Δεν είναι ακριβώς ορθογραφικά.. Αλλά σε συγχωρώ.. Πάντα θα διαλεγω αυτά που γράφεις έτσι ώστε αν έχεις κάποιο "λάθος" να μένει εκεί για πάντα.
Printable View
Η αλήθεια για τον ιό είναι άλλη. Αλλά δεν θα ανοίξω ποτέ τέτοια συζήτηση σε ένα φόρουμ ψυχολογίας γιατί δεν νομίζω να είναι σε θέση κάποιοι να την δουν.. Ας τρέξουμε τώρα να σώσουμε ότι μπορούμε και βλέπουμε. Απλά είμαστε ποντίκια που προσπαθούν να σωθούν και από πάνω μας κοιτανε και γελάνε. Αυτό μονο.
Αυτό που σου είπα είναι για 2 άτομα..
Αυτη τη σκηνη των 6-7 δευτερολεπτων σε ενα τυχαιο νοσοκομειο, μια τυχαια στιγμη την εχουν δειξει στην τηλεοραση ουτε ξερω ποσες φορες. Με παραπανω απο 1 δις καμερες στον πλανητη λογω κινητων νομιζω οτι ειναι υπερβολη. Μπορεις καλλιστα να πας σε ενα αψογο νοσοκομειο και να τραβηξεις ενα σημειο με ενα σοβα που εχει πεσει και να πεις μετα ειναι στα μαυρα του τα χαλια .... αυτο αντιμετωπζουμε? Ειμαι σκεπτικιστης οσον αφορα την ποιοτητα της ενημερωσης.
Μέσα αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα του νήματος,εγώ ξανά αγχώθηκα για ένα άτομο και τον κωλοϊό....
Έφαγα ένα σακουλάκι σπορια με την ταινία και τώρα τρώω ζαχαρωτά .......
Παναγία μου είχα να φάω ζαχαρωτά και σπορισ και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια .....
Θα μας καταστρέψει αυτός ο εγκλεισμός. .....
Άντε να δω πως θα κοιμηθώ αφού στάνταρ θα με πιάσει τι στομάχι μου με τα χαζά....