομάδα,άλλαξε επιτέλους αυτό το "χάλια" στη διάθεση σου,βρε πουλάκι μου!
Printable View
Καλά,Μητσάρα,μόνο καλό;Αχ!Εσείς οι άντρες!Παντού ευνοημένοι!Και στο κέρδος και στην απώλεια!
Αλλά αφού πετάει η ομάδα,άλλαξε επιτέλους αυτό το "χάλια" στη διάθεση σου,βρε πουλάκι μου!
Τζενακι χιλια συγνςμη για χθες, με αγγαρεψαν στη δουλεια και δεν ειχα το κινητο μου μαζι να σε ενημερωσω, ειμαι απαραδεκτη το ξερω. θα σε παρω τηλκ να σου εξηγησω και παλι χιλια συγνςμη
nadine εχεις δικιο, το αλλάζω επιτοπου
:) Αστέρι μου!Καμάρι μου!
Μητσάρα,έχεις λίγο χρόνο να σε ξεμοναχιάσω στο τσατοδωμάτιο;
κατερινακι εχω χασει το τηλεφωνο σου
αν ειναι κανε μια κληση οταν μπορεσεις
20 μετακομισα Λαρισα και ειμαι ΠΤΩΜΑ..ΚΟΜΑΤΙΑ....ΟΥΦ!!!!
Το κινητο μου το εχασα και πηρα καινουριο και εχω χασει ολα τα τηλ σας, στειλτε μου μηνυματακια για να σας αποθηκευσω :)
Λοιπον 85 κιλα κι συνεχιζω.
Φιλακια πολλα και sorry γιατην απουσια :P
Koυκλοκατεριώωωωωωωωωω!!!Επ� �τέλους!!!
Είναι πλέον επίσημο,ε;Σε χάσαμε από τη Θεσσαλονίκη! :( Θ'αλλάξεις και το location τώρα;
Φαντάζομαι την κούραση σου!Ελπίζω να έχετε κάπως τακτοποιηθεί κι όλα στη Λάρισα να σε υποδέχτηκαν δεόντως!
Μπράβο,βρε θηρίο για τα 85 κιλά!Αγνώριστη θα έχεις γίνει!Και μη νομίζεις πως δε θα έρχεσαι στις συναντήσεις,ε;
Φιλιά πολλά πολλά!Σου στέλνω τα τηλέφωνα μου...
σε ενα μηνα θαειμαι και εγω στην ομαδα της γαστρικης πτυχωσης!!! χθες ειχα ραντβεου με το γιατρο ολα πολυ καλα. πολυ ευχαριστημενη! τελικα θα το κανω στην βιοκλινικη στην αθηνα.. μου εδωσε κατι εξετασεις να κανω και μετα θα κλεισουμε το ραντεβου της επεμβασης το οποιο το περιμενω πως και πως!!!!!
τηα μετραω οπως οι φανταροι 34 και σημερα μεχρι το χειρουργειο!
κατερινακι πτυχωση εκανες κι εσυ?
Πλεον μετα απο την επεμβαση ευχομαι κοντα στο πασχα ναειμαι ετσι....
http://www.youtube.com/watch?v=ZbITxYgtlAY Y την εχω στο ψυγειο μου την φωτογραφια της και λεω στον εαυτο μου ετσι θα γινεις!!!!!εαν χασω τα κιλα που μου ειπε ο γιατρος ετσι θα ειμαι!!!
ʼντε,βρε φαντάρε! Με το καλό όλα! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
Δε μου λες; ʼμα χάσεις τα επιπλέον κιλά και γίνεις σαν τη Νατάσσα αυτή,
θα μας μιλάς ή ό,τι τώρα προλάβουμε; Αχ!Αυτά τα ψυγεία τι τραβάνε κι αυτά!
xaxaxaaxa σε εσας θα μιλαω κατι αλλοι θα φανε τρελο γειωμα που τωρα με σνομπαρουν!
περιμενς πως και πως να ερθει το πασχα να πεσει πολυ γελιο!
εμπρος παλικαρια....... για λιγα κιλα
και δες μας καμαρια........κοντα στα νερα
γιαλους θα ........πλαλουμε
θα βρουμε σκιες
μοναχες δεν θα ναι ξανα οι πτυχωτες
τα νευρα θα φυγουν
θα ρθουν τα τεκνα
θα κανουμε μπανια........
με σεξυ μαγια
...............
κι αν ερθει χειμωνας και πεσει χιονιας
καρδιας καλοκαιρι θα ειναι για μας
χεχεχεχχεχε
κατερινα καααλως ηρθες στη Λαρισα
θα σου στειλω μην με το τηλ μου
εντος ολιγων λεπτων
Καλησπερα και απο εμενα καινουργιος στο site αποφασισα να κανω την εγχειρηση sleeve μηπως την εχει κανει καπιος στο πανεπιστημιακο στην Λαρισα να μου δωση πληροφοριες πως μπορω να κλεισω ραντευου?
Ευχαριστο εκ προτερων