Quote:
Originally posted by weird
Να μου απαντησεις σε τι ακριβως?
στα οσα γραφτηκαν σε αυτο το θρεντ.
Εχω καλυφθει πληρως από τη συζητηση που εγινε τις προηγουμενες μερες και οτιδηποτε το παραπανω θα ηταν περιττο .
το καταλαβαα, ωστοσο θελω να προσθεσω μια πινελια...
Γενικως, μην βιαζεσαι να συμπερανεις για χασματα και γεφυρωματα. Ειμαστε δυο ανθρωποι που σκεφτονται και λειτουργουν διαφορετικα.
εχεις συναντησει ποτε σου ανθρωπους να σκεφτονται και να λειτουργουν το ιδιο ακριβως??
Αν ναι, θα ηταν μια παγκοσμια πρωτοτυπια.
Εγω μπορει συχνα πρωτα να σκεφτομαι και μετα να δρω, εσυ το αντιθετο. Αυτό όμως δεν σημαινει ότι δεν ζω, οι εμπειριες μου για τα 25 μου χρονια είναι πλουσιες και ακραιες και χαιρομαι να τις εχω βιωσει με τον δικο μου εντονο τροπο…
Βλεπω πως κι εσυ παρασυσθηκες σε ατοπα.
παρασυρθηκα ετσι...???
χμμ ενδιαφερον...
Δεν αναλυω κατι που δεν εχω ζησει, μα αναλύω τον ίδιο μου τον εαυτό, ενώ ζω ένα πολύ εντονο συναισθημα και προσπαθω με τον δικο μου τροπο να το κατανοησω.
Κάτι λες που δεν τολμω να ζησω… κι εδώ θα διαφωνησω, καθως ένα χρονο τωρα ζω αυτόν τον περιεργο πολεμο και ανταγωνισμο ερωτικου περιεχομενου που παιζεται αναμεσα μας.Και ειδικα αυτή τη στιγμη που μιλαμε , δεν υπαρχει τιποτα σε σχεση με την ιστορια αυτή που να μην τολμω να το ζησω. Το πώς διεκδικω εχει να κανει καθαρα με εμενα.
Εχω βρεθει με αντρες κατευθειαν στο κρεβατι, ( και μου ηταν πολύ πιο ευκολο όταν δεν ενιωθα τοσο εντονα) στην συγκεκριμενη περιπτωση όμως το παιχνιδι δεν παιζεται από εμενα μονο αλλα το κι από εκεινον και η συγκρουση ηταν πιο αναποφευκτη από την ενωση
Συμφωνω ότι πολλοι θα πνιγοντουσαν μεσα στην τοση σκεψη και αναλυση, κατι που δεν ισχυει για μενα.
Όσο για την τηγανίτα, παλι βιαζεσαι. Ο καθενας οριζει διαφορετικα την τηγανίτα, και σίγουρα πολλες φορες δεν θα ειχε νοημα για μενα, να λειτουργησω αλλιωτικα.
Τις λοιπες ψυχολογικες παρατηρησεις σου, εφοσον σε ενδιαφερει να τις κανεις, με ενδιαφερει να τις δω. Αλλα θα προτιμουσα μεσω u2u.
Το συγκεκριμενο θεμα το κλεινω εδώ γιατι το «παραπανω», από ότι βλεπω θα μπορουσε να φθειρει τα τοσο καλα στοιχεια που εχω εισπραξει και τη δουλεια που εχει γινει τοσες μερες.