\"Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, εκτός από την εμφάνιση.\"
Printable View
\"Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, εκτός από την εμφάνιση.\"
Καλως ηλθες.Αρχισε να παρατηρεις τον εαυτο σου κ θα καταλαβεις πολυ ευκολα τις αλλαγες.
κρινο εσυ ειπες οτι δεν υπαρχουν ιδανικες σχεσεις γιατι δεν υπαρχουν ιδανικες συνθηκες.Εγω απλα ρωτησα ποιες θεωρεις εσυ ιδανικες συνθηκες κ μου απαντησες με 9 κανονες.Απαντησα θεωρωντας οτι ειναι τα δικα σου προτυπα τα οποια εφαρμοζεις κ πιστευεις στην ζωη σου.Αν δεν ειναι δικα σου τοτε ποιος τα ορισε?
Μηπως δεν εκδηλωνεις τα συναισθηματα σου κ αφηνεις κατι αοριστο να πλαναται στον αερα?συνηθως η συμπεριφορα αυτη δημιουργει τετοιου ειδους ανασφαλειες.Αλλιως σου τρεχει κ παρτο αποφαση.:D
Βγηκαν στην επιφανεις πολυ εντονα κ αρνητικα συναισθηματα κ χρειαστηκα αρκετο χρονο να τα επεξεργαστω.Πιστευω οτι τελικα βγηκε κατι θετικο γιατι καταφερα να γραψω κ να προσδιορισω τις σκεψεις μου μετα απο καιρο.
Quote:
Originally posted by mariafound82
κρινο εσυ ειπες οτι δεν υπαρχουν ιδανικες σχεσεις γιατι δεν υπαρχουν ιδανικες συνθηκες.
σωστα....
Εγω απλα ρωτησα ποιες θεωρεις εσυ ιδανικες συνθηκες κ μου απαντησες με 9 κανονες.
οχι και κανονες, απλα καθησα και σκεφτηκα πως θα μπορουσε να λειτουργησει.
Το οτι δεν το εχεις κατι δεν σημαινει οτι δεν το κοιτας και οτι δεν προσπαθεις να εχεις καποιες κατευθύνσεις.
Τα πραγματα δεν ειναι μονοσημαντα ξερεις.
Κατι που δεν το εχεις κατακτησει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η οτι δεν το κυνηγας να υπαρξει.
Αν πω οτι εγω ειμαι εγωιστης πχ και τελειωσε, δεν εχει σημασια κανενας κανονας, καμια συζητηση και ολα ειναι περιττα.
Αν πω ομως οτι ναι μεν ειμαι εγωιστης αλλα το ψαχνω να δω αν αυτο θα ηθελα να ειναι ετσι κανει την μεγαλη διαφορα.
Απαντησα θεωρωντας οτι ειναι τα δικα σου προτυπα τα οποια εφαρμοζεις κ πιστευεις στην ζωη σου.Αν δεν ειναι δικα σου τοτε ποιος τα ορισε?
Δεν εινα ακριβως προτυπα αλλα σκεψεις που μου εχουν γεννηθει.
Θα ηθελα ολα αυτα να ισχυουν στη ζωη μου και θα με ενδιαφερε υπο καποιες συνθηκες να μπορουσα να φτασω σε αυτο το οποιο το θεωρω ιδανικο.
Θα σου πω το εξης, ενας ανθρωπος δεν γινεται κατι απο μονος του αλλα συνδιαμορφωνεται ειτε απο το περιβαλλον του ειτε απο αλλους ανθρωπους ειτε απο δεν ξερω εγω τι.
Θελω να πω δηλαδη οτι ο καθενας μας σε καθε σχεση που κανει βγαζει διαφορετικα πραγματα.
Αυτο σημαινει οτι οι αλληλεπιδρασεις που δεχεται ειναι διαφορετικες.
Εννοω λοιπον οτι το να φτασει καποιος σε ενα ιδεατο επιπεδο δεν ειναι ακριβως δικη του δουλεια αλλα και το τι feedback θα λαβει απο την σχεση του.
