Μπράβο MissButterfly αυτό είναι πολύ θετικό!
Printable View
Μπράβο MissButterfly αυτό είναι πολύ θετικό!
rain σου ξαναστειλα!!!! Πιστευω να ηρθε αυτη τη φορα χαχαχαχαα
Μου ήρθε, ναι. Τις άλλες δύο φορές δεν μου είχε έρθει. :)
Με αγχωνει που 6 συνεχομενες μερες εκανα υπερφαγικα και πηρα σχεδον 2 % λιπος για τη πλακα και δωρακι 2,800 κιλα. Νιωθω σαν να μπαλονοψαρο και με ενεργεια στον πατο.
Αυτο το λιπος...τοσο δυσκολο να το καψεις αλλα το παιρνουμε για τη πλακα! Ποσο αδικο.
Όντως! Δυστυχώς!! Μερικοί λένε ότι όσο καιρό σου πήρε να παχύνεις άλλο τόσο σου παίρνει να αδυνατίσεις και αυτό είναι δίκαιο δεν είναι όλα όμως ψυχρή λογική!! Υπάρχει και το συναίαθημα!! Κάποιοι έχουν εξάρτηση από το φαγητό!!Quote:
Originally posted by afratoulini90
Αυτο το λιπος...τοσο δυσκολο να το καψεις αλλα το παιρνουμε για τη πλακα! Ποσο αδικο.
ακριβως...ειδικα οσοι πασχουμε απο συναισθηματικη υπερφαγια ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι. Πολλοι λενε "απλα μη φας" ή "απλα τρωγε λιγοτερο". Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται...
:thumbup::thumbup:
Σημερα με αγχωσε το οτι εκανα υπερφαγικο και με στενοχωρησε το οτι συναισθηματικά νιωθω διχασμένη.
Κουράγιο αφρατουλίνι και καλή δύναμη!!
Σε ευχαριστω rain μου! Δν ειμαι στη καλυτερη μου φαση.
Ούτε κι εγώ διατροφικά. Ελπίζω να εννοείς κι εσύ μόνο διατροφικά και όχι κάτι άλλο!!
Με αγχωνει το δεν θα με αγαπησει ποτε κανείς πραγματικά και οτι δεν θα καταφερω να κανω ξανα σχεση.
Με στενοχωρεί το οτι ποναω. Ποναω και δεν μπορω να διαχειριστω αλλον ψυχικο πονο.
Σαν να είσαι μέσα στο μυαλό μου .. Αυτές οι σκέψειςείναι συχνές .. και είσαι και πιο μικρή από εμένα ..😞Quote:
Originally posted by afratoulini90
Με αγχωνει το δεν θα με αγαπησει ποτε κανείς πραγματικά και οτι δεν θα καταφερω να κανω ξανα σχεση.
Με στενοχωρεί το οτι ποναω. Ποναω και δεν μπορω να διαχειριστω αλλον ψυχικο πονο.
Κάτι άλλο που με στεναγχωρεσε και σήμερα είναι η γαϊδούρια μιας συναδέλφου και το ποσό μα πόσο κ..λοχαρακρηρας είναι ...
:(
Πήγα στο ραντεβού για την πρόβα νυφικού για το γάμο μου και με το καλημέρα σας, με άρπαξε η υπεύθυνη από τα μούτρα.
Καλά μικρό κορίτσι είσαι κάνε κάτι, πως είσαι έτσι, τι πάχια είναι αυτά, κάνε λιποαναρρόφηση -εγώ κάθε χρόνο κάνω, μην τρως, γυμνάσου, πάρε το τάδε σκεύασμα από το φαρμακείο με 22 ευρώ να δεις τι καλό που είναι -εγώ το παίρνω συνέχεια, εγώ 53 ετών είμαι και δες σωματάκι που έχω και δεν με αφήνω να χαλάσω, θες και νυφικό και που να σε βάλω, τίποτα δεν έχω στο νούμερο σου, πουθενά δεν μπαίνεις έτσι όπως είσαι, πρέπει να ράψουμε, μην μου πεις ότι θες και σχέδια και γούστα κοίτα πως είσαι στον καθρέφτη, τι είναι αυτό το πράγμα σαν αερόστατο είσαι, πως να ντύσεις ένα μπαλόνι, ότι και να βάλεις δεν σου πάει....
Και για να μην τα πολυλογώ, όχι στεναχωρέθηκα, φαρμακώθηκα τελείως...:(