Originally Posted by
giorgos panou
συγνωμη για το οτι θα σου πηλησω με ειλικρινεια κι εξω απο τα δοντια! αλλα πρεπει διοτις πηστευω οτι εισαι αξιολογο κορητσι, και δειχνεις οτι εισαι απο καλη οικογενεια !
Το να εισαι το κορητσι που το διεκδηκουν 2 ανδρες -αν γινωταν και παραπανω - νομιζω οτι ειναι εν μερη κατις που σχεδον ολες οι γυναικες ονειρευοντε! ποσο μαλον οταν ειναι ομορφες διοτις ετσι εχουν την επιβεβαιωση και ταυτοχρωνα την αναγνωρηση και απο τους ανδρες αλλα και προς τις αλλες γυναικες!
Υποσυνηδητα νομιζω οτι θα προσπαθησεις να το κανεις γνωστο και σε αυτους, δλδη να φτασεις στο επομενο σταδιο οπου ιναι ο τσακομος 2 ανδρων για εσενα! κατις που παλυ αρεσει στις γυναικες και μαλιστα προσφερει και ηδωνη μερικες φορες!Αυτο ομως εγκυμωνει και κινδηνους διοτις οι ανδρες δεν ειναι οπως καπωτες! στην εποχη μας δυσκολα θα τσακοθουν 2 ανδρες για μια γυναικα μαλον και οι δυο θα φυγουν! αρα προσεχετω λιγακι!
Ο διεκδικητης που ανηκει στο κρατος να ξες οτι ειναι ξεκαθαρα πως σε θελει μονο για σεξ! επειδη και εγω υπηρξα νεος και ανδρας που μου αρεσε να προσθετω γυναικες στο ιστορικο μου για φυγουρα στους φιλους θα σου πω κατις! οταν εμεις οι ανδρες θελουμε κατις παραπανω απο μια γυναικα να ξερεις οτι συνηθως αυτο συμβαινει ασυνηδητα! δλδη, τουλαχιστον προσωπικα αλλα και σε φιλους ανδρες που ξερω! οταν μια κοπελα την βλεπαμε διαφωρετικα απο τις αλλες δλδη θελαμε να εχουμε μαζι της ρομαντισμο! σημβαινει το εξης παραξενο!! οσο κι αν σου ακουγετε τρελο! δεν μας κανι τοσο πολυ να εχουμε αμεσα σεξ μαζι της!!! απεναντιας θελουμε πρωτες φορες να βγουμε μαζι της να μηλαμε κι μετα το σεξ! απεναντιας οταν καποια κοπελα δεν την εχουμε σε εκτιμηση και ζητουμε μονο σεξ αυτο κι κανουμε στην πραξη!