Γιατι οποιον ρωταω τι σημαινει ασχημη δεν απανταει?Στο ψυχολογο θα παω τη Δευτερα.Αλλα αν εχεις χρονο εσυ τι πιστευεις κυριως στις κοπελες οτι σημαινει η λεξη ασχημη?Αυτα που λεω και εγω δεν ειναι?
Printable View
Γιατι οποιον ρωταω τι σημαινει ασχημη δεν απανταει?Στο ψυχολογο θα παω τη Δευτερα.Αλλα αν εχεις χρονο εσυ τι πιστευεις κυριως στις κοπελες οτι σημαινει η λεξη ασχημη?Αυτα που λεω και εγω δεν ειναι?
Quote:
Originally posted by vince
Don\'t worry δεν πάω για υποψήφιος δήμαρχος ωστε να προσπαθώ να αποσπάσω ψήφους. Η συμπεριφορά μου εδω μέσα αντικατοπτρίζει την κάθε στιγμή όπως την βιώνω μέσα μου και την παράγω προς τα έξω.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by vince
Να σου πω επειδή δεν είμαι πάντα ευγενικός...πόσο καιρό έχουν να σε πηδήξουν?Quote:
Originally posted by afrula
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και απο τι ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα αλλα απο τοτε νιθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι.Δε θελω ναα κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???
ελα ρε συ βινς τωρα.....
ειναι ερωτηση αυτη και μαλιστα δημοσια???
σορρυ κιολας αλλα αν μη τι αλλο,
η συγκεκριμενη δεν εχει δωσει τετοιο θαρρος σε κανενα για να δεχεται τετοιες ερωτησεις.
οτι και να βιωνεις δεν μπορεις να επι-βιωνεις πανω σε αλλους.
Χρησιμο θα ηταν, αν κατι αντι να βοηθησει, θα ερχινε τον αλλο πολυ χαμηλα, καλυτερα διοχετευσε το οπου αλλου νομιζεις.
Για σένα λοιπόν η λέξη άσχημη, σημαίνει δυσμορφία ή οτι δεν αρέσεις σε κάποιον, σωστά?
Αν δεις τις απαντήσεις, μου θα δεις οτι σου απάντησα ήδη πάνω στο τι θεωρώ εγώ προσωπικά ομορφιά ή ασχήμια.Quote:
Αλλά θα σου απαντήσω ξανά και ξανά.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Λοιπόν, για μένα, έτσι σαν πρώτη εκτίμηση η ασχημη κοπέλα, σημαίνει αυτή που είναι άχαρη. ( ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ).
Ακόμα όμως και μια επιφανειακά άσχημη, μπορώ να την βρω όμορφη και γοητευτική αν δω το μέσα της.
ναι λογικα η για τους αντρες δεν τους ελκυεις?Δεν εχω κατι παραξενο και εξωγηινο ειμαι οπως ολες οι κοπελες αλλα ειμαι και μια χαρα εννοω ομορφη.Δεν εχω ουτε μυτη μεχρι το πατωμα ουτε αυτια ξωτικου ουτε κερατα ουτε τιποτα αφυσικο.Πιστευω καταλαβες .
ναι αλλα οταν βλεπεις μια χαρα μια κοπελα για ποιο λογο να τη πεις ασχημη?
Ακριβώς επειδή κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά, κι ο καθένας βλέπει διαφορετικά την ασχήμια, καλό είναι να ρωτάς \"για ποιό λόγο με είπες άσχημη?\"Quote:
ναι αλλα οταν βλεπεις μια χαρα μια κοπελα για ποιο λογο να τη πεις ασχημη?
Τις προάλλες ας πούμε που ρώτησες και σε βοήθησε αυτό λες, τί απάντηση σου έδωσαν?
Αν θες απαντάς...
Κοίτα σε άλλους άντρες αρέσει το κοντό σώμα σε άλλους το ψηλό, το γεμάτο ή το αδύνατο... τα γούστα διαφέρουν.Quote:
ναι λογικα η για τους αντρες δεν τους ελκυεις?Δεν εχω κατι παραξενο και εξωγηινο ειμαι οπως ολες οι κοπελες αλλα ειμαι και μια χαρα εννοω ομορφη.Δεν εχω ουτε μυτη μεχρι το πατωμα ουτε αυτια ξωτικου ουτε κερατα ουτε τιποτα αφυσικο.Πιστευω καταλαβες .
