Στην Ιταλια ξεκινησαν μαζικα τεστ. Ειναι αναγκαιο να γινει παντου. Να κατασκευαστουν επαρκεις ποσοτητες αντιδραστηριων με διακρατικη συμφωνια και να ελεγχομαστε ολοι πολλαπλες φορες. Μονο ετσι θα ξαναπαρει μπροστα η οικονομια γρηγορα.
Printable View
Στην Ιταλια ξεκινησαν μαζικα τεστ. Ειναι αναγκαιο να γινει παντου. Να κατασκευαστουν επαρκεις ποσοτητες αντιδραστηριων με διακρατικη συμφωνια και να ελεγχομαστε ολοι πολλαπλες φορες. Μονο ετσι θα ξαναπαρει μπροστα η οικονομια γρηγορα.
πολυ σωστη η προτασησου Ορεστη! συμφωνω μαζισου απολύτως ! δυστυχώς ομως το κράτος οπου φερει και τον κυριο λογο δεν συμφωνει! Προσπαθωντας να καταλαβω τους λογους, μονο τα χρηματα μου "καθοντε" ως λογος, αλλα μακροπροθεσμα θα ειναι οικονομικοτερο ,διοτις το να μπορει να βρει ποσοι ειναι αρρωστοι και ποσοι οχι συμφερει ! διοτις θα μπορει να ξεκαθαρησει ποιες περιοχες, ποιες επιχηρησεις θα ειναι σεεγρηγορση , θα ειναι σε επιφυλακη και ποιες οχι! αρα?? μαλον ειναι ξεκαθαρα βλακεια που δεν κανουν αυτο που αναφερεις Ορεστη,
δειτε για παραδειγμα την γερμανια..... ποσα κρουσματα εχει...... αλλα εχει λιγους νεκρους ασθενης..... μηπως γιατι κανανε ολοι το τεστ? λεω εγω μια θεωρια τωρα............
οσα μετρα και να παρουν κανονικα πρεπει να γινει αυτο που ειπε ο ορεστης.. εχει απολυτη λογικη... αν και η ιταλια αργησε αρκετα να παρει μετρα ασφαλειας......
από σήμερα στην Ιταλία μπορούν να κάνουν το τεστ και όσοι έχουν μόνο ένα σύμπτωμα, δηλαδή μόνο πυρετό, ή μόνο βήχα, ή μόνο συνάχι.
Επίσης ο εκεί οργανισμός φαρμάκων ενέκρινε την χορήγηση χλωροκίνης αλλά και κάποιων αντιρετροικών φαρμάκων για την θεραπεία αυτού του ιού.
Οι Γερμανοί θα κάνουν το τεστ σε όλους. Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει μια χώρα για να σώσει ότι μπορεί.
ρε παιδια ζω σε μια επαρχιακη πολλη στην μεσσηνια. αυτο με τον κορωνοιο με εχει ριξει. εκανα βολτα με το μηχανακι μου και παιρνουσε η μερα ευχαριστα. παρολο που ειμαι μονος.
υπαρχει δυνατοτητα να πεισω τους αστυνομικους οτι το κανω για ψυχολογικους λογους?
Δεν υπαρχει θεμα να "πεισεις", τα μετρα περιορισμου κυκλοφοριας ειναι συγκεκριμενα και οι αστυνομικοι ακολουθουν εντολες. Πρεπει η περιπτωση σου να καλυπτεται απο τις 6 επιλογες της φορμας Β δηλαδη. Δεν γνωριζω να υπαρχουν εξαιρεσεις για ιατρικους λογους περα απο τη μεταβαση σε γιατρο η μοναδα υγειας. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι βεβαιωση γιατρου οποτε ρωτα το γιατρο σου τι μπορει να γινει.
Δεν παει στο δαιολο ο κολονοις , εμενα σταρχιδια μου , ας πεθανω , σιγα μην κυκλοφορω με μασκα ..........μα να βλεπω ανθρωπους μς μασκες ? ε , οχι , δεν φτανω ως εκει ......και σιγα την προστασια που προσταστευτευουν οι ηλιθιιες μασκες , εχουν τρομοκρακτησει τονν κοσμο, τομ ασσχετο και ολοι φοβουνται .........συγχαρητηρια στα ΜΜΕ , μπραβο σας αλητες , βρε αλητες , με την τρομολαγεια σας , και επηρρεαζεται ο κοσμος , γι αυτο δε βλεπω ειδησεις τα τελευται 20 χρονια ....
Στο πχορουμ γραφουν τρομερες μπουμεριες για την μετα ιο εποχη. Οτι θα διαλυθει η εε, οτι θα γινει κομμουνιστικη επανασταση, οτι θα μας πληρωσει η Κινα αποζημιωσεις. Ειναι χαρακτηριστικο οσων πλησιαζουν στο τελος της ζωης να προβλεπουν καταστροφες προβαλλοντας το προσωπικο τους μελλον στο συνολο. Μου θυμιζουν τον γερο πατερα μου που φωναζε οσο οι ανθρωποι γυρω του προοδευαν "πολεμος ερχεται, δεν τον βλεπετε;"
Εχουν επιστρεψει και ανενεργα μπουμερομελη.
Ευτυχως η νεολαια δεν επηρεαζεται.
Παντως καταλαβαινετε ποσο επικινδυνοι ειναι οι φιλοσοφοι για το κατεστημενο. Αν ολοι μας καθομασταν σπιτι και φιλοσοφουσαμε αντι να γινουμε παραγωγικοι, θα κατερρεε το παγκοσμιο οικονομικο συστημα
Αστειο βιντεο
https://www.facebook.com/groups/4335...25219/?app=fbl
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κολλησα κορονοιο. Ειτε απο τους συνταξιουχους που βγηκαν χτες τσουρμο, ειτε απο τους Αφγανους.
Θεωρω τα κοτσιφια γρουσουζικα για καποιους λογους που δεν ειναι του παροντος. Περπατωντας σε εναν αδειο δρομο χτες ακουω εναν κοτσυφα να κρωζει στη γωνια. Φτανω στη γωνια και βλεπω δυο τσουμα αφγανους να πλησιαζουν με ταχυτητα. Το ενα μπροστα μου, το αλλο απεναντι. Αμεσως κανω μεταβολη και γυριζω πισω. Ενας αφγανος στριβει μαζι μου και ο κοτσυφας τον ακολουθει κρωζοντας. Τυχαιο;