Μηπως δεν εκδηλωνεις τα συναισθηματα σου κ αφηνεις κατι αοριστο να πλαναται στον αερα?
ειναι αληθεια οτι ειμαι κλειστος τυπος, μαλλον για λογους αυτοαμυνας.
Ωστοσο η εκδηλωση συναισθηματων δεν γινεται ετσι με διακοπτες αλλα με το κατα ποσο βρισκεις το χωρο εκεινο για να τα ξεδιπλωσεις.
Το αοριστο μεριεκς φορες ειναι αναγκαστικο μιας και δεν μπορει καποιος μονος του να αυτοπροσδιοριζεται χωρις να υπαρχει λογος.
συνηθως η συμπεριφορα αυτη δημιουργει τετοιου ειδους ανασφαλειες.
δεν θεωρω τον εαυτο μου οτι ειμαι εξωγήινος και δεν θα ειχα ανασφαλειες.
Σε αντιθεση με αλλους εχω και το λεω, και δεν εχω προβλημα με αυτο. Τωρα στο αν τις διαχειριζομαι.... ε οτι μπορω κανω.
Ξερεις περα απο το τι κανουν οι ρημαδες οι ανασφαλειες μου, εχω και ενα σωρο ζητηματα να λυσω ανα πασα στιγμη.
Δυστυχως σημερα ατυχησα, με το που ηρθα σπιτι επρεπε να πλυνω μια στοιβα πιατα.... αστα - βραστα λοιπον.
Αλλιως σου τρεχει κ παρτο αποφαση.:D
μα δεν εχω αντιρρηση.
Ειμαι ανασφαλεις τυπος σε καποια ζητηματα.
Και λοιπον??
πρεπει να πεθανω για αυτο?
Θα ζησω μια χαρα και ετσι, προσπαθωντας βεβαια να δω αν μπορω να ληξω καποιες απο αυτες, οσες μπορω - οποτε μπορω.
Κοιτα, το προβλημα δεν ειναι να εχεις ανασφαλειες,
το προβλημα ειναι να εχεις και να κανεις πως δεν ξερεις - δεν ειδες - δεν ακουσες.
Εγω και ξερω και γνωριζω.
Δεχομαι κριτικη, σκεφτομαι τα λαθη μου και προσπαθω να κανω κατι για αυτα.
Μεχρι εκει μπορω να φτασω και δεν επιδιωκω προς το παρον κατι καλυτερο.
Βγηκαν στην επιφανεις πολυ εντονα κ αρνητικα συναισθηματα κ χρειαστηκα αρκετο χρονο να τα επεξεργαστω.Πιστευω οτι τελικα βγηκε κατι θετικο γιατι καταφερα να γραψω κ να προσδιορισω τις σκεψεις μου μετα απο καιρο.
παντα θα υπαρχουν τα πανω μας και τα κατω μας.
Σε ολους εχει συμβει αυτο, και σε εμενα αυτο το καιρο.
Ευτυχως ειμαι survival person και επιβιωνω περιπου σαν τις κατσαριδες με απο πυρηνικη επιθεση.
Ολα καλα - ολα ανθηρα!
Χαμογελα πανω απο ολα, και περιμενουμε με ανυπομονησια τους ευτυχισμενους καιρους που ειναι νομοτελιακο να ζησουμε!
;)
Σιγουρα ολοι βαζουμε καποιους στοχους οι οποιοι ομως απεικονιζουν μονο τα δικα μας πιστευω.Κ συ μου ανεφερες τα δικα σου.
Πιστευω οτι οι σκεψεις μας καθοριζουν τις πραξεις μας οπως επισης βαζουν καποιους περιορισμους κ χαραζουν τους δρομους που ακολουθουμε. Παντως εγω δεν βρηκα την μαγικη συνταγη ακομα.
Γιατι πιστευεις οτι βρισκεσαι σε αυτοαμυνα?Βασικα μιλουσα για τις ανασφαλειες που καλεισαι να στηριζεις αρκετες φορες συμφωνα με τα λεγομενα σου κ πως δημιουργουνται κατα την γνωμη μου.Μηπως εχεις δηλωσει λατρης του τελειου γυναικειου κορμιου κ του αψεγαδιαστου προσωπου?
