Quote:
Originally posted by λίτσα
ο χριστιανισμός δεν είναι μαγεία.
εμενα μου λες...
τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ανθρωποτητα εχουν γινει στο ονομα των θρησκειων και ο χριστιανισμος δεν ειναι εξω απο αυτο.
είναι η υπέρτατη αγάπη είναι η καλοσύνη είναι η συγχώρεση σε αυτούς που μας βλάπτουν και πολλά ακόμα.
καμια σχεση με εμενα.
Αν καποιος με βλαψει με δολο, οχι δεν θα τον συγχωρεσω, θα τον πατησω κατω και θα ευχοταν ποτε να μην ειχε συμβει αυτο.
αλλά είπαμε αυτή είναι η προσωπική άποψη του καθενός και δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν.
σωστα.
Μαλλον τους εαυτους μας προσπαθουμε να πεισουμε αλλα τεσπα.
μακάρι να γινόταν βέβαια γιατί είναι σαν να προσπαθείς να πεις σε κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει το μέλι πόσο γλυκό και νόστιμο είναι.
μολις εφαγα μελι με βουτυρο και φρεσκο ψωμακι.
Αφου ρωτας ηταν μια χαρα γλυκο.
μια ερώτηση για σένα κρίνο και αν θέλεις βέβαια απαντάς και με όλο το θάρρος.
ρωτα οτι θες.
όταν με το καλό κάνεις παιδιά δεν θα τα βαφτίσεις;
εννοειται, αυτο μας ελειπε....
δεν θα τους δώσεις όνομα;
εσυ τι λες?
λες να τα φωναζω ψιτ?? ειιιι εσυ???
εδω στο γατο μου εχω δωσει ονομα, στα παιδια μου δεν θα δωσω???
και αν όχι με ποιο δικαίωμα ίσως αυτά να θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι.
οταν γινουν ενηλικες κατασταλαγμενοι ανθρωποι, και εχουν μελετησει τις θρησκειες, μπορουν να ακολουθοησουν οποια τους βολευει αν θελουν να πιστευουν σε θρησκειες.
Και για να κανω την αντιστροφη ερωτηση,
εσυ με ποιο δικαιωμα χειραγωγεις αβουλους ανθρωπους που ισως αργοτερα να μην ηθελαν να βιωσουν αυτες τις αποφασεις σου??
Γιατι οι αποφασεις αυτες ειναι 100% δικες σου και οχι των παιδιων σου.
συγχώρεσέ με για την ερώτηση επειδή είναι σε προσωπικό επίπεδο.αν θέλεις απαντάς.
Οχι μονο θα σου απαντησω αλλα θα σου πω οτι περα απο τις προσωπικες σου αποψεις, να προσεξεις γιατι τεινεις να εισαι διαθετημενη να κανεις χειραγωγημενους ανθρωπους, αβουλους χωρις αν εχουν δικαιωμα διαφωνιας.Τα πιστευω σου ειαι σεβαστα αλλα δεν μπορεις να τα επιβαλεις στα παιδια τα οποια ειναι ανημπορα να εχουν γνωμη και αποψη.