Σίγουρα πάντως, οι άντρες, όταν λενε μια κοπέλα άσχημη, μου φαίνεται οτι εννοούν μη ελκυστική για τους ίδιους.
Ενώ όταν οι γυναίκες λένε μια κοπέλα άσχημη, εννοούν, μια μη αντάξια αντίπαλό τους ;)
πολύς κόσμος κακοχαρακτηρίζει κάποιον με σκοπό να τον πληγώσει.
ξέρουν πιο είναι το αδύνατό σου σημείο και σε χτυπάνε εκεί.
οι γυναίκες συνήθως λένε κάποια άσχημη όταν τη ζηλεύουν
με ειπαν μετρια και ρωτησα τι εννοειτε?ασχημη?Και πεταχτηκαν ηταν 4 ατομα με μια φωνη και φωναξαν οχι !!χα!εκει ησυχασα.Απλως οτι εχω κιλα παραπανω.Αρα ασχημη ειναι μια λεξη δε σημαινει οτι εγω εχω κατι πανω μου αφυσικο απο τις υπολοιπες κοπελες?Αρα επειδη εγω εχω στο μυαλο μου οπως και ολοι οι λογικοι ανθρωποι οτι σημαινει ΔΥΣΜΟΡΦΙΑ καταλαβες γιατι κολλαω και εχω χασει 4 χρονια απο τη ζωη μου?
ναι και που ξερει ο αγνωστος οτι εκει ειναι το αδυνατο μου σημειο?Δηλαδη να μου το πει απο ζηλια μηπως τσιμπησω και ασχοληθω?Η να με κανει να χασω την αυτοπεποιθηση μου η να στεναχωρηθω?Τι χαζοι ανθρωποι υπαρχουν !!!Αλλα δε φταινε αυτοι ΜΟΝΑΧΑ εγω!!!!!!!!που ασχολουμαι με τα πατσαβουρια.
Αφρο μου....Quote:
με ειπαν μετρια και ρωτησα τι εννοειτε?ασχημη?Και πεταχτηκαν ηταν 4 ατομα με μια φωνη και φωναξαν οχι !!χα!εκει ησυχασα.Απλως οτι εχω κιλα παραπανω.Αρα ασχημη ειναι μια λεξη δε σημαινει οτι εγω εχω κατι πανω μου αφυσικο απο τις υπολοιπες κοπελες?Αρα επειδη εγω εχω στο μυαλο μου οπως και ολοι οι λογικοι ανθρωποι οτι σημαινει ΔΥΣΜΟΡΦΙΑ καταλαβες γιατι κολλαω και εχω χασει 4 χρονια απο τη ζωη μου?
για κάποιον λόγο για σένα μέτρια/ψηλή/γεμάτη = άσχημη= δυσμορφία + μη φυσιολογικό.
Εχεις βρει για ποιόν λόγο έχεις συνδέσει τόσα πράγματα με αυτή τη λέξη?
Σου είπα, για εμένα, άσχημη σημαίνει άχαρη.
Δεν έχω συνδέσει την ασχήμια με δυσμορφία. Οχι μόνο με αυτό τουλάχιστον.
Θα πρέπει να φύγω σε λίγο γιατί έχω απο ώρα τελειώσει την δουλειά μου...
Είσαι σε καλό δρόμο.
Θα περιμένω νέα σου, κοίτα μόνο να ρωτάς!
Να ρωτάς, χωρίς φόβο και πάθος και κυρίως, χωρίς να σε νοιάζει πως θα φανεί στους άλλους.
Το μόνο που έχει σημασία είναι η ελευθερία σου, που παλεύεις να κατακτήσεις :)
Afrula φαίνεται πως προκαλείς την οργή των αντρών. Κάτσε και σκέψου για λίγο γιατί συμβαίνει αυτό.
Η αθυροστομία μου ήταν απαράδεκτη και οφείλω να ζητήσω έστω μια τυπική συγνώμη. Συμβαίνουν αυτά.
Bad day , bad mouth...:)