Γιατι μεταθετεις τις λυσεις για αργοτερα?
Quote:
Σιγουρα ολοι βαζουμε καποιους στοχους οι οποιοι ομως απεικονιζουν μονο τα δικα μας πιστευω.Κ συ μου ανεφερες τα δικα σου.
οτι σου αναφερα ειναι εκει που θα με ενδιαφερε να φτασω.
Σε καποια σημεια εχω ηδη φτασει, σε καποια αλλα τα σκεφτομαι και ειμαι σε μια διαδικασια.
Φυσικα και ειναι δικα μου πιστευω, αν θες ειναι αξιες ζωης.
Πιστευω οτι οι σκεψεις μας καθοριζουν τις πραξεις μας οπως επισης βαζουν καποιους περιορισμους κ χαραζουν τους δρομους που ακολουθουμε.
περιορισμους δενβαζω ακριβως.
Περισσοτερο πειραματιζομαι να δω πως πρεπει να κινηθω σωστα.
Δεν γνωριζω εκ προοιμιου καποιες συμπεριφορες μου οποτε ναι μεν σκεφτομαι αλλα τα απολεσματα τα βλεπω στη πραξη.
Παντως εγω δεν βρηκα την μαγικη συνταγη ακομα.
και δεν θα την βρεις ποτε σου.
Γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει.
Γιατι πιστευεις οτι βρισκεσαι σε αυτοαμυνα?
γιατι δεν γνωριζω απολυτα τις αντοχες μου σε περιπτωση που μεινω ανοχυρωτος.
Ανοίγομαι μεχρι εκει που μπορω να ελεγξω.
Ο κοσμος εκει εξω ξερεις ειναι περιεργος και εγω δεν θα γινω αντικειμενο εξερευνησης.
Βασικα μιλουσα για τις ανασφαλειες που καλεισαι να στηριζεις αρκετες φορες συμφωνα με τα λεγομενα σου κ πως δημιουργουνται κατα την γνωμη μου.Μηπως εχεις δηλωσει λατρης του τελειου γυναικειου κορμιου κ του αψεγαδιαστου προσωπου?
καμια σχεση, δεν ειμαι λατρης καμιας μοδας και μου αρεσει το απλο χωρις πασαλειματα.
Δεν με συγκινουν οι γυναικες που τρεχουν στα κομμωτηρια, αντιθετα οι γυναικες που προσεχουν τον εαυτο τους σε βασικα σημεια ειναι μια χαρα χωρις υπερβολες.
Το τελειο γυναικειο κορμι ειναι για τα εξωφυλλα και οχι για την καθημερινοτητα μας. Βεβαιως αυτο δεν σημαινει οτι θα φησουμε τον εαυτο μας να παει πχ 100 κιλα μιας και αυτο ειναι αντικειμενικα αντιαισθητικο. Η τυπικη φροντιδα του εαυτου μας σημαινει οτι νοιαζομαστε για αυτον και μεχρι εκει.
Αλλα ακομα και 100 κιλα να παει καποιος, αν οτως δει οτι εχει ξεφυγει μπορει αν θελει πραγματικα να το μαζεψει σιγα σιγα.
Αυτο που βαριεμαι ειναι οι αιωνιες διαιτες γυναικων που ολο θελουν να χασουν 10-20 κιλα και δεν τα χανουν ποτε.
Αφου κυρια μου δεν τα χανεις, τι το λες?? Κατσε στα κιλακια και ασε τις διακυρηξεις....
Γιατι μεταθετεις τις λυσεις για αργοτερα?
αυτο δεν το καταλαβα, σορρυ.
μαλλον σε μπερδευω γιατι δεν ξερω να κανω παραθεσεις.
Σιγουρα ο καθενας εχει τους στοχους του ,μιλαω για τον δρομο που χρησιμοποιει για να φτασει.
