Originally posted by anwnimi
Stalin?
Ουάου
Πραγματικά ήταν το μόνο Πάνο απο όλα όσα είπες μου το πήρα πραγματικά σαν αστείο και υπέθεσα ότι δεν το εννούσες
σοβαρά. Σε αντιθεση με κάποια άλλα που έγραψες και μου είπες ότι δε θα έπρεπε να τα πάρω ως τόσο τραγικά ενώ εγώ
πάλι τα τραγικοποίησα και έστησα \"δημόσιο δικαστήριο\"
Αλλά πραγματικά μου φάνηκε πολύ αστείο. Ε λοιπόν αν το πω σε κάποιον που με ξερει καλά επίσης θα του φανεί πολύ
αστείο. Τέλοσπάντων, αν νομίζεις πως έτσι ήταν ο Στάλιν, ό ο Χίτλερ ή ο Μουσολίνι, ΟΚ. Ότι πέιτε:)))
Quote:
originally posted by PETRAN
Κοίτα, στην πρώτη περίπτωση από ένα \"ότι να ναι\", έγραψες ολόκληρα κατεβατά κατηγωρίας και έβγαλες ολόκληρη
δικογραφία, τώρα επειδή πείραξα την Weird και χρησιμοποίησα μια λέξη σαν έκφραση, πας να με κατηγωρήσεις ότι
τρελαίνω τον κόσμο...και δήθεν πας να καλλέσεις την αστυνομία...
Πρώτα πρώτα σε παρακαλώ να μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που ουδέποτε είπα γιατί αναγκάζομαι να αποδείξω ότι δεν
είμαι ελέφαντας. Σου είπα ότι σε ανθρώπους που έχουν μια προδιάθεση, που δε βρίσκονται σε ψυχική ισορροπία τα λόγια
σου με τηλεδιαγνώσεις υπομανίας (εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι ειιδκός δεν την ήξερα αυτόν τον όρο, ήξερα μόνο τη
μανία) μπορεί να τους προκαλέσεις ιδιαίτερο άγχος, αυτό είπα. Και σου ανέφερα το δικό μου παράδειγμα, σου είπα ότι
είχα περάσει από αυτό το λούκι με εμμονές του ότι αν άκουγα πίστευα ότι το έχω, πως να σου το πω.
Δεν είχα κακή πρόθεση που σου το είπα, άλλωστε ήμουν και είμαι απόλυτα ειλικρινής, και έφερα τα δικά μου ελαττώματα
στο φως για να σε πείσω, αιστάνθηκα ότι ξεγυμνώθηκα εκείνη τη στιγμή, δηλαδή ήταν σαν να σου έλεγα ότι αν ήμουν στη
θέση της weird εκείνη την περίοδο που δεν ήμουν καλά θα πίστευα κάθε σου λέξη και δε θα την έπαιρνα σαν πείραγμα και
θα με κατέτρεχε το άγχος. Δεν έφερα την καταστροφή με το να έλεγα ότι κάθε άνθρωπος που θα διάβαζε τα γραφόμενά σου
θα αντιδρούσε όπως εγώ σε εκείνη την περίοδο αλλά σου επισήμανα την προσοχή και απόρησα που δεν τα σκέφτεσαι αυτά ως
ειδικός του χώρου. Ότι είπα δεν ήταν με κακή πρόθεση, πως να σου το εξηγήσω. Βέβαια βλέπω μάταια προσπαθούμε να
συνεννοηθούμε, μάταια \"ξεγυμνώθηκα\" αλλά χαλάλι δεν πειράζει, εγώ το επέλεξα.
Δεν καλώ καμία αστυνομία. Ούτε ποτέ θα ήθελα ένα μέλος να αποκλειστεί από εδώ μέσα με καμία βία, όσο κι αν δε
συμφωνώ με τις απόψεις του. Αυτο που είπα είναι ότι ενημέρωσα το διαχειριστή με το να διαβάσει τη συζήτησή μας και
να κάνει τις όποιες συστάσεις θεωρεί αναγκαίες σύμφωνα με τους υπάρχοντες όρους χρήσης, γιατί έτσι κρίνω εγώ. Αν
εσύ δεν το κρίνεις ή κανένας άλλος, δικαίωμά σου/σας. Όπως και δικαίωμά μου να το κρίνω. Τώρα αν δε δικαιωθώ
σίγουρα δε θα νιώσω δικαιωμένη, τουλάχιστον νιώθω δικαιωμένη από εμένα την ίδια που εκφράζω αυτό που νιώθω.