[quote]Originally posted by lostsoul
hello guys...!!! εδω ειμαι και παλι!!! μολις γυρισα απο μια εκθεση στην ανθουσα...
ουφφφφ.... με πηξανε παλι... αχχχ ρε πουστη τι τραβαω για να ειμαι \"διασημος\"!!!! (χιχιχιχιχιχιχιχι)....
Printable View
[quote]Originally posted by lostsoul
hello guys...!!! εδω ειμαι και παλι!!! μολις γυρισα απο μια εκθεση στην ανθουσα...
ουφφφφ.... με πηξανε παλι... αχχχ ρε πουστη τι τραβαω για να ειμαι \"διασημος\"!!!! (χιχιχιχιχιχιχιχι)....
άμα λέω εγώ ότι είσαι ψωνάρα!!!!!!!!!!!!!!!!
μμμμμμμμ...................κοιτα ποια μιλαει?????.................
Τι να κανω ρε κοριτσι??? Αυτο ή το εχεις ή δεν το εχεις.......
Φταιω εγω που η μανουλα μου εβαλε ολη της την \"τεχνη\"?......... ;) ;) ;) ;););););)
ωχ!! να σε ρωτήσω? πας και στον καθρέφτη και λες...φτου σου αγόρι μου τι θεό που σ\' έκανε η μανα σου???
για να δω δηλαδή πόσο σοβαρή είναι η κατασταση σου...ξέρεις υπάρχει γιατρειά γι\' αυτό......
υγ:κοίτα ποιά μιλάει??? τι εννοείς??δεν σε πιάνω...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!.... καλε ποσο μου αρεσει να με \"κραζουν\"???? ...
Ειδικα εσυ!!!! πω πω... ρε γμτ ειναι βιτσιο???? και αυτο?????
Εαν ναι , ειμαι γεματος δλδ!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!
και γί\'αυτό υπάρχει γιατρειά να ξέρεις...
;)
lost u2u bab\'
u2u U TOO BABE!!!!
έκανα goofια με το u2u ήθελα να γράψω κι άλλα έχω στείλει και δεύτερο...
λες να νε ωραιο παιδι?χιχιχιχι
καλώς την..που ήσουν εσύ? πως τα πας μαράκι?
τι να σου πω, κι εγώ την ίδια απορία έχω..πάντως έχει πολύ πλάκα!
χιχιχιχι....;)
πολυ πλακα και γραφει με πολυ ενταση και θαυμαστικα.ιποπτο αυτο.λολ
μια χαρα ειμαι καμποσες μερες τωρα.φτου μου μην με ματιαξω .εσυ?
έχει χιουμοράκι καλό...
εγώ σαν ασανσερ νοιώθω..επλίζω να σταματήσω επιτέλους σε καποιον όροφο και να μην είναι το υπογειο.
μια καλά μια σκατά...τι να πω..
φτου σου φτου σου..
τώρα είμαι καλά, λεώ να παω για ένα ποτάκι, αλλά μετα δεν θα μπορώ να πάρω τα φάρμακα ρε γαμώτο..για μια μέρα δεν πειράζει ε? θέλω να το ευχαριστηθω΄ρε γαμώτο..
Εγω δεν πινω καθολου.Καλυτερα μην πιεις γιατι ποτο και τετια φαρμακα δεν συνδιαζοντε.Μια φορα ιπια και γω και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο.λολ
καλά εγώ το εγκεφαλικό το παθαίνω και απο μόνη μου...απλά έλεγα να μην πάρω για βράδυ τα φάρμακα και να πιω ένα ποτάκι ρε γμτ...δεν πειράζει πολύ νομίζω...;)