Αν νιωθεις ανοχυρωτος κ στις σχεσεις σου τοτε γιατι τις επιλεγεις?αδιακριτη ερωτηση,αν θες μην απαντησεις Οσο αναφορα τον κοσμο το ξερω απο πρωτο χερι,ζω κ κινουμαι αναμεσα τους χρονια τωρα.
Εγραψεςοτι δεν επιδιωκεις προς το παρον κατι καλυτερο γιαυτο κ ρωτησα γιατι μεταθετεις τις λυσεις για αργοτερα?
Σε καλυψα μαλλον τωρα ε?Quote:
μαλλον σε μπερδευω γιατι δεν ξερω να κανω παραθεσεις.
ε καιρος να μαθεις δεν ειναι κακο....
Σιγουρα ο καθενας εχει τους στοχους του ,μιλαω για τον δρομο που χρησιμοποιει για να φτασει.
Αν νιωθεις ανοχυρωτος κ στις σχεσεις σου τοτε γιατι τις επιλεγεις?
Στην αρχη οπως ισως γνωριζεις δεν ειναι ετσι.
Ολα φαινονται λαμπερα, τα υατια σου βουιζουν, και πλεεις σε πελαγη ευτυχιας.
Ξαφνικα εκει που λες εχουμε συμφωνησει καποια πραγματα, τα ειπαμε μια χαρα ολα, βλεπεις ενα προς ενα να αναιρουνται.
Καποια στιγμη λες κιολας, καλα εγω που μιλαγα??
Ανοχυρωτος νιωθεις απεναντι σε ολους τους ανθρωπους.
Ενας ανθρωπος που εχει λογο να ειναι μαζι σου, με τους ορους ομως που θελει αυτος και χωρις να τους συζηταει καν, τοτε το πιο πιθανον ειναι να χρησιμοποιησει οτι μπορει για να επιβαλει τους ορους οπως αυτος το καταλαβαινει.
Θα μου πεις αυτο ειναι ερωτας??
ΟΧι βεβαια, αλλα και τι να κανεις?
Οπως ειπα και πριν εχω και εγω ανασφαλειες.
Αλλωστε ολοι εχουν.
Υπαρχει ομως μια λεπτη γραμμη, πολυ σημαντικη.
Τις ανασφαλειες μου δεν τις μεταδιδω στην συντροφο μου, ουτε προσπαθω να τις διαχειριστει αυτη αντι εμου.
αδιακριτη ερωτηση,αν θες μην απαντησεις
οχι δεν εχω προβλημα να κρυψω κατι, ρωτα οτι θες.
Οσο αναφορα τον κοσμο το ξερω απο πρωτο χερι,ζω κ κινουμαι αναμεσα τους χρονια τωρα.
παρομοιως....
Εγραψεςοτι δεν επιδιωκεις προς το παρον κατι καλυτερο γιαυτο κ ρωτησα γιατι μεταθετεις τις λυσεις για αργοτερα?
λαθος το ειπα μαλλον.
Εννοω οτι τοσο μπορω αυτο το καιρο τοσο κανω.
Γενικα δεν υπερβαλλω στον εαυτο μου, αν δεν μπορω να κανω κατι απλα δεν μπορω.
Συνηθως βαζω στοχους σε οτι θελω να κανω και αναλογα τι καταφερνω κανω τους απολογισμους μου.
Μεταθετω για αργοτερα οτι μου φαινεται δυσκολο για αυτη την περιοδο.
Οτι αλλο θα με γεμιζε αγχος και θα μου προσθετε προβληματα.
Θελω να ζω την ζωη μου με ηρεμια και να χαιρομαι την μερα που περναει.
Οποτε μακρια απο μενα και το αγχος, και οι ασκοπες πιεσεις.
Εχω δει αρκετες συμφωνιες να καταπατουνται οποτε σταματησα να πιστευω στην αποτελεσματικοτητα τους.Πιστευω οτι ειναι χρησιμες σε εμπορικες συμφωνιες οχι στον ερωτα.
Εχεις δικιο η συμπεριφορα που αναφερεις δεν ειναι ερωτας.Τωρα τι να κανεις.Αν ηξερα θα το εφαρμοζα κ σε μενα .Φανταζομαι ομως οτι δυναμωνεις τις αντιστασεις σου ωστε καμμια χειριστικη συμπεριφορα να μην μπορει να τις διαπερασει.
