Μου εχει στειλει αλλα 3 μηνυματα να ρθει να με παρει να με παει στο νοσοκομειο γιατι ειπα ψεματα οτι αρρωστησα. Να που ενδιαφερεται? Ε δε νομιζετε??
Printable View
Μου εχει στειλει αλλα 3 μηνυματα να ρθει να με παρει να με παει στο νοσοκομειο γιατι ειπα ψεματα οτι αρρωστησα. Να που ενδιαφερεται? Ε δε νομιζετε??
εγω σου ειπααα θα γινει ΘΗΡΙΟ...γιατι ο ρολος του θυματος δεν του αρσει............
αγνοησε τον ομως και συνεχισε
τετοιο κοροιδο εισαι αφου πιστευεις τις βλακειες που σου λεει.
ενας κακομοιρης παντρεμενος που τσιλιμπουρδιζει μηπως βρει να ξενοπηδηξει,ειναι.
ομορφος ειναι για σενα.
για μια γυναικα που νοιωθει ωραια και αγαπαει τον εαυτο της ενας ωραιος που δεν ειναι και ελευθερος, μοιαζει με σαυρα..
ξυπνα σε δουλευειιιιι.
καμια δεν θελει την τυχη σου να κυνηγαει εναν παντρεμενο που παριστανει τον γκομενο. ειναι γελοιο θεαμα...
Δεν ειμαι κοροιδο εξαρτοερωτευμενη ειμαι
Δηλαδη ειλικρινα πιστευετε οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα να τον φερω στα νερα μου κ να γινουμαι οπως ημασταν τα 2 πρωτα χρονια??
Στο έχουμε πει με όλους τους τρόπους: ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ!
Μάιρα, γνωρίζεις αν έχει χτυπήσει ποτέ την γυναίκα του πάνω σε καυγά;
Μου εχει πει οτι την εχει χτυπησει γιατι ηταν σε αμυνα
Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνετε όπως τα 2 πρώτα χρόνια, απλούστατα επειδή του τελείωσε ο έρωτας για σένα, απλά του αρέσει πολύ το σεξ μαζί σου. Εσύ είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά εκείνος όχι.
Και το γεγονός οτι τώρα επιμένει, εκτός από το σεξ που θέλει είναι και οτι δεν δέχεται την απόρριψη για λόγους εγωισμού και μόνο.
Ετσι ειναι. Ολα αυτα τα χρονια του δειξα οτι ειμαι δεδομενη κ παντα εδω για κεινον οποτε θελει οπως θελει. Παντα εκεινος εκανε προγραμμα για τις συναντησεις μας παντα ειχε τον πρωτο λογο.
Τωρα μου γραφει οτι μ αγαπαει κ οτι του λειψα. Κ εγω πρεπει να πεισω τον εαυτο μου οτι λεει ψεματα κ οτι θελει μονο σεξ. Ποναω. Δεν ξερω αν μπορω ν αντεξω