Βρε μιλιβακι...απτο 16 βλέπω είσαι στο φόρουμ και το θέμα σου είναι πάντα ίδιο ή παρόμοιο. Αν ήταν να έχει λυθεί από μόνο του ή από τις συμβουλές που παίρνεις από δω μέσα δεν θα είχε συμβεί μέχρι τώρα νομίζεις; Η ψυχοθεραπεία είναι χάσιμο χρόνου λες, αλλά τα τρία χρόνια που έχασες ήδη (όσα είσαι εδώ τουλάχιστον δεν ξέρω πιο πριν τι συνέβαινε) δεν είναι αρκετός χρόνος για σένα;
Δεν είμαστε ειδικοί εδω μιλιβα, κι ακόμα και να ήμασταν κανείς δεν θα μπορούσε να σου δώσει την μαγική λύση μέσω νετ. Υποθέσεις κάνουμε χωρίς να σε ξέρουμε, γνώμες... δεν φαίνεται να βοηθάνε πάντως γιατί ακόμα στα ίδια είσαι. Και η ζωή εντωμεταξύ περνάει!!!! Κι εσύ χάνεις στιγμές από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου που θα μπορούσες να είσαι χαρούμενη και ελευθερη και δεν είσαι.
Θα μπορούσα να σου πω από όσα περιέγραψες τι θεωρώ εγώ πως έκανες λάθος και απώθησε τον άλλον αλλά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό αλήθεια.
Ψυχρά λογικά αν το δεις, αποκλείεται να συναντάς συνεχώς άντρες μαλάκες ή άντρες που θέλουν μόνο σεξ. Υπάρχουν και τέτοιοι αλλά αποκλείεται να τους συναντάς συνεχώς και αν όντως συμβαίνει να ένας ακόμα καλός λόγος να αναζήτήσεις γιατι προσελκύεις ένα συγκεκριμένο είδος άντρα και μόνο.
Θεωρώ πως οι αιτίες είναι βαθύτερες και θα πρέπει να ψάξεις με τον εαυτό σου (με την βοήθεια ειδικού εφόσον μόνη σου δεν αποδίδει η προσπάθεια) για τις απαντήσεις. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Και ειδικά όταν κάτι επαναλαμβάνεται σημαίνει πως θέλει ψάξιμο. Το γεγονός πως η ψυχοθεραπεία όπως λες σε κάνει χειρότερα μπορεί να είναι δείγμα ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσεις ή πληγές που πρέπει να επουλωθούν πριν προχωρήσεις. ¨Οσο τις αγνοείς δεν θα φύγουν από μόνες τους.