Οι ανασφαλειες που εχει ο καθενας απο μας αντανακλουν στην συμπεριφορα του κ στην αντιμετωπιση καθημερινων προβληματων.το ιδιο συμβαινει κ σε σενα μαλλον αλλα εμμεσα.Τωρα να μπορεσεις να επιλυσεις τις ανασφαλειες σου κ να ερθεις αντιμετωπος με τους φοβους σου σιγουρα δεν ειναι η πιο ευκολη διαδικασια.
Quote:
Εχω δει αρκετες συμφωνιες να καταπατουνται οποτε σταματησα να πιστευω στην αποτελεσματικοτητα τους.Πιστευω οτι ειναι χρησιμες σε εμπορικες συμφωνιες οχι στον ερωτα.
Μην αυταπατασαι,
ακομα και οταν κλεινεις ενα ραντεβου με τον συντροφο σου για να πατε για καφε, ειναι μια ατυπη συμφωνια.
Η οταν εκφραζεις (εμεσα η αμεσα) οτι αν σε απατησει θα νιωσεις ασχημα, η απαντηση που παιρνεις ειναι μια συμφωνια.
Η καταπατηση της δε οπως ειπες ειναι συχνο φαινομενο.
Και δεν εχεις αδικο που δεν πιστευεις σε συμφωνιες.
Πλην ομως ειναι αναγκαιες να γινουν για να ξερεις που πατας.
Με τα χρονια μαθαινεις περιπου τι να περιμενεις.
Τεσταρεις και καταλαβαινεις με την μια με τι ανθρωπο εχεις να κανεις.
Προσωπικα μετα απο χρονια σε σχεσεις αν μη τι αλλο δεν μπορω να λεω (και δεν το λεω) οτι καποια με επιασε κοροιδο, δεν ηξερα τι συνεβαινε κλπ κλπ.
Σε ολες μου τις σχεσεις ηξερα πολυ καλα τι συνεβαινε και ηξερα ποτε ετοιμαζονται να τερματισουν.
Ποτε δεν κρυφτηκα να πω οτι ξαφνικα με χωρισε και ειδα τον ουρανο να πεφτει στο κεφαλι μου.
Απο την αλλη εχω φερθει τιμια σε ολες τις σχεσεις μου και δεν εχω κοροιδεψει καμια, ουτε κρυφτηκα ποτε για κατι.
Αντιθετως εχω εισπραξει και σχεδιασμους και πονηριες μεχρι και μηχανοραφιες. Η ακομα χειροτερα να με κανει γυναικα να την ερωτευτω με σχεδιο να με παρατησει μετα.
Επισης δεν κανω πως δεν ηξερα.
Ηξερα και πολυ καλα μαλιστα.
Απλως τα αφηνα να εξελιχθουν, πως θα μπορουσα να τα εμποδισω αλλωστε??
Οταν ο ανθρωπος ειναι φτιαγμενος ετσι, δεν μπορεις να του αλλαξεις το τροπο που εχει μαθει να σκεπτεται.
Οταν οι φοβιες του και οι ανασφαλειες του μπαινουν μπροστα και τον καθοδηγουν, τοτε εισαι αναγκασμενος να αποδεχτεις αυτο που δεν θες: Εισαι πολυ λιγος μπροστα σε ολα αυτα.
Αλλα στην τελικη παλι δεν με ενοχλει, γιατι δεν μου αρεσει να χειραγωγω τους ανθρωπους.
Προτιμω αν μπορεσω να τους κανω να σκεφτονται και η αλλαγη της σκεψης τους να προερχεται απο δικη τους επεξεργασια και οχι απο δικη μου επιβολη.
Κατιπου οπως διαπιστωσα ειναι παρα πολυ δυσκολο για μερικους ανθρωπους.
Εχεις δικιο η συμπεριφορα που αναφερεις δεν ειναι ερωτας.Τωρα τι να κανεις.Αν ηξερα θα το εφαρμοζα κ σε μενα.
