μπου να σου κανω μια ερωτηση? καπνιζεις? εγω παρα πολυ...
Printable View
μπου να σου κανω μια ερωτηση? καπνιζεις? εγω παρα πολυ...
ευχαριστω! μακρι να στεριωσω Αλεξία10
καπνιζω ναι..αλλα προσπαθω να το μειωσω..εκανα 1 πακετο καπνο στιφτα σε 3 μερες.
τωρα τον κραταω 5 μερες πανω κατω
εγω παρναω με εναν καπνο 1.5 μερα... τι να σου πω... εδω και 10 χρονια συμβαινει αυτο...
ξερεις πως αρχισα να το μειωνω? και ειμαι ατομο που με το που ξυπνησω κανω καευθειαν τσιγαρο..
κοιτα..
μπορει μεσα σε 1 ωρα να εκανα 3-4 τσιγαρα. και ειπα θα κοψω το λαιμο μου και θα κανω 2 τσιγαρα ανα ωρα..
μετα το εκανα 1 ωρα.. αλλα σε αυτο δεν το πολυ καταφερνω.. οποτε βρηκα αλλο κολπο.. το αναβω και το κανω τμηματικα.. κανω 3 τζουρες το αφηνω κανω 2 και τ αφηνω.. καπως ετσι..
εγω κανω 5 τσιγαρα σε μια ωρα... δεν τα κανω ολοκληρα κανω τα μισα... εδω να δεις ζουρλια και υπερενταση... ειμαι μεσα στην φρικη ολη μερα.... προσπαθησε να δεις την εικονα λιγο...
χεστα....
σχετιζεται το τσιγαρο με το θεμα?
με επηρεαζει με καποιον τροπο? ή ετσι γενικα ρωτησες ηλια?
ετσι ρωτησα να σου πω τον πονο μου....
οκ
προσπαθησε να το κανεις οπως εγω..
δε χανεις κατι να το δοκιμασεις!
επισης προσπαθησε να τα κανεις οσο πιο λεπτα μπορεις..
σε ευχαριστω να εισαι καλα!
επισης προσπαθησε να τα κανεις οσο πιο λεπτα μπορεις..
τιποτα βρε συ! μακαρι να σε βοηθησα καπως..
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
καληασπερα και καλη χρονια!!
Αλεξία10 ξεχασα να τον ρωτησω αν μπορω να τον παιρνω τηλ.αμα μου πει οχι θα ψαχνω για αλλον παλι
καλησπερα
ειμαι επιφυλακτικη για το αν σηκωνουν το τηλεφωνο..
θελω να τον ρωτησω γιατι και ο προηγουμενος/η εκαναν ωρες να μου απαντησουν και η απαντηση ηταν γενικολογα. το εχω συναντησει σε αρκετους αυτο και δε με βοηθαει καθολου γιατι μπορει να εχω αναγκη καποια συμβουλη και να μην την εχω..
και μαλιστα τους πληρωνα.. περνανε το 50αρι στο μισαωρο μονο και αντε γεια μεχρι το επομενο ραντεβου.
για να δουμε.. ειναι πολυ σοβαρ αυτο και μακαρι να παρω μια θετικη απαντηση γιατι αλλιως παλι στο ψαξιμο θα ειμαι..