Καλησμπέραααα breakaki αααα τι ωραία στολίσατε και εσείς! Όλα καλά και εδώ λιώσιμο καναπεδιακό με ταινιούλα :bigsmile:
Printable View
Καλησμπέραααα breakaki αααα τι ωραία στολίσατε και εσείς! Όλα καλά και εδώ λιώσιμο καναπεδιακό με ταινιούλα :bigsmile:
Αχ! ζηλευω!Στολισμενα σπιτια ζεστα κ χουζουρι!!!
ʼντε Γλαύκη τι περιμένεις στόλισε δεντράκι, κλείσε φώτα, βάλε λαμπάκια στην πρίζα, πιάσε κουβερτούλα, άναψε και κανά κεράκι και είσαι έτοιμη! Ατμόσφαιρα ζεστή και γιορτινή στο φουλ! :bigsmile:
πρεπει να καταφερω το γιο μου να μου κατεβασει τα χριστουγεννιατικα απο το παταρι γιατι εγω δε χωραω πια!Κ ποτε να τον βρω?Μια μαγαζι ,μια προπονηση,μια καφε,μια μπαρακι....Πιστευω αυριο το απογευμα να συναντηθουμε!
Τότε προς το παρόν φτιάξε μια ωραία ζεστή σοκολάτα άναψε και κανά κεράκι και έχεις κάνει την ατμόσφαιρα :kiss:
Εγώ μόλις την έφτιαξα ζεστή και αχνηστή και την απολαμβάνω :D χαλαράααααα
Γλαύκη πρίν τον κυριακάτικό καφέ βάλτον να σου τα κατεβάσει!!!:grin:
Βreak αν ξυπνησει στις 12 θα ειμαι ευχαριστημενη!Παντως υποσχεθηκε μολις ξυπνησει να τα κατεβασει.Ελι μου ειμαι στην ταβερνα ακομη!Δεν δουλευω,ψιλοβοηθαω κ περιμενω να κοψει λιγο η δουλεια να βαλω λιγα παιδακια με μια σαλατα μαρουλι ροκα να φαω.
Καλημέρα!!
Τι κάνετε?
Μια που λέτε για στόλισμα είπα και εγώ να πάρω τα πόδια μου και να στολίσω!
Και ναι! Έγινε το θαύμα! Ήρθε το πνεύμα τον χριστουγέννων και μου έφταξε το κέφι!!
Έβαλα και μουσικούλα(παέι ο παλιός ο χρόνος κλπ..) και πέρασα ένα ωραιότατο Σαββατόβραδο! :grin:
Αααααα Γλαύκη μου δεν ήξερα ότι έχετε ταβέρνα, βλέπεις είμαι νέα εδώ και δεν ξέρω ακόμη τις συνήθειες σας και με τι ασχολείστε, εύχομαι αύριο λοιπόν με το καλό να τα καταφέρετε και να προλάβετε! Και εγώ τόσα χρόνια μην νομίζεις δεν προλάβαινα παρά τελευταία στιγμή κάθε φορά να τα στολίσω με τις δουλειές μας να τρέχουν. Μόνο φέτος λόγω ανεργίας είχα τον χρόνο να ασχοληθώ από νωρίς. ʼσε που πέρυσι τέτοιο καιρό μόλις είχαμε μετακομίσει στο σπίτι που μένουμε τώρα και γινόταν ένας πανικός και σαν να μην έφτανε αυτό με είχαν στείλει από την δουλειά μου σε ένα εργοτάξιο που δούλευα πρωί - βράδυ, ερχόμουν σπίτι μόνο για να κοιμηθώ λίγες ώρες και ξανάφευγα πωπω τι δράμα ήταν και αυτό απάνθρωπα ωράρια και άγχος στο φουλ:grind::grind:! Αυτά πληρώνω φέτος και αρρωσταίνω συνεχώς...Οπότε χωρίς άγχος και ο καθένας με τους δικούς του ρυθμούς.
Αααα και καλημέρα σε όλους!!!!
Έτσι κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!
Θέλω να είμαστε όλες ανεβασμένες αυτές τις γιορτές!!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing:
Ααααα τι ωραία η Χριστουγεννιάτικη παρέα μας μεγαλώνει! :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by elafaki20
Καλημέρα!!
Τι κάνετε?
Μια που λέτε για στόλισμα είπα και εγώ να πάρω τα πόδια μου και να στολίσω!
Και ναι! Έγινε το θαύμα! Ήρθε το πνεύμα τον χριστουγέννων και μου έφταξε το κέφι!!
Έβαλα και μουσικούλα(παέι ο παλιός ο χρόνος κλπ..) και πέρασα ένα ωραιότατο Σαββατόβραδο! :grin:
Γεια σας κοριτσάρες!
Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενη & ανεβασμένη, φιλοξένησα μια καλή μου φίλη αυτό το σ/κ και ξεπατωθήκαμε στη βόλτα, αγόρασα ένα καλσοκολάν που το φόρεσα με μπλουζοφόρεμα και δεν με πίστευα, γενικά διάγω από τις από ανεβαστικές περιόδους γιατί τα χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου αλλά ταυτόχρονα νιώθω όλο και πιο καλά με μένα και ο συνδυασμός με ανεβάζει στο συννεφάκι μου από το οποίο είχα κατακρημνιστεί τα τελευταία χρόνια...
Απόψε θα δω μια ταινία στο σινεμά "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" και , όπως καταλαβαίνετε, δεν βάζω ούτε και σήμερα τον πωπό μου κάτω!
Φιλιάααααααααααααα
Quote:
Originally posted by monahoiot
Γεια σας κοριτσάρες!
Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενη & ανεβασμένη, φιλοξένησα μια καλή μου φίλη αυτό το σ/κ και ξεπατωθήκαμε στη βόλτα, αγόρασα ένα καλσοκολάν που το φόρεσα με μπλουζοφόρεμα και δεν με πίστευα, γενικά διάγω από τις από ανεβαστικές περιόδους γιατί τα χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου αλλά ταυτόχρονα νιώθω όλο και πιο καλά με μένα και ο συνδυασμός με ανεβάζει στο συννεφάκι μου από το οποίο είχα κατακρημνιστεί τα τελευταία χρόνια...
Απόψε θα δω μια ταινία στο σινεμά "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" και , όπως καταλαβαίνετε, δεν βάζω ούτε και σήμερα τον πωπό μου κάτω!
Φιλιάααααααααααααα
Έτσι σε θέλω ξανά πάνω στο συννεφάκι..............
Είναι πολύ ωραία να τα βλέπεις όλα από ψηλά......................;)
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
Γεια σας κοριτσάρες!
Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενη & ανεβασμένη...... διάγω από τις από ανεβαστικές περιόδους γιατί τα χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου αλλά ταυτόχρονα νιώθω όλο και πιο καλά με μένα και ο συνδυασμός με ανεβάζει στο συννεφάκι μου από το οποίο είχα κατακρημνιστεί τα τελευταία χρόνια...