Τιποτα δεν κανεις.
Περιμενεις απλα την ωρα που θα ερθει η τελεσιδικη ημερα που θα λαβεις το τηλεγραφημα.
Οταν καποιος θελει να φυγει, δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα, φυσα μονο για να παρουν αερα τα πανια του.
Φανταζομαι ομως οτι δυναμωνεις τις αντιστασεις σου ωστε καμμια χειριστικη συμπεριφορα να μην μπορει να τις διαπερασει.
αυτο ναι δεν το συζηταω.
Μπορει να κανω μια σχεση με την ταδε η οποια παιζει να εχει τις Χ ανασφαλειες της.
Τις οποιες μαλιστα αρνειται να τις παλεψει.
Πολυ καλα κανει, δικαιωμα της.
Μεχρι εδω ομως, μπαστα.
Τα δικα της τα προβληματα και οτι κουβαλαει το μυαλο της δεν θα το φορτωθω εγω.
Δεν βλεπω το λογο αν παιρνει ο αλλος χαπια να την βοηθσω με το να τα μοιραστουμε.
Ας τα παρει μονη της αφου νομιζει οτι ετσι ειναι καλα, εγω της φταιω σε κατι??
Εκεινο που μπορω να το κανω, να σταθω δηλαδη και να βοηθησω θα το κανω.
Απο κει και περα, δεν αφηνω σε κανενα να μου βαλει χερι και να παρω το προβλημα της επανω μου.
Οι ανασφαλειες που εχει ο καθενας απο μας αντανακλουν στην συμπεριφορα του κ στην αντιμετωπιση καθημερινων προβληματων.το ιδιο συμβαινει κ σε σενα μαλλον αλλα εμμεσα.
προσπαθω να μην συμβαινει,
ωστοσο δεν ειαι αλανθαστος, μπορει καποια πραγματα να τα κανω ασυνειδητα.
Δεν ειναι εκει η ουσια για μενα.
Η ουσια ειναι αν μπορεις να κατσεις να ακουσεις.
Το εσυ εχεις το προβλημα, ενω εγω ειμαι καλα δεν μου κανει και το απορριπτω 101%.
Τωρα να μπορεσεις να επιλυσεις τις ανασφαλειες σου κ να ερθεις αντιμετωπος με τους φοβους σου σιγουρα δεν ειναι η πιο ευκολη διαδικασια.
ισως ειναι η πιο επιπονη που υπαρχει απο γεννησιμιου ανθρωπου.
Αναλογα με τις συνθηκες.
Γιατι οι Παλαιστινιοι φανταζομαι μονο ανασφαλειες δεν ειχαν να λυσουν το τελευταιο καιρο, εκει ειναι που λεμε εχω φοβια πχ να μπω στο μετρο και ο αλλος ψαχνει μετρο να κρυφτει μην φαει κανενα μπομπιδι...
Εκεινο παντως που ξερω εδω και χρονια,
ειναι οτι οποιος δεν θελει να ζυμωσει, 100 χρονια εχει μια στο κρεβατι του μια τεραστια κνισαρα,
και περασανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα....
;)
Δεν καταλαβαινω.Πως ειναι δυνατον να δεχεσαι να κινουν τα νηματα της ζωης σου Κ να περιμενεις να ερθει το τελος?Λες οτι το βλεπεις αλλα δεν κανεις τιποτα.Γιατι θα πρεπει να παιρνεις μερος στο παιχνιδι αυτο?
Σιγουρα δεν πρεπει να φορτωνεσαι τα προβληματα κανενος.θελεις να βοηθησεις κ το κανεις με αγαπη.Αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματας.Οταν βλεπεις οτι γινεσαι δεκανικι κ οτι ο αλλος σε χρησιμοποιει τοτε σταματα.Μην περιμενεις να το πει αυτος,σε χρησιμοποιει. Κ συ αθελα σου του κανεις κακο γιατι δεν αναγκαζεται να αντιμετωπισει κ να λυσει τις ανασφαλειες του.
Κανεις δεν μπορει να στηριζεται σε συμφωνιες που καταπατουνται.
Quote:
Δεν καταλαβαινω.Πως ειναι δυνατον να δεχεσαι να κινουν τα νηματα της ζωης σου Κ να περιμενεις να ερθει το τελος?Λες οτι το βλεπεις αλλα δεν κανεις τιποτα.Γιατι θα πρεπει να παιρνεις μερος στο παιχνιδι αυτο?
κανεις δεν κινει τιποτα τουλαχιστον οσο με αφορα.
Απλα προσπαθω με υπομονη να φτιαξω μια πλατφορμα οπου ο αλλος να νιωσει ασφαλης. Ενδομυχα θελω να πιστευω οτι μπορει η αλλη να ξεπερασει τα ρνητικα σημεια και να ισορροπισει.
Σιγουρα δεν πρεπει να φορτωνεσαι τα προβληματα κανενος.θελεις να βοηθησεις κ το κανεις με αγαπη.Αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματας.Οταν βλεπεις οτι γινεσαι δεκανικι κ οτι ο αλλος σε χρησιμοποιει τοτε σταματα.
Δεν χρειαζεται να σταματησω ακριβως.Σταματαει η αλλη πριν απο εμενα.
Γιατι μαλλον βλεπει οτι δεν ικανοποιηται ο εγωισμος της, ειτε η ματαιοδοξια της, ειτε τα φαντασματα στα οποια πιστευει.
Εμενα δεν μου κανει ακριβως κακο, γιατι επανερχομαι.
Τωρα βεβαια η αλλη θελει σωνει και καλα να τρωει τα σκατα της. Οπως ειπα δικαιωμα της.
Μην περιμενεις να το πει αυτος,σε χρησιμοποιει. Κ συ αθελα σου του κανεις κακο γιατι δεν αναγκαζεται να αντιμετωπισει κ να λυσει τις ανασφαλειες του.
ΧΑ!
δεν φανταζεσαι τι αγωνα εχω κανει, ισως και ματαια για να βρει το κουραγιο να δει τις ανασφαλειες της.Τωρα αν με χρησιμοπιει ας το κανει δεν με ενοχλει.
Οτι ελεγχω δεν με ενοχλει να συμβαινει.
Εκεινο που δεν αντεχω ειναι να χανω τον ελεγχο και να μην ξερω που παω και τι κανω.
Κανεις δεν μπορει να στηριζεται σε συμφωνιες που καταπατουνται.
Θα σου πω κατι και δεστο κομπο:
Εχω μαθει στη ζωη μου να στηριζομαι μονο στον εαυτο μου, πουθενα αλλου.
Ολα τα υπολοιπα επονται.
Καλη η κουβεντουλα, σκεφτομαι να δω μια ταινια να χαλαρωσει το ματι μου λιγο.
Το Slumdog Millionaire εχω ακουσει οτι ειναι καλο.
Εχει και καλο σκηνικο εξω, βρεχει και φτιαχνει ατμοσφαιρα....
Το δεκανικι που προσφερεις απλα βολευει τον αλλο κ του κανεις αθελα σου κακο.Ποτε ποτε χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα.
Θα τα ξαναπουμε.Καλα να περασεις
Quote:
Το δεκανικι που προσφερεις απλα βολευει τον αλλο κ του κανεις αθελα σου κακο.Ποτε ποτε χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα.
Θα τα ξαναπουμε.Καλα να περασεις
Τωρα, αν βοηθας προσφερεις δεκανικι και κανεις κακο,
αν οχι τοτε εισαι αναισθητος....
Πρακτικα εχω βοηθησει ναι, να εχω βολεψει καποιον ομως οχι.
Θα σου πω οτι αν χρειαζεται να ταρακουνησω, τοτε ο αλλος νιωθει σεισμο.
Πιστεψε με οτι και αυτο ακομα δεν ωφελει.....
Οποιος που θελει να παει στον Αδη, δεν μπορει κανεις να τον εμποδισει.
Να σαι καλα,
καλα περασα μου χρειαζοταν.
Κρινο εχεις U2U
το πηρα